Jeep Wrangler Plugin Hybrid

Een levende legende is meer dan ooit klaar voor de toekomst. Dit is de Jeep Wrangler 4Xe. Een plug-in hybride versie van Jeeps icoon. De Wrangler 4Xe gaat meteen de boeken in als de krachtigste Wrangler ooit! 

De Jeep Wrangler 4Xe Plug-in hybride is om te beginnen voorzien van een 272 pk sterke turbobenzinemotor. Deze werkt samen met een in de 8-traps automaat verwerkte elektromotor die een vermogen van 136 pk levert, evenals 245 Nm koppel. Instant, zonder vertraging en dus perfect voor in het terrein! Het gecombineerde vermogen is des te indrukwekkender met een totaal van 375 pk en 640 Nm. Daarmee is de Jeep Wrangler 4Xe de krachtigste Wrangler ooit!

Ook is-ie in staat om volledig elektrisch te rijden over een afstand van maximaal 50 km. Dit kan vanwege een compact accupakket van 17 kWh. Dit pakket is onder de achterbank gemonteerd en neemt daarom geen kostbare ruimte in beslag en is tevens beschermt tegen water, zand en vuil waardoor de doorwaaddiepte nog steeds een indrukwekkende 76 cm bedraagt. 

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: 4xe, Sahara 4xe en Rubicon 4xe. De Wrangler 4xe en Sahara 4xe zijn uitgerust met fulltime 4x4-systemen, de volgende generatie Dana 44-assen voor en achter en zijn uitgerust met de Selec-Trac-tussenbak met twee snelheden en een overbrengingsverhouding van 2,72: 1 in het lage bereik. 

De Wrangler Rubicon 4xe-modellen zijn uitgerust met het Rock-Trac 4x4-systeem dat een verdeelbak met twee snelheden en een 4:1 lage overbrengingsverhouding, een full-time 4x4, de volgende generatie Dana 44-assen voor en achter, Tru-Lok elektrisch front èn achteras-lockers  omvat. De Wrangler Rubicon 4xe heeft een indrukwekkende crawlverhouding van 77,2: 1, waardoor het gemakkelijk is om elk obstakel te beklimmen. 

Nu Leverbaar / bestelbaar
Prijs vanaf € 80.680,-

Reeds bestelde Wranglers 4XE door Jan Hop vind je hieronder. (voor u bestellen kan ook reken dan op levertijd 4 a 5 maanden, US productie)

Houd mij op de hoogte over de Wrangler PHEV (levertijden, prijzen)  inschrijven

 

Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

Jeep Wrangler Financiering 3,99%

Dit super scherpe tarief wil iedereen! Daar kan geen bank tegen op.  Let wil het is tot een maximum van € 50.000,-. Bedragen daarboven moeten we andere oplossingen voor verzinnen. Wij helpen en adviseren u graag verder, maak een (digitale) afspraak en wij regelen het verder van A tot Z voor u.

DutchCowboys test de Jeep Wrangler 4xe

Dutchcowboys heeft een toffe review geschreven over de ruige offroad variant van de Jeep Wrangler 4xe plugin hybrid. De Rubicon. Lees het hele...

Autovisie test Jeep Compass 4xe

In de test van Autovisie neemt de stoere Jeep Compass 4xe het op tegen de Mitsubishi Eclipse. Lees er alles over in de...