Subaru Impreza

Hij is terug! De gloednieuwe Subaru Impreza. Dynamischer, méér verbonden en veiliger dan ooit. 

Het is een legende in de roemrijke geschiedenis van Subaru. Een historie waarin de Impreza een prominente rol vervult als zijnde de sportieve doorbraak van het merk in de rallysport. Niemand minder dan rallylegende Colin McRae jaagde zijn Impreza WRC van overwinning naar overwinning en domineerde het World Rally Championship als geen ander. De Impreza werd een icoon, en dan niet alleen dankzij zijn WRC blauwe jasje, gouden wielen, grote achterspoiler, maar vooral vanwege zijn techniek. De balans, betrouwbaarheid en grip van Subaru's boxermotoren bijvoorbeeld, of het Symmetrical All Wheel Drive systeem; stuk voor stuk zaken waardoor de Impreza een ongekend icoon werd.. En is! 

Want nu is-ie terug. Nog steeds voorzien van een boxermotor, permanente All Wheel Drive aandrijving, maar dan wel volgens de standaarden van vandaag. Inclusief de nodige technologie, connectiviteitsmogelijkheden en het actieve veiligheidssysteem, EyeSight. De Impreza is gebouwd op Subaru's gloednieuwe modulaire platform dat een ongekende stijfheid, balans en veiligheid met zich meebrengt en daarnaast voorzien van een compleet herziene 1.6i Boxermotor met 115 pk vermogen die standaard gekoppeld is aan Subaru's LinearTronic automaat met schakelflippers achter het stuur en zes voorgeprogrameerde versnellingen. 

Ook op connectiviteitsgebied zet de nieuwe Impreza de maatstaf. Standaard is hij bijvoorbeeld voorzien van de laatste generatie Starlink multimediasysteem met Aplle Carplay en Android Auto en bent u daarmee ook 'on the move' even connected als thuis. Een DAB+ tuner zorgt standaard voor een kraakheldere ontvangst van radiozenders, terwijl de completere versies een 8-inch groot Starlink systeem aan boord hebben, inclusief navigatiesoftware van TomTom. Luxe is hij ook met zaken als Keyless Entry, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, glazen schuif/kanteldak, lederen bekleding, stoelverwarming en een elektronische parkeerrem. 

Het EyeSight Driver Asisst systeem (standaard aanwezig), werkt middels twee camera's en voorziet de nieuwe 2018 Subaru Impreza onder andere van een autonoom noodremsysteem inclusief voetgangersdetectie (tot 50 km/u volledig tot stilstand), een actieve rijstrookassistent die de auto actief tussen de lijntjes houdt en zaken als een vermoeidheidssensor en Active Throttle management. Daarnaast is de Impreza vanaf de Comfort uitvoering uitgerust met Steering Responsive LED-Koplampen die meedraaien in een bocht. Ook het grootlicht wordt dan automatisch in- en uitgeschakelt. Verlaat u al achteruitrijdend een parkeervak? Dan houdt de Impreza een oogje in het zeil middels een omgevingsradar die waarschuwt bij eventueel kruisend verkeer. 

Ontdek en ervaar de nieuwe Impreza binnenkort bij Subaru dealer Jan Hop in Roosendaal. 

 

  • 14-SRF-4
    6.900,-
    7.900,-
    1.5R AWD Luxury + trekhaak
    11-01-2008 / 151.065 km

Met de nieuwe Subaru Outback krijg je meer

Graag nodigen wij je uit voor de Subaru Outback Experience dagen. De Subaru Outback is nog steeds te herkennen aan zijn vertrouwde...

Voetgangersveiligheid. Subaru scoort het hoogst!

The Insurance Institute for Highway Safety, een zeer vooraanstaande veiligheids- en verzekeringsorganisatie uit de Verenigde...