Jan Hop Chrysler Dealer

Sinds 1987 is Autobedrijf Jan Hop officieel en gecertificeerd Chrysler dealer. Iets waar we trots op zijn, aangezien wij destijds dealer nummer drie in Nederland waren.  Spijtig genoeg worden Chryslers momenteel niet meer naar Europa verscheept aangezien het verdienmodel niet meer afdoende is.

Gelukkig ligt dat voor onderhoud heel anders! Dag in dag uit is onze gespecialiseerde werkplaats gevuld door mensen die komen voor vakkundig Chrysler onderhoud en reparaties. Wij onderhouden er dan ook erg veel naar volle tevredenheid van onze klanten die doorgaans tussendoor genieten van een kopje koffie, een mooie leen/huurauto als een stoere Jeep of met de E-Bike een dagje gaan shoppen bij Rosada. Het Chrysler onderhoud voeren we dan uiteraard uit met de originele onderdelen en natuurlijk de originele Chrysler uitlees apparatuur.  Ook voor garantie en recalls kunt u bij ons terecht omdat we tevens officieel Chrysler Service dealer zijn. 

Chrysler service Dealer Jan Hop Roosendaal is dan ook uw partner voor het onderhoud van uw dierbare Chrysler. Onze vaklui, die weten wat onderhouden en repareren is!