Gewaardeerde relatie
 


 

Veilig bezoek bij Jan Hop
"De gezondheid staat voorop. De zorg draait maximaal, daar zijn wij heel dankbaar voor."

Nederland kiest voor een beleid om waar mogelijk de leefbaarheid en de economie draaiende te houden.
Wij, Autobedrijf Jan Hop, staan achter deze aanpak en nemen onze verantwoordelijkheid door te zorgen dat de kans op besmetting via ons bedrijf minimaal is. Dat is mijn taak als ondernemer, ook in deze tijd. Een belangrijk iets, want je auto zou maar eens kapot zijn, apk gekeurd moeten worden of je werkt in een branche die gewoon door draait. Jouw auto heeft dan toch echt onderhoud nodig. Nu, of in de aankomende maanden. Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen en doen we er alles aan om gezondheidsrisico’s voor u en onze medewerkers te minimaliseren. De medewerkers die aanwezig zijn, zijn allen klachtenvrij en daarom vragen we ook aan u om enkel een bezoek aan onze showroom of werkplaats te brengen als u klachtenvrij bent.

Werkplaats / onderhoud / APK

Tot op heden gaat het onderhoud, de bandenwissel en de APK keuringen gewoon door.
- Sleuteloverdracht gebeurt in de tussenhal bij de voordeur. De sleutels worden gedesinfecteerd en in een bakje omgewisseld. U komt dus überhaupt niet bij ons binnen tenzij u dat echt wilt, dan kunt u wachten in de klanten zone in onze showroom.
- Monteurs gebruiken stoel- en stuurwielhoezen om contactoverdracht te minimaliseren.
- Wachten op onderhoud: We hebben twee afzonderlijke zitjes gecreëerd in de klanten zone in de showroom en accepteren dus maximaal twee wachtende klanten tegelijkertijd. Natuurlijk kunt u altijd lekker buiten een ommetje maken.
- Ons pinapparaat is contactloos. Als bestaande klant krijgt u de factuur per mail toegestuurd en kunt u die thuis in uw eigen veilige omgeving betalen

De schuifdeur naar binnen blijft gesloten. Via video bespreekt u met Stefan de gewenste werkzaamheden en laat u de sleutel
achter in het bakje. Wilt u wachten? Loop dan lekker buiten een rondje of u kunt in de quarantaine zone wachten

Vooralsnog kunt u indien u wenst op twee meter afstand bij ons naar binnen komen. Niet in de showroom alleen bij de receptie.

 

Verkoop
- Op de afdeling verkoop werken we nu graag op afspraak . Dus mail verkoop@janhop.nl of bel 0165-556236 dan zetten wij de auto die u wilt bekijken gedesinfeceerd voor u klaar.
- De showroom is opgedeeld met belijning in een klantenzone en een zone voor medewerkers
- Als u dat wenst kunnen we ook de auto buiten voor u klaar zetten
- Het verkoopbureau is voor zien van een grote plexiglasplaat en zit op de grens van de 2 gebieden. (2mtr afstand)
- Wij verzoeken u om met maximaal 2 personen te komen zonder eventuele kinderen
- Na afloop van het gesprek wordt de klanten zone grondig gereinigd

Dit is de auto waarvoor deze klanten zijn gekomen. Hij staat voor hen klaar in de klanten zone, gedesinfecteerd en wel.

 

Verkoop Digitaal
We zien een sterke groei in digitaal oriënteren. Dus wilt u via videobellen meer weten over een auto en bent u geïnteresseerd in de inruilwaarde dan kan dat via onze site. Ook online bent u van harte welkom

We wensen iedereen gezondheid toe, van daaruit kunnen we hopelijk weer snel naar een betere tijd kijken.

Team Jan Hop