Overslaan en naar de inhoud gaan

SsangYong XLV

De SSangYong XLV is het perfecte antwoord op de veeleisende autokoper. Zo is hij dynamisch, erg luxe, comfortabel en bijzonder rijk uitgerust, maar bovenal zeer riant voor wat betreft de binnenruimte. Zo herbergt de XLV, met de achterbankleuning omhoog!, maar liefst 700 liter bagageruimte. Ook op de achterbank is het daarnaast goed vertoeven waarmee de XLV zich dan ook duidelijk onderscheidt ten opzichte van zijn concurrenten. Zo kan je met de XLV uitstekend op vakantie en is het de ideale metgezel op bedrijfsmatig gebied.

Zo is-ie representatief, leverbaar met een erg zuinige, maar ook krachtige 1.6 dieselmotor én een verfijnde automatische zestraps transmissie, en mag hij - in het geval van de diesel - maar liefst 1500 kg voorttrekken.
Zakelijk zo'n XLV aanschaffen? Dan is het goed om te weten dat hij geleverd kan worden als zijnde een VAN. Op grijs kenteken dus, waarna hij na ombouw maar liefst 2.1 kuub opslokt in zijn laadruimte. Ongekend ruim! En dat in combinatie met ongekende luxe als stoel- en stuurverwarming, lederen bekleding, stoelventilatie, een uitgebreid multimedia- en navigatiesysteem met navigatiesoftware van Tom-Tom, keyless entry&go en fraaie 18-inch lichtmetalen velgen. Uiteraard hebben we het hier dan wel over de meest luxueuze uitvoering, de Sapphire, maar ook de instapper, de Crystal is al goed bedeeld. Zo zien we daar airconditioning, cruise control, centrale portiervergrendeling, zes airbags, parkeersensoren aan de achterkant en elektrische raambediening ronDe SSangYong XLV. Ontdek hem en zijn kleine broeder, de Tivoli bij

Úw SSangYong Dealer Jan Hop Roosendaal.

 


 

2e kwartaal XLV korting € 1.250,-

Ruimer dan ruim. Dat is de Ssangyong XLV. Een auto met een bagageruimte van maar liefst 720 liter. Zonder de achterbankleuning daarbij neer te klappen! Ter vergelijking: een Volkswagen Passat biedt nog geen 500 liter bagageruimte.. Maar! Belangrijker nog, nu kunt u van deze immense ruimte en luxe genieten met een korting van maar liefst €1.250,- Euro. Kijk, dat is mooi meegenomen! 
29.740,-
25.164,-
14.950,-
28.580,-

SsangYong XLV gezinswagen van het jaar in België

SsangYong wordt voor het tweede jaar op rij bekroond met de award ‘VAB-Gezinswagen vanhet jaar’ met de XLV! VAB staat voor...

Officieel: Nieuwe SsangYong Rexton is het merk's trotse nieuwe vaandeldrager

Aan alles komt een eind, zo ook aan de zestien jarige levensloop van...