Chrysler Pacifica Hybrid

Uniek! De Chrysler Pacifica Hybrid kunnen wij voor u als Chrysler dealer naar Nederland halen. Een state of the art auto met een plug-in hybride aandrijflijn welke voordelig en groen rijden met deze auto mogelijk maakt.

Laadt u altijd keurig op, dan kunt u rekening houden met een brandstofvebruik van 0,0. Rijdt u veel lange afstanden (de Pacifica rijdt ca. 50 km elektrisch), dan kan u vrij gemakkelijk een gemiddelde scoren van 1 op 20. En dat in combinatie met een behoorlijk vermogen van 287 pk, een automatische transmissie en - jawel - 7 riante zitplaatsen!

Maar dat is zeker nog niet alles, u kunt kiezen voor een full option Pacifica deze is voorzien van een uitgebreid rear seat entertainment systeem met twee televisieschermen achterin de auto, een DVD speler, touchscreen bediening met spelletjes, automatische klimaatcontrole met maar liefst 3 zones en zoals het een echte opvolger van een Grand Voyager betaamt twee elektrisch te openen en sluiten schuifdeuren. Of wat denkt u van een prachtig panoramadak welke in twee separate panelen is opgedeeld. Zo genieten ook de passagiers op de derde zitrij van een fantastisch uitzicht dankzij een glazen dakpaneel.

Verder zien we een prachtig creme wit lederen interieur met op de voorste zitrij stoelverwarming en koeling en diverse mogelijkheden tot het elektrisch verstellen van deze comfortabele zetels. Uiteraard zien we zaken als climate en cruise control en die laatste betreft zelfs een volledig automatisch exemplaar, adaptief dus en dat betekent dat deze Pacifica deels autonoom kan rijden. Wel zo fijn en veilig. U bent bij ons bedrijf van harte welkom om kennis te komen maken met deze machtige auto. Wij zijn de officiele Chrysler, Jeep en Dodge dealer voor de regio Roosendaal, Bergen op Zoom en Zeeland

Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

AUTOWEEK reed met onze Chrysler Pacifica Hybrid

Dat de Chysler Pacifica Hybrid een unieke auto is mag voor ons geen verrassing zijn. Toch is het fijn dat onafhankelijke...