Dodge Ram 1500

De Dodge Ram 1500 is een bijzonder werkpaard. Hij combineert pure kracht, 3.500 kg trekgewicht, met een ongekende luxe & comfort wat alleen terug te vinden is in de zeer high en personenauto's met extreem grote zitposities voor 5 personen door de crewcab uitvoering en dat alles voor een wegenbelasting van minder dan 625,-/jaar op LPG! Alleen bedrijfsmatig aan te schaffen. Luxe en comfort: De Dodge Ram 1500 Pickup heeft zoals het hoort bij een echter amerikaan erg veel comfort aan boord. 

Er is geen betere plaats om een Dodge Ram 1500 te kopen dan bij de officiele Dodge Ram dealer Jan Hop te Roosendaal.  Vanzelfsprekend onderhouden en repareren wij uw Ram 1500 ook graag. Wij hebben de kennis en materialen in huis om dit snel een efficent voor u te verzorgen. Doordat wij officieel Dodge Ram dealer zijn voor Brabant en Zeeland bieden wij u vanzelfsprekend volledige garantie.

The all-new 2019 RAM 1500 leverbaar bij Jan Hop

Nu bij Jan Hop uit voorraad leverbaar in de populaire all black uitvoering. Kom snel langs voor een proefrit in deze stoere...

Chrysler/Jeeps iconische HEMI V8 motor. Zo werkt 'ie!

Onlosmakelijk verbonden met de historie en het actuele aanbod van Jeep. De HEMI V8 motor. Een ingenieus stukje...