SsangYong Tivoli

Een SUV, met een esthetiek om voor te zwichten. De compleet nieuwe SSangYong Tivoli is een auto die zijn gelijke niet kent. Zo is-ie multifunctioneel, krachtig en op het gebied van luxe en noviteiten ongeevenaard. Wat denkt u bijvoorbeeld van verwarmde én geventileerde stoelen, een 7 inch groot multimedia- en navigatiesysteem en een doeltreffende range aan benzine- en dieselmotoren die al dan niet zijn te combineren met voor- of vierwielaandrijving. De Tivoli heeft het.

Autobedrijf Jan Hop is uw SSangYong dealer voor de regio Roosendaal en Bergen op Zoom. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u overtuigen door deze fantastische Tivoli van SSangYong. En oja, vergeet zeker de vijf jaar fabrieksgarantie niet!

 

Tivoli voorraad actie € 6.000,- voordeel

De eigenzinnige, degelijke, zeer luxe en krachtige Ssangyong Tivoli was niet eerder zo bereikbaar. Alleen nu ontvangt u namelijk maar liefst €6.000,- korting op onze Dandy Blue Tivoli Sapphire. Een ongekende korting voor de meest luxe Tivoli die er is. Zo is deze specifieke Tivoli uitgerust met lederen bekleding, stoelkoeling, stoelverwarming, stuurverwarming, climate control, keyless entry, cruise control, achteruitrijcamera en een touchscreen multimedia- en navigatiesysteem met TomTom software en maar liefst 5- jaar lang gratis kaartupdates! 
 • PF-305-F
  28.580,-
  34.580,-
  SAPPHIRE leder/nav/bluetooth
  12-06-2017 / 12.750 km
 • 13-00-94
  30.350,-
  34.440,-
  128pk Quartz Special

Nieuwe SsangYong Korando ook volledig elektrisch

SsangYong is van plan om tegen 2022 het totaal aantal verkopen wereldwijd fiks op te schroeven. Iets dat ze ongetwijfeld...

Autokopen.nl zeer enthousiast over de nieuwe Ssangyong Rexton

Autokopen.nl heeft onlangs de gloednieuwe SsangYong Rexton grondig getest en wat blijkt? Ze zijn...