Overslaan en naar de inhoud gaan

SSangYong Korando

Met zijn nieuwe koetswerk en opgewaardeerd interieur, bekent de New Korando meteen kleur. Deze trendy crossover weet van aanpakken. Die indruk wordt bevestigd zodra u plaats neemt achter het stuur. 
Dit is een pure en stoere crossover-SUV, die ook nog eens in staat is tot het verzetten van bergen. Zo mag 'ie maar liefst 2000kg voorttrekken, is-ie leverbaar als twee- of vierwielaangedreven versie en kunt u ook nog eens kiezen voor een comfortabele zestraps automaat. Aan luxe tevens geen gebrek. Zo is de Korando standaard al voorzien van een 150 pk sterke motor, MultiLink onafhankelijk wielophanging rondom, airconditioning en een comfortabele cruise control. Mag het een onsje meer zijn? Dan rust Ssangyong de auto uit met zaken als stoel- en stuurverwarming, xenon koplampen, een multimedia- en navigatiesysteem met een touchscreen, climate control, 18-inch lichtmetalen velgen en lederen bekleding. Het rijden in deze Korando mag dan ook gezien worden als puur genot. U bent bij ons bedrijf van harte welkom om kennis te maken met deze stoere crossover-SUV. En oja: denkt u ook even aan de vijf jaar fabrieksgarantie?

De Korando bedrijfsmatig gebruiken.? Dan is-ie leverbaar op grijs kenteken. Klik hier om de die prijslijst te bekijken

Wij heten u van harte welkom in onze showroom. 

 

29.740,-
25.164,-
14.950,-
28.580,-

SsangYong XLV gezinswagen van het jaar in België

SsangYong wordt voor het tweede jaar op rij bekroond met de award ‘VAB-Gezinswagen vanhet jaar’ met de XLV! VAB staat voor...

Officieel: Nieuwe SsangYong Rexton is het merk's trotse nieuwe vaandeldrager

Aan alles komt een eind, zo ook aan de zestien jarige levensloop van...