Jeep Grand Cherokee

In Europa zijn wij momenteel in afwachting van de Plugin / EV uitvoering van deze Jeep Icoon. Wij kijken er naar uit de Grand Cherokee in de nabije toekomst in onze showroom aan u te kunnen presenteren

Baden in pure luxe, al luisterend naar het al dan niet aanwezige audiosysteem van Harman&Kardon, terwijl de stoelventilatie zachtjes het lijf op een aangename temperatuur houdt en het immense panoramische schuif/kanteldak zorgt voor het nodige natuurlijk licht. Welkom in de Jeeps der Jeeps. De Jeep Grand Cherokee. Een auto van formaat met een voorkomen waar je u tegen zegt. Kijk eens naar die grille, de priemende koplampen met bi-xenon verlichting en het krachtige en zeer herkenbare lijnenspel van voor tot achter. Wat een design, en wat een finesse en luxueus gevoel. 

Stijg aan boord en wordt overladen door een verfijnde keur aan ledersoorten, de mooiste materialen en een waar king of the road gevoel. Je neemt plaats op met nappa leder beklede zetels die naar wens zijn te verwarmen óf koelen, grijpt een stuurwiel dat na het starten van de motor geruisloos naar jouw vooringgestelde rijpositie schuift en de handjes zelfs kan verwarmen. Luisteren naar uw favoriete muziek doet u middels de connectiviteitsmogelijkheden van het uitgebreide Uconnect multimedia- en navigatiesysteem waarmee ook diverse veiligheidsfeatures zijn in te stellen.

Zo behoort de Grand Cherokee tot één van de veiligste in zijn segment dankzij systemen als Front Collision Warning + (autonoom remsysteem), een rijstrookassistent die continu met u mee kijkt en waarnodig bijstuurt als u de rijsstrook dreigt te verlaten en uiteraard ook zaken als een dode-hoek detectie systeem en rear cross traffic alert. 

 

Uiteraard profiteert u als Grand Cherokee gezagvoerder ook van zaken als een adaptieve en automatische cruise control inclusief een low speed functie, permanente 4X4 grip met Quadra Lift luchtvering rondom en vijf verschillende hoogtes en de zekerheid van legendarische offroadcapaciteiten. Iets te trekken? Dan is het goed om te weten dat de Grand Cherokee met zijn 250 pk sterke 3.0 CRD dieselmotor, een 8-traps automaat en 570 Nm trekkracht maar liefst 3.5 ton voorttrekt. 

 

 • V-810-PH
  39.750,-
  3.0 CRD VAN Summit model vanaf 2018
  23-05-2018 / 76.114 km
 • TV-089-R
  44.000,-
  Summit 5persoons luchtvering 3.0CRD 272PK
  04-07-2017 / 79.000 km

Jeep Wrangler 4xE Review van TOP-Gear

Jeep Wrangler 4xe: 1e rij-indruk De oer-Amerikaanse Wrangler is nu een vriendelijke PHEV. De korting op...

Yes! Hij is binnen de Jeep Compass MY 2021

Nieuw uiterlijk. Luxe interieur en vol technische snufjes. Dit is de new Jeep Compass MY2021 De hoogtepunten van de nieuwe Jeep Compass...
Whatsapp Jan hop!