Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeep Compass

De Jeep Compass. Een gereïncarneerde legende met een missie. De beste in zijn segment worden! Alhoewel.. Worden. Dat is-ie al! Kijk alleen maar eens naar zijn presènce. Het is een échte Jeep met zeven herkenbare sleuven in zijn grille, een front waar je u tegen zegt en een afwerking van topniveau. Ook het design van de achterkant is perfect in balans en oogt daarnaast extra dynamisch door de hoge taille- en raamlijn, de forse, maar elegant vormgegeven achterlichten en in - het geval van de TraiHawk - stoer door zijn rode sleepogen links en rechts. Dit niveau van verfijning en elegantie is doorgezet in het interieur. Daar treffen we enkel de mooiste kunststoffen, ledersoorten en een afwerking om je vingers bij af te likken. Ook op technologisch gebied is het enkel het beste van 't beste wat we aantreffen in de nieuwe Compass. Zo zien we een gloednieuwe UConnect multimedia- en navigatiesysteem met ondersteuning voor Android Auto en Apple Carplay, het laatste op het gebied van veiligheidstechnologie en connectiviteit. 

Ook op motorisch gebied is het dik voor elkaar. Een samenspel van compacte, zuinige, maar ook zeker krachtige benzine- en dielmotoren zal hier zorgdragen voor zo veel mogelijk speed en efficiency, terwijl een brede keur aan transmissies (handgeschakelde zesversnellingsbakken, zes- en negentraps automaten) zorgen voor comfort, snelheid en het eveneens reduceren van het verbruik. 

41.990,-
46.990,-
51.140,-
33.490,-

Eerste spyshots van ge-facelifte Jeep Cherokee

Nu is de huidige generatie Jeep Cherokee al een plaatje om te zien, maar hé: nieuwer is altijd beter, toch? Daarom is Jeep...

Het trekgewicht van uw nieuwe Jeep Renegade verhogen? Dat kan!

De Jeep Renegade is een stoere rakker. Zeker in combinatie met de beresterke 1.4 Turbomotor en...