Jeep Compass Night Eagle
 • De Jeep® Compass Night Eagle maakt de nacht tot zijn domein met donkerverchroomde exterieurdetails en glanzend zwarte lichtmetalen velgen. Ook vanbinnen ademt hij de sfeer van de nacht, met een comfortabel interieur waarin de fascinerende aantrekkingskracht van het duister overheerst.

  Exterieur
  De Jeep® Compass Night Eagle combineert de stoere lijnen en elegantie van de nieuwe Compass met glanzend zwarte velgen en andere zwarte exterieurdetails als de omlijstingen van de bovenste en onderste frontgrille en de letters van het Jeep-embleem.

  Interieur
  Het interieur van de Jeep® Compass Night Eagle is afgewerkt met hoogwaardige materialen als leder en luxueuze stof voor de stoelbekleding. Glanzend zwarte omlijstingen op het dashboard en de middenconsole geven het geheel een mystieke uitstraling van verborgen schoonheid.

  Techniek
  Het Uconnect™-infotainmentsysteem ondersteunt Apple CarPlay. Deze platforms bieden een eenvoudige en veilige manier om uw iPhone of smartphone in de auto te gebruiken voor bellen, muziek afspelen, berichten lezen en nog veel meer.

  Er is al een Jeep® Compass Night Eagle vanaf € 36.690,- op Nederlands kenteken. Op Belgisch kenteken, inclusief export en BTW, komt deze uitvoering op slechts € 22.466,-  Hieronder ziet u onze actuele voorraad. Liever een andere kleur of uitvoering? Bekijk ons totale aanbod of wij bestellen hem op maat voor u.

   

   

   

Auto's met deze actie of optie

 • VA-45-55
  27.374,-
  28.159,-
  Night Eagle VAN h6 Turbo 140PK
  1 km
 • 404555
  37.685,-
  38.635,-
  Night Eagle 1.4 H6 Granite
  1 km