Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

Hoge inruilprijs bij aanschaf Subaru
 • Bij Jan Hop hanteren we het beleid dat we elke klant een maximale inruilprijs willen bieden. Om dit te bereiken hebben we verschillende methodes met als eindresultaat. Een extra hoge inruilprijs en dus messcherp aanbod voor uw oude,- en nieuwe auto!
     

   

  Zo gaan wij te werk

  1. Wij verkopen uw inruiler zelf. Geregeld wordt er elders uw inruilauto naar de handel verkocht. Deze handel verkopen uw auto weer door aan een ander bedrijf en die verkopen hem weer aan een eindgebruiker. Hierdoor zitten er 2 partijen extra tussen die hun geld verdienen aan uw inruiler. Dat doen wij bij Jan Hop anders. Wij verkopen uw auto zelf. Dat kunnen wij omdat wij een multimerk dealer zijn die auto's van alle pluimage verkopen. Hiermee kunnen wij u altijd een zeer goede inruilprijs bieden. 
  Momenteel hebben we een tekort aan occasions dus zijn wij EXTRA geintresseerd in uw auto.

  2. Jan Hop gaat voor de langetermijn relatie. Wij hanteren niet de harde verkoop methodes om de maximale marge te behalen. Dus u kunt bij ons rustig vrijblijvend kijken, advies ontvangen en testrijden. Omdat we graag investeren in de lange termijn relatie zult u versteld staan van ons inruilvoorstel.

  3. Lage overhead kosten. Overhead bestaat voornamelijk uit pand & salarissen. Het pand is reeds lange tijd in bezit & goed onderhouden. Combineer dit met het feit dat we het pand delen met andere merken dan zijn deze vaste lasten erg laag. Ook zijn we volledig energie neutraal door de aanwezigheid van 372 Zonnepanelen dus energielasten hebben we in het geheel niet. We zijn een recht toe recht aan bedrijf zonder mt, managers, personeelszaken, marketing, lange vergaderingen. Iedereen heeft hoofdzakelijk operationele taken dus ook hier geen overhead.

  4. Goede inkoopcondities. Wij kopen ook actiematig auto's in. Dit kunnen wij doordat we iets groter zijn. En uiteraard begint een goede deal met goede inkoop.