Veilig op bezoek bij Jan Hop

Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen en doen we er alles aan om gezondheidsrisico’s voor u en onze medewerkers te minimaliseren. De medewerkers die aanwezig zijn, zijn allen klachtenvrij en daarom vragen we ook aan u om enkel een bezoek aan onze showroom of werkplaats te brengen als u klachtenvrij bent.

Werkplaats / onderhoud / APK

Onze werkplaats is regulier geopend voor onderhoud, reparatie, bandenwissel en APK keuringen. Om dit veilig te laten gebeuren hebben wij de volgende maatregelen getroffen:
- Bij binnenkomst het verzoek aan iedereen om uw handen eerst te desinfecteren.
- Sleuteloverdracht gebeurt contactloos op veilige afstand van Stefan onze receptionist. De sleutels worden gedesinfecteerd en in een bakje omgewisseld. 
- Monteurs gebruiken stoel- en stuurwielhoezen om contactoverdracht te minimaliseren.
- Wachten op onderhoud: Wij hebben drie afzonderlijke zitjes gecreëerd zodat er klanten tegelijkertijd veilig kunnen wachten totdat de auto klaar is. Natuurlijk kunt u altijd lekker buiten een ommetje maken.
- Ons pinapparaat is contactloos en de factuur wordt op een scherm toegelicht. Als bestaande klant krijgt u de factuur per mail toegestuurd en kunt u die thuis in uw eigen veilige omgeving betalen

Verkoop

-Bij binnenkomst graag iedereen de handen desinfecteren en de 1,5 meter respecteren
- Indien u een afspraak maakt zorgen wij dat de auto gedesinfecteerd klaar staat
- Het verkoopburo is voorzien van een plexiglas scherm met contactafstand van 2 meterVerkoop Digitaal
Wij zien een sterke groei in digitaal oriënteren. Dus wilt u via videobellen? meer weten over een auto? Bent u geïnteresseerd in de inruilwaarde? Wij staan uiteraard ook graag via onze site of telefoon voor u klaar. 

We wensen iedereen gezondheid toe, van daaruit kunnen we hopelijk weer snel naar een betere tijd kijken.

Team Jan Hop

 

 

Whatsapp Jan hop!