Jan Hop Dodge Dealer

Jan Hop is de officiele Dodge Ram dealer voor Brabant en Zeeland. Wij hebben sinds jaar en dag ervaring met de amerikaanse auto merken Jeep, Chrysler en Dodge. Onze voorraad is permanent gevuld met een brede range aan nieuwe en gebruikte pick-ups. Exemplaren die doorgaans zijn voorzien van een keurige LPG-installatie en in het geval van een nieuwe vanzelfsprekemd voorzien van de originele fabrieksgarantie. Jan Hop is dan de plek om úw Dodge RAM 1500 te kopen. Laat u adviseren door één van onze medewerkers en ervaar zelf de kracht van een RAM 1500. 

De Dodge RAM 1500 Pick-up Truck. 

Als hard werken ook plezier op mag leveren. De RAM 1500 van Dodge is een ongekend machine. Een pick-up truck, met de luxe van een statige limousine. Een auto met een keihard kloppend hart. Het hart van een duursporter, een krachtpatser, met 5.7 liter inhoud en bloed dat afkomstig is uit een benzine- of gastank. Bijna 400 Amerikaanse volbloed hengsten maken het mogelijk dat deze mastodont 3500 kg voorttrekt alsof het niets is. 

Ook voor vakkundig en gespecialiseerd Dodge RAM1500 onderhoud en zaken als recalls en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze expertise en ervaring met Dodge RAM is ongeëvenaard en voor u een garantie voor een probleemloze en fijne Dodge RAM. Ook op het gebied van LPG installaties bent u bij ons in goede handen. 

Dodge modellen