Jeep Renegade Plugin Hybrid

Ga voor het echte en pure Jeep gevoel, wees authentiek, maar ook uniek. Stap nu in de nieuwe Jeep Renegade Hybrid. 

Een échte Jeep

Het rijden in een echte Jeep is vanaf nu een extra bijzondere ervaring. Niet alleen vanwege de ingenieuze vierwielaandrijving en de daarbij horende ongekende on-en offroadcapaciteit, maar ook vanwege de bijzondere techniek. Dit is namelijk de Jeep Renegade Hybrid. De eerste plug-in hybride Jeep die pure kracht (240pk) combineert met een volledig elektrisch rijbereik van circa 50 km en alle vrijheid nadien. Zo is-ie namelijk ook nog voorzien van een krachtige, doch sterke benzinemotor waardoor twee verschillende werelden optimaal worden gecombineerd. Die van schone  - uitstootloze - mobiliteit en de vrijheid die hoort bij een auto met een brandstofmotor. U kunt er dus zorgeloos mee op reis! 

 

4Xe

De Jeep Renegade hybrid beschikt om te beginnen over een 180 pk sterke turbomotor. Deze zorgt via een DDCT automaat met zes versnellingen voor de aandrijving op de voorwielen. Tussen de achterwielen vinden we echter nóg een motor. Een 60 pk sterke elektromotor. Deze compleet nieuwe set-up zorgt dus voor Jeeps nu al fameuze 4Xe vierwielaandrijving die in staat is om erg zuinige om te springen met brandstof, maar ook tot het bedwingen van onbegaanbaar terrein of een fijne wintersportreis. Het totale vermogen? 240 pk en dat is genoeg om een sportwagen bij het stoplicht te snel af te zien! 

 

Hybrid - Electric - eSave

Het nog steeds even riante en stijlvolle interieur van de Renegade is op bepaalde vlakken aangepast aan de 4Xe aandrijving. Zo zien we een extra schakelaar waarmee gekozen kan worden uit diverse rijmodi. Hybrid, Electric of eSave. In de eerste modus kunnen we met een volledig opgeladen accupakket circa 50 km uitstootloos en dus volledig elektrisch rijden tot een snelheid van 125 km/u. Meer dan voldoende om de dagelijkse ritjes te volbrengen. In hybride-modus zal de Renegade zelf bepalen welke aandrijving er het beste is om zo zuinig mogelijk te rijden. In eSafe modus kunt u de elektriciteit in het accupakket sparen. Dan zal de brandstofmotor ervoor zorgen dat het accupercentage niet daalt gedurende een rit zodat u bijvoorbeeld op een later moment elektrisch door stedelijk gebied kan rijden. 

 

Nieuwste generatie uConnect met remote services

Omdat de Renegade 4Xe Hybrid Plug-in is voorzien van comfortverhogende elektrische verwarming en airconditioning, is het mogelijk om op afstand te houden alvast op temperatuur te brengen. Pre-conditionen noemen we dat. Daarom is het ook fijn dat de Renegade Hybrid is voorzien van de nieuwste generatie uConnect connectiviteitsdiensten. Deze app op uw smartphone werkt samen met het brein van de auto en het uConnect multimedia- en navigatiesysteem. Dit maakt het dus mogelijk dat u op een koude winterochtend op afstand vanuit uw luie stoel alvast de verwarming inschakelt. Ook kunt u zien of de Jeep Renegade hybrid is opgeladen en hoe ver u elektrisch kunt rijden. Het multimedia- en navigatiesysteem toont u tevens de beschikbare openbare oplaadpalen in de buurt en de werking van het hybride 4Xe aandrijfsysteem. 

Andere unieke specificaties? Goed om te weten! 

- 240 pk gecombineerd vermogen 
- 263 Nm koppel voor de elektromotor, 270 Nm voor de verbrandingsmotor
- 0-100 ca. 7 sec
- 50 km Elektrische range
- 1250 kilogram aanhangewicht

De oplaadtijd varieert van 1,6 uur bij gebruik van een snellader (highpower thuislader of openbaar laadstation) tot meer dan 3 uur bij gebruik van een thuislaadpunt op de maximum oplaadcapaciteit.
 

De Jeep Renegade is ook in BENZINE leverbaar. 

 

Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

Private Lease deal Jeep Renegade

Weet waar u aan toe bent Geen onverwachte verrassingen bij Jeep Private Lease! De Jeep Renegade rijdt u nu met zeer complete uitvoering vanaf slechts € 389,- p.mnd. Geen verassingen, want alle kosten zijn inbegrepen. Van verzekeringen tot onderhoud en van wegenbelasting tot pechhulp en reparaties. U betaalt alleen nog de brandstofkosten.  U RIJDT DE JEEP RENEGADE AL MET PRIVATE LEASE VANAF € 389,- per maand*.  *Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Bij Jeep Private Lease weet u vooraf waar u aan toe bent. U kunt kiezen uit drie pakketten: Budget,...

DutchCowboys test de Jeep Wrangler 4xe

Dutchcowboys heeft een toffe review geschreven over de ruige offroad variant van de Jeep Wrangler 4xe plugin hybrid. De Rubicon. Lees het hele...

Autovisie test Jeep Compass 4xe

In de test van Autovisie neemt de stoere Jeep Compass 4xe het op tegen de Mitsubishi Eclipse. Lees er alles over in de...