Jeep Renegade Plugin Hybrid

Ga voor het echte en pure Jeep gevoel, wees authentiek, maar ook uniek. Stap nu in de nieuwe Jeep Renegade Hybrid. 

Een échte Jeep

Het rijden in een echte Jeep is vanaf nu een extra bijzondere ervaring. Niet alleen vanwege de ingenieuze vierwielaandrijving en de daarbij horende ongekende on-en offroadcapaciteit, maar ook vanwege de bijzondere techniek. Dit is namelijk de Jeep Renegade Hybrid. De eerste plug-in hybride Jeep die pure kracht (240pk) combineert met een volledig elektrisch rijbereik van circa 50 km en alle vrijheid nadien. Zo is-ie namelijk ook nog voorzien van een krachtige, doch sterke benzinemotor waardoor twee verschillende werelden optimaal worden gecombineerd. Die van schone  - uitstootloze - mobiliteit en de vrijheid die hoort bij een auto met een brandstofmotor. U kunt er dus zorgeloos mee op reis! 

 

4Xe

De Jeep Renegade hybrid beschikt om te beginnen over een 180 pk sterke turbomotor. Deze zorgt via een DDCT automaat met zes versnellingen voor de aandrijving op de voorwielen. Tussen de achterwielen vinden we echter nóg een motor. Een 60 pk sterke elektromotor. Deze compleet nieuwe set-up zorgt dus voor Jeeps nu al fameuze 4Xe vierwielaandrijving die in staat is om erg zuinige om te springen met brandstof, maar ook tot het bedwingen van onbegaanbaar terrein of een fijne wintersportreis. Het totale vermogen? 240 pk en dat is genoeg om een sportwagen bij het stoplicht te snel af te zien! 

 

Hybrid - Electric - eSave

Het nog steeds even riante en stijlvolle interieur van de Renegade is op bepaalde vlakken aangepast aan de 4Xe aandrijving. Zo zien we een extra schakelaar waarmee gekozen kan worden uit diverse rijmodi. Hybrid, Electric of eSave. In de eerste modus kunnen we met een volledig opgeladen accupakket circa 50 km uitstootloos en dus volledig elektrisch rijden tot een snelheid van 125 km/u. Meer dan voldoende om de dagelijkse ritjes te volbrengen. In hybride-modus zal de Renegade zelf bepalen welke aandrijving er het beste is om zo zuinig mogelijk te rijden. In eSafe modus kunt u de elektriciteit in het accupakket sparen. Dan zal de brandstofmotor ervoor zorgen dat het accupercentage niet daalt gedurende een rit zodat u bijvoorbeeld op een later moment elektrisch door stedelijk gebied kan rijden. 

 

Nieuwste generatie uConnect met remote services

Omdat de Renegade 4Xe Hybrid Plug-in is voorzien van comfortverhogende elektrische verwarming en airconditioning, is het mogelijk om op afstand te houden alvast op temperatuur te brengen. Pre-conditionen noemen we dat. Daarom is het ook fijn dat de Renegade Hybrid is voorzien van de nieuwste generatie uConnect connectiviteitsdiensten. Deze app op uw smartphone werkt samen met het brein van de auto en het uConnect multimedia- en navigatiesysteem. Dit maakt het dus mogelijk dat u op een koude winterochtend op afstand vanuit uw luie stoel alvast de verwarming inschakelt. Ook kunt u zien of de Jeep Renegade hybrid is opgeladen en hoe ver u elektrisch kunt rijden. Het multimedia- en navigatiesysteem toont u tevens de beschikbare openbare oplaadpalen in de buurt en de werking van het hybride 4Xe aandrijfsysteem. 

Andere unieke specificaties? Goed om te weten! 

- 240 pk gecombineerd vermogen 
- 263 Nm koppel voor de elektromotor, 270 Nm voor de verbrandingsmotor
- 0-100 ca. 7 sec
- 50 km Elektrische range
- 1250 kilogram aanhangewicht

De oplaadtijd varieert van 1,6 uur bij gebruik van een snellader (highpower thuislader of openbaar laadstation) tot meer dan 3 uur bij gebruik van een thuislaadpunt op de maximum oplaadcapaciteit.
 

De Jeep Renegade is ook in BENZINE leverbaar. 

 • HH-624-P
  17.450,-
  1.4 Longitude
  06-11-2015 / 46.851 km
 • HV-752-L
  17.750,-
  Turbo Limited I 1e eigenaar I NL auto
  31-12-2015 / 28.617 km
 • L15084
  27.374,-
  32.063,-
  TURBO 115PK LONGITUDE H6
  9 km
 • L14091
  28.850,-
  32.723,-
  TURBO 150PK DDCT LONGITUDE
  1 km
 • L13858
  29.850,-
  34.539,-
  Longitude I AUT I MY2020
  1 km
 • ZT-892-S
  31.500,-
  Turbo 150PK FREEDOM AUT - KAKELVERS
  12-08-2019 / 17.856 km

Private Lease deal Jeep Renegade

Weet waar u aan toe bent Geen onverwachte verrassingen bij Jeep Private Lease! De Jeep Renegade rijdt u nu met zeer complete uitvoering vanaf slechts € 385 p.mnd. Geen verassingen, want alle kosten zijn inbegrepen. Van verzekeringen tot onderhoud en van wegenbelasting tot pechhulp en reparaties. U betaalt alleen nog de brandstofkosten.  U RIJDT DE JEEP RENEGADE AL MET PRIVATE LEASE VANAF € 385 per maand*.  *Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Bij Jeep Private Lease weet u vooraf waar u aan toe bent. U kunt kiezen uit drie pakketten: Budget, Smart en Top....

Jeep financiering 3,99% laagste mnd.bedrag

Financieren is met de huidige rentestand wel heel aantrekkelijk. Deze super scherpe financiering met 3,99% kunt u bij elk nieuwe Jeep Compass & Wrangler afsluiten. Jeep Nederland is de financierder en is scherper dan welke andere bank dan ook. Het maximaal te financieren bedrag is afhankelijk van uw model. U bent zelf vrij om een aanbetaling of inruiler in te brengen in het contract en zo de maandlasten nog verder omlaag te brengen. De maximale looptijd is 60 maanden. Wilt u een korter contract dan kan dat. De minimale looptijd is 12 maanden. De slotsom bedraagt maximaal 20% indien u 60mnd looptijd kiest. Dit levert de laagste maand lasten op.

Renegade voordeel Jan Hop Special

Groots inkopen, slim en voordelig zakendoen!  Een lekkere korting op uw nieuwe Jeep Renegade? Deze kunnen wij u nu als officieel Jeep dealer geven omdat we extra slim en groots hebben ingekocht. Op onderstaande MY2020 Renegades hebben wij een aantrekkelijke korting. Bekijk de gehele voorraad en kijk wat voor u de perfecte Renegade is. Maar weet OP = OP, want op  te bestellen Renegades kunnen wij niet deze kortingen bieden.

Dit is de Plug-in Hybride Jeep Wrangler 4Xe

Power, peekaa's en een stekker. Dit is de Jeep Wrangler 4Xe!  Een levende legende is meer dan ooit klaar voor de toekomst. Dit is de Jeep...

Ervaar de unieke eigenschappen van de Jeep 4xe Hybrid

Schrijf u in voor een Jeep 4xe test drive Het is nu mogelijk de nieuwe Jeep Compass en Renegade Hybrid 4xe...
Whatsapp Jan hop!