SSangYong Korando

SsangYong Korando volledig Elektrisch 
Een nieuwe - strak gelijnde - volledig elektrische crossover SUV voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van aandrijving en veiligheid. 

In het interieur zien we een fraai design en meer dan keurige materialen. Nieuw is het 10.2 inch multimedia- en navigatiesysteem dat overweg kan met Apple CarPlay en Android Auto en een volledig digitaal instrumentarium achter het stuurwiel. Stoel,- en stuurwielverwarming plus de mogelijkheid om de voorstoelen te koelen zetten de puntjes op de spreekwoordelijke i. 

Qua ruimte is het in de nieuwe Korando uitstekend gesteld. Zo is de ruimte op de achterbank riant en slokt de bagageruimte minimaal 550 liter op. Onafhankelijke MultiLink wielophanging rondom moet daarnaast zorgen voor meer dan uitstekende rijeigenschappen.

Op veiligheidsstechnisch gebied profiteert de nieuwe SsangYong Korando van een autonoom noodremsysteem, een actieve rijstrookassistent, dode/blinde hoek detectie, grootlicht assistent en rear cross traffic alert. Ook zien we de komst van technologie als een automatische, adaptieve cruise control die werkt middels een radar en zaken als zeven airbags, waaronder één voor de knieën. 

Jan Hop officieel SsangYong dealer verwacht de volledig elektrische versie in 2e kwartaal 2020 te kunnen leveren. Meld u aan dan houden wij u op de hoogte!

 

Corona situatie t/m 9 februari '21

Bekijk hier hoe wij omgaan met de corona lockdown.

Meer lezen

Dit is de nieuwe Ssangyong Tivoli!

Als trots Ssangyong Dealer mogen we jullie vermelden dat Ssangyongs kleinste is vernieuwd! En niet zo'n klein beetje ook!    Vanaf €23.088,- Lees...

SsangYong Tivoli vernieuwd

SsangYong voert in het thuisland een facelift door voor de Tivoli. De cross-over wordt niet alleen op cosmetisch vlak aangepakt. De in 2015 op de Nederlandse markt...
Whatsapp Jan hop!