Dodge modellen

Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

Jan Hop Dodge Dealer

Hoe zit het nou echt?
Er kan toch maar één officieel kanaal zijn? Dat klopt.

Fabrikant www.ram.com/nl/index.html
Importeurs voor Nederland
AEC            aangesloten officiele dealers
KW-auto    aangesloten officiele dealers
AGT            aangesloten officiele dealers

En wij Jan Hop zijn officieel verkoop, service, garantie & recall dealer voor RAM-Dodge in Nederland, aangesloten bij AEG & KW.

Sinds midden jaren negentig is Dodge dealer Jan Hop het adres voor het aankopen en laten onderhouden van uw Dodge RAM. Sterker nog, als officieel Dodge Dealer hebben wij continu een riante voorraad nieuwe en gebruikte RAM 's 1500 en is ons technisch personeel tot in de details geschoold en uiterst vakbekwaam om deze toppers bedrijfszeker en in topconditie te houden. 

Dodge RAM onderhoud
Op een Dodge RAM 1500 Pick Up kunt u bouwen, vrij letterlijk soms, echter zorgt specialistisch en kundig onderhoud ook hier voor bedrijfszekerheid en een 24/7 optimale inzetbaarheid. Bij Jan Hop weten we dan ook exact welk preventief onderhoud een Dodge RAM pick up nodig heeft en houden we hem daarmee in opperbeste staat. Met dik twintig jaar ervaring als Dodge dealer is geen mankement of storing ons onbekend en weten we dan ook exact hoe we eventuele complicaties kunnen voorkomen. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen.

LPG
Ook voor secuur onderhoud aan de doorgaans aanwezige LPG installatie bent u bij Dodge Jan Hop aan het juiste adres. Samen met onze partners houden we de apparatuur in topconditie en kunnen we hier zelfs wijzingingen aan doorvoeren. Denk hierbij aan het verplaatsen, vergroten of juist verkleinen van de brandstoftanks om op die manier extra flexibiliteit te verkrijgen. Ook voor de juiste smeermiddelen en het finetunen van de software bent u bij ons aan het goed adres.

Originele Dodge fabrieksgarantie
Dodge dealer Jan Hop Roosendaal kan u als officieel Dodge RAM dealer de zekerheid en het vertrouwen bieden van de enige echte Dodge RAM fabrieks garantie. Wel zo'n fijn idee bij eventuele mankementen of terugroepacties. 

Welke voordelen biedt het rijden in grijs kenteken DODGE RAM 1500 voor de zakelijke berijder?
- Geen BPM afdracht
- 5 Riante zitplaatsen
- Geen CO2 heffing
- Lagere motorrijtuigenbelasting
- Lagere verzekeringspremie
- Lagere (of geen) bijtelling
- Investeringsaftrek

De Dodge RAM 1500 Pick-up Truck.
Als hard werken ook plezier op mag leveren. De RAM 1500 van Dodge is een ongekend machine. Een pick-up truck, met de luxe van een statige limousine. Een auto met een keihard kloppend hart. Het hart van een duursporter, een krachtpatser, met 5.7 liter inhoud en bloed dat afkomstig is uit een benzine- of gastank. Bijna 400 Amerikaanse volbloed hengsten maken het mogelijk dat deze mastodont 3500 kg voorttrekt alsof het niets is. 

De nieuwe 2020 RAM 1500 is daarnaast meer dan ooit klaar voor de toekomst of een zware klus. Uiteraard voorzien van vijf riante zitplaatsen middels een ongelooflijk luxe crewcab en een machtige V8 motor. Een 8-traps automaat zorgt voor souplesse, kracht en efficiency, terwijl 'ie nog steeds beschikt over 3.5 Ton trekgewicht. De nieuwe 2020 RAM 1500 herkennen we meteen aan een nóg stoerder en nu strakker uiterlijk waarbij met name de high tech LED koplampen direct in het oog springen. Ook aan de achterkant zorgt LED verlichting door duurzaam- en veiligheid. Binnenin de RAM 1500 vinden we een executive class interieur dat is opgetrokken uit de mooiste materialen en is uitgerust met gloednieuwe noviteiten als een optioneel 12 inch touchscreen waardoor de RAM 1500 als het ware is voorzien van een high tech iPad. Noviteiten als een state of the art adaptive cruise control (optioneel) en een Harman & Kardon audiosysteem zetten de puntjes op de i. Evenals een gigantisch panoramisch schuif/kanteldak.  

Ook voor vakkundig en gespecialiseerd Dodge RAM1500 onderhoud en zaken als recalls en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze expertise en ervaring met Dodge RAM is ongeëvenaard en voor u een garantie voor een probleemloze en fijne Dodge RAM. Ook op het gebied van LPG installaties bent u bij ons in goede handen. 

 

Nieuwe klanten voordeel kies nu een actie voor later als u die nodig heeft. 50% korting op nieuwe banden? Of een RAM gratis als vervangend vervoer?

 

 

Aftermovie Jan Hop en Intratuin Halsteren

Elk jaar organiseert Intratuin in Halsteren een speciale avond omtrent de kerstdagen...

Autoweek test de nieuwe RAM1500

Nic den Boer van het gerenomeere automagazine, Autoweek, werd onlangs door onze partner, AEC uitgenodigd om...