Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

Jan Hop Subaru dealer

UNIEK! Alleen bij Jan Hop, uw officiële Subaru dealer voor de regio Roosendaal, Bergen op Zoom en Zeeland, wordt uw Subaru geleverd met maar liefst 5 jaar garantie. De normale termijn van drie jaar verlengen wij voor u, inclusief de mobiliteitsservice! Dat is pas vertrouwen hebben in je merk.  

Subaru staat al zestig jaar synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en non-confirmiteit. Het Japanse Subaru is niet zomaar een merk, Het is een merk dat zeer capabele, veilige en sterke auto's bouwt. Een tikkeltje eigenwijs, dat zijn ze ook, maar niet zonder reden! 

Elke Subaru is om te beginnen namelijk uitgerust met een boxermotor. Een motor die alleen maar voordelen biedt. Denk hierbij aan een trillingsvrij loop en een hoog specifiek vermogen. De boxermotor is daarnaast erg laag en compact qua constructie en daarom geeft het de auto meer stabilteit, maar ook veiligheid. Zo schuift de complete constructie bij een aanrijding ónder het passagierscompartiment en drukt deze zichzelf dus niet naarbinnen. Elke Subaru is daarnaast permanent vierwielaangedreven. Symmetrcial All Wheel Drive noemt Subaru dat en dat draagt bij aan een zeer veilige en stabiele wegligging met als hoofdzaak grip en dus veiligheid. 

Sinds een aantal jaren vormt ook het EyeSight Driver Assist systeem hiervan een onderdeel. Dit veiligheidssysteem, dat door diverse onafhankelijke instanties als beste is getest (ADAC, EuroNCAP) voegt een autonoom noodremsysteem met voetgangersdetectie, een rijstrookassitent en andere aspecten als rear cross traffic alert en dode/blindehoekdetectie toe aan de auto's, evenals een adaptieve cruise control inclusief een stop&go filefunctie. 

Zicht rondom? Neem plaats in een Subaru en u zal direct het verschil ervaren!

 

  • 085090
    37.690,-
    1.6i Luxury EYESight Lineartronic
    1 km