Jeep Renegade benzine

Met werelden om te ontdekken en city jungles en Moeder Natuur te overwinnen, verlang je naar een stukje gemoedsrust, maar ook zeker dynamiek! De Jeep Renegade biedt je dit. Hij geeft je een nieuwe definitie van rijplezer met zijn ongeëvenaarde prestaties op de weg, en daarnaast. Hij is onverschrokken en tot in de kleinste details een echte Jeep. Van de iconische grille met zeven spijlen, tot aan het kenmerkende Jeep DNA als een uiterst capabel 4X4 systeem, een comfortabele automatische tranmissie (6- of 9 traps) en een rijcomfort/sensatie dat enkel een Jeep u kan bieden. Maar, vergeet het karakteristieke van vroeger.

De Renegade is een solide, strak rijdende crossover die groter oogt, dan hij daadwerkelijk is. Zo is-ie qua formaat en gewicht vergelijkbaar met andere auto's in dit segment. Ook op motorisch gebied! Zo is hij enkel leverbaar met krachtige doch zuinige motoren en de meest innovatieve technieken. Zo is de zestraps automaat er eentje met een dubbele koppeling en beschikken de sterkste motoren, die met 170 pk vermogen (diesel of benzine) over een razendsnelle en comfortabele automaat met negen versnellingen. Ook het veilige aspect staat hoog in het vaandel bij de Jeep Renegade. Zo is-ie standaard voorzien van een brede reeks aan airbags, en vanaf de luxere uitvoeringen uitgerust met een systeem dat waarschuwt als u de rijstrook onbedoeld 5 jaar garantie Jeep Wranglerverlaat en waar nodig zelfs bijstuurt. Optioneel is de Renegade daarnaast leverbaar met een adaptieve cruise control.

Laat u door de Jeep Renegade overtuigen en boek vandaag nog een proefrit bij Jeep Jan Hop in Roosendaal.

> De Jeep Renegade is ook in HYBRID leverbaar. 

 • HH-624-P
  16.200,-
  17.450,-
  Turbo I Longitude I Cruise control I Trekhaak
  06-11-2015 / 46.851 km
 • L15084
  27.374,-
  32.063,-
  TURBO I LONGITUDE Apple Carplay
  20 km

Private Lease deal Jeep Renegade

Weet waar u aan toe bent Geen onverwachte verrassingen bij Jeep Private Lease! De Jeep Renegade rijdt u nu met zeer complete uitvoering vanaf slechts € 385 p.mnd. Geen verassingen, want alle kosten zijn inbegrepen. Van verzekeringen tot onderhoud en van wegenbelasting tot pechhulp en reparaties. U betaalt alleen nog de brandstofkosten.  U RIJDT DE JEEP RENEGADE AL MET PRIVATE LEASE VANAF € 385 per maand*.  *Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Bij Jeep Private Lease weet u vooraf waar u aan toe bent. U kunt kiezen uit drie pakketten: Budget, Smart en Top....

Jeep financiering 3,99%

Financieren is met de huidige rentestand wel heel aantrekkelijk. Deze super scherpe financiering met 3,99% kunt u bij elk nieuwe Jeep Compass & Wrangler afsluiten. Jeep Nederland is de financierder en is scherper dan welke andere bank dan ook. Het maximaal te financieren bedrag is afhankelijk van uw model. U bent zelf vrij om een aanbetaling of inruiler in te brengen in het contract en zo de maandlasten nog verder omlaag te brengen. De maximale looptijd is 60 maanden. Wilt u een korter contract dan kan dat. De minimale looptijd is 12 maanden. De slotsom bedraagt maximaal 20% indien u 60mnd looptijd kiest. Dit levert de laagste maand lasten op.

Renegade voordeel Jan Hop Special

Groots inkopen, slim en voordelig zakendoen!  Een lekkere korting op uw nieuwe Jeep Renegade? Deze kunnen wij u nu als officieel Jeep dealer geven omdat we extra slim en groots hebben ingekocht. Op onderstaande MY2020 Renegades hebben wij een aantrekkelijke korting. Bekijk de gehele voorraad en kijk wat voor u de perfecte Renegade is. Maar weet OP = OP, want op  te bestellen Renegades kunnen wij niet deze kortingen bieden.

Dit is de Plug-in Hybride Jeep Wrangler 4Xe

Power, peekaa's en een stekker. Dit is de Jeep Wrangler 4Xe!  Een levende legende is meer dan ooit klaar voor de toekomst. Dit is de Jeep...

Ervaar de unieke eigenschappen van de Jeep 4xe Hybrid

Schrijf u in voor een Jeep 4xe test drive Het is nu mogelijk de nieuwe Jeep Compass en Renegade Hybrid 4xe...
Whatsapp Jan hop!