Jeep Compass Hybrid PHEV

Als ruimte, kracht, vierwielaandrijving en uitstootloos rijden worden verenigd. De Jeep Compass 4Xe Hybrid
 

Ruim, krachtig én deels zonder uitstoot

De nieuwe Jeep Compass 4Xe Hybrid is een bijzondere auto. Zo biedt hij het beste van twee werelden. Die van uitstootloze en schone mobiliteit, maar ook die van vierwielaandrijving, 240 pk kracht en de kenmerkende Jeep vrijheid. Geen avontuur, reis of city-trip is te gek en dat zelfs in combinatie met een ruim en flexibel interieur, forse laadruimte en een fijn hoog trekgewicht van 1250 kg. 

4Xe

De Jeep Compass 4X4 Plug-in hybrid is één van de innovatiefste Jeeps van dit moment. Zo beschikt hij over een ingenieus aandrijfsysteem die bestaat uit een 180 sterke turbomotor die de voorwielen aandrijft en een 60 pk sterke elektromotor die zorgt voor tractie op de achterwielen. Een vierwielaangedreven Jeep dus die ook nog eens beschikt over een automatische transmissie. Het gecombineerde vermogen bedraagt dan ook een behoorlijke 240 pk. Voldoende om in circa 7 seconden naar de 100 km/u te accelereren. Dat is echter nog niet alles. Zo beschikt de Jeep Compass hybride over een compact accupakket dat op een slimme wijze in het midden van de auto is gebouwd. Als dit 11.4 kWh accupakket is opgeladen, kunt u circa 50 km volledig elektrisch - en dus uitstootvrij - rijden. Meer dan voldoende voor de dagelijkse ritten! Is het accupakket echter leeg, dan springt de turbomotor bij en hebben we te maken met een zuinige hybride. 

Hybrid - Electric - eSave

Het riante interieur van de Compass is nog steeds een toonbeeld van elegantie en design. We zien de mooiste materialen en high tech functies. Nieuw is de hybrid selector waarmee je kan kiezen voor diverse rijmodi als hybrid, electric en eSave. Kiezen we voor 'hybrid' modus, dan zal de Compass Hybrid 4Xe zo zuinig mogelijk gebruik maken van z'n twee motoren. In 'electric' zal de benzinemotor niet aanspringen en enkel de elektromotor zorgen voor de aandrijving. In 'eSave' modus sparen we het accupakket juist en kan je er op deze manier voor kiezen om de accu op peil te houden zodat je op een later moment - uitstootvrij - bijvoorbeeld door stedelijk gebied kan rijden. 

uConnect met remote services - Altijd verbonden

De nieuwe Compass Hybrid Plug-in 4Xe beschikt over Jeeps nieuwste generatie uConnect connectiviteitsdiensten en dito multimedia- en navigatiesysteem. Omdat we hier namelijk te maken hebben met een deels elektrische auto, kunnen we op afstand ervoor kiezen om het interieur van de Compass te verwarmen of koelen. Dit gebeurt via een app op uw telefoon waarmee we tevens in kunnen zien wat de actuele status van de auto is. Hoe ver de accu is opgeladen, of de deuren op slot zijn en waar de auto staat geparkeerd! Via het uConnect multimedia- en navigatiesysteem kunt u tevens inzien waar zich openbare laadpalen bevinden, hiernaartoe navigeren of de status van het aandrijfsysteem bekijken. 

Andere unieke specificaties? Goed om te weten! 

- 240 pk gecombineerd vermogen
- 263 Nm koppel voor de elektromotor, 270 Nm voor de verbrandingsmotor
- 0-100 ca. 7 sec
- 50 km Elektrische range
- 1250 kilogram aanhangewicht

De oplaadtijd varieert van 1,6 uur bij gebruik van een snellader (highpower thuislader of openbaar laadstation) tot meer dan 3 uur bij gebruik van een thuislaadpunt op de maximum oplaadcapaciteit.


> De Jeep Compass is ook in BENZINE leverbaar. 

 

 

 

 

Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

Private lease deal Jeep Compass

Weet waar u aan toe bent Geen onverwachte verrassingen bij Jeep Private Lease.! De Jeep Compass rijdt u nu met zeer complete uitvoering vanaf slechts € 495,- p.mnd. Geen verassingen, want alle kosten zijn inbegrepen. Van verzekeringen tot onderhoud en van wegenbelasting tot pechhulp en reparaties. U betaalt alleen nog de brandstofkosten.  ZEER COMPLEET UITGERUSTE JEEP COMPASS:  - Metallic lak - Apple Carplay - 8,4” Touchscreen navigatie - Achteruitrijcamera - Parkeersensoren - Meer dan 70 veiligheidsvoorzieningen U RIJDT DE JEEP COMPASS AL MET PRIVATE LEASE VANAF € 495,- per maand*.  *Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn...

DutchCowboys test de Jeep Wrangler 4xe

Dutchcowboys heeft een toffe review geschreven over de ruige offroad variant van de Jeep Wrangler 4xe plugin hybrid. De Rubicon. Lees het hele...

Autovisie test Jeep Compass 4xe

In de test van Autovisie neemt de stoere Jeep Compass 4xe het op tegen de Mitsubishi Eclipse. Lees er alles over in de...