Veilig op bezoek bij Jan Hop

Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen en doen we er alles aan om gezondheidsrisico’s voor u en onze medewerkers te minimaliseren. De medewerkers die aanwezig zijn, zijn allen klachtenvrij en daarom vragen we ook aan u om enkel een bezoek aan onze showroom of werkplaats te brengen als u klachtenvrij bent. Wij dragen preventief en strikt onze mondkapjes en diverse desinfectiepunten moeten zorgdragen voor een veilige omgeving.

 

 

Werkplaats / onderhoud / APK

Onze werkplaats is regulier geopend voor onderhoud, reparatie, bandenwissel en APK keuringen. Om dit veilig te laten gebeuren hebben wij de volgende maatregelen getroffen:
- Bij binnenkomst het verzoek aan iedereen om uw handen eerst te desinfecteren.
- Sleuteloverdracht gebeurt contactloos op veilige afstand van Stefan onze receptionist. De sleutels worden gedesinfecteerd en in een bakje omgewisseld. 
- Monteurs gebruiken stoel- en stuurwielhoezen om contactoverdracht te minimaliseren.
- Wachten op onderhoud: Wij hebben drie afzonderlijke zitjes gecreëerd zodat er klanten tegelijkertijd veilig kunnen wachten totdat de auto klaar is. Natuurlijk kunt u altijd lekker buiten een ommetje maken.
- Ons pinapparaat is contactloos en de factuur wordt op een scherm toegelicht. Als bestaande klant krijgt u de factuur per mail toegestuurd en kunt u die thuis in uw eigen veilige omgeving betalen

Verkoop

- Bij binnenkomst graag iedereen de handen desinfecteren en de 1,5 meter respecteren
- Indien u een afspraak maakt zorgen wij dat de auto gedesinfecteerd klaar staat
- Het verkoopburo is voorzien van een plexiglas scherm met contactafstand van 2 meter
- Liever een proefrit bij u thuis? Indien u binnen 30 km van Roosendaal woont kunnen wij dit voor u realiseren. Woont u verder maar wilt u liever niet naar de showroom komen? Bel ons dan gerust, in onderling overleg is er veel mogelijk.

Verkoop Digitaal
Wij zien een sterke groei in digitaal oriënteren MET BEELD. Wij kennen het allemaal:  Teams, Zoom, Google Hangout, Facetime u zegt het maar.
Dus meer weten over een auto? Bent u geïnteresseerd in de inruilwaarde? Wij staan uiteraard ook graag via onze site of telefoon voor u klaar. 

We wensen iedereen gezondheid toe.

Team Jan Hop

 

 

Whatsapp Jan hop!