Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeep Compass

De Jeep Compass. Een gereïncarneerde legende met een missie. De beste in zijn segment worden! Alhoewel.. Worden. Dat is-ie al! Kijk alleen maar eens naar zijn presènce. Het is een échte Jeep met zeven herkenbare sleuven in zijn grille, een front waar je u tegen zegt en een afwerking van topniveau. Ook het design van de achterkant is perfect in balans en oogt daarnaast extra dynamisch door de hoge taille- en raamlijn, de forse, maar elegant vormgegeven achterlichten en in - het geval van de TrailHawk - stoer door zijn rode sleepogen links en rechts. Dit niveau van verfijning en elegantie is doorgezet in het interieur. Daar treffen we enkel de mooiste kunststoffen, ledersoorten en een afwerking om je vingers bij af te likken. Ook op technologisch gebied is het enkel het beste van 't beste wat we aantreffen in de nieuwe Compass. Zo zien we een gloednieuwe UConnect multimedia- en navigatiesysteem met ondersteuning voor Android Auto en Apple Carplay, het laatste op het gebied van veiligheidstechnologie en connectiviteit. 

Ook op motorisch gebied is het dik voor elkaar. Een samenspel van compacte, zuinige, maar ook zeker krachtige benzine- en dielmotoren zal hier zorgdragen voor zo veel mogelijk speed en efficiency, terwijl een brede keur aan transmissies (handgeschakelde zesversnellingsbakken en negentraps automaten) zorgen voor comfort, snelheid en het eveneens reduceren van het verbruik. 

 

Jeep Compass Opening Edition met € 2.000,- Early Adopters korting

Jeep Compass is gearriveerd!Hij is er de meest besproken Jeep. DE COMPASS. Onze demo's rijden de bestelde auto's worden nu verkocht.Totaal klanten voordeel op een Opening Edition € 4.650,-.Een Opening Edition kent al een landelijk klanten voordeel € 2.650,-. (tov van een Limited)Jan Hop actie voor de Early Adopters € 2.000,-.Bekijkt u onze video voor meer informatie. Om te ruiken en voelen kunt u nog altijd het beste naar onze showroom komen daar staan onze demo's voor u klaar. Meld u wel even aan. Gezien de hoge interesse zijn ze nogal eens weg en moet u onnodig wachten.
41.990,-
41.990,-
37.990,-
37.990,-

Dit vindt de Nederlandse vakpers van de nieuwe Jeep Compass

Inmiddels staat íe alweer een paar weken te shinen vóór en in onze showroom. De nieuwe Jeep Compass! Een...

Eerste Jeep Compass bij Jeep Jan Hop gearriveerd!

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover! Vandaag 4-juli arriveerde de eerste Jeep Compass...