Subaru Outback

Nóg comfortabeler, nóg verfijnder en veiliger dan ooit tevoren. Dit is de nieuwe Subaru Outback. Een auto die voor het modeljaar 2019 grondig is nagelopen en op tal van onderdelen is verbeterd en aangescherpt. Kijken we naar het altijd chique voorkomen, dan zien we een nieuwe grille, nieuwe koplampen (bi-LED en meesturend) en een andere bumper zorgen voor een nog stoerder voorkomen. Nieuwe lichtmetalen wielen (17- inch voor de Comfort, 18-inch voor de Premium) en andere buitenspiegels springen aan de zijkant het meest in het oog. Nieuw is tevens de komst van achterbankverwarming (twee buitenste zitplaatsen) en stuurverwarming voor altijd comfortabel warme handjes. 

In het interieur zien we daarnaast nieuwe, nóg mooiere materialen en een nieuw design voor de middenconsole met prominent aanwezig een gloednieuw multimedia- en navigatiesysteem. Daarmee beschikt de Outback nu standaard over zaken als Apple CarpPlay en Android auto waarmee u dus ook standaard beschikt over het laatste op het gebied van connectiviteit en bijvoorbeeld navigatie. Verder zien we de komst van een camera aan zowel de voorkant als rechterzijde. Samen met de eveneens standaard aanwezige achteruitrijcamera zorgt dit voor een perfect en veilig zicht rondom de auto. 

Ook veilig: De Outback is standaard voorzien van het EyeSight Driver Assist systeem versie 3.0 en dat betekent dat we te maken hebben met een auto met een top class veiligheidssysteem inclusief een actieve rijstrookassistent en - extra comfortabel - een automatische cruise control inclusief een stop&go filefunctie. De Outback is met het EyeSight veiligheidsysteem in staat om tot een snelheid van 50 km/u zelfstandig te stoppen voor eventueel stoppende voorliggers, fietsers, motorfietsen en - misschien nog wel het belangrijkste, personen. Ook boven de 50 km/u zal het systeem ingrijpen, echter gaat de auto dan impactverminderend te werk. 

Op technisch gebied is de vernieuwde Outback stiller en comfortabeler geworden dankzij een herziene wielophanging, meer isolatie en bijvoorbeeld ook een stiller en sneller werkend ventilatiesysteem. De 2.5i boxermotor met 175 pk vermogen werd eveneens gefinetuned voor een lager brandstofverbruik. Ook kreeg de LinearTronic automaat er een 'versnelling' bij wat zorgt voor nóg meer rust en stilte in het interieur. 

Ontdek en ervaar de nieuwe Subaru Outback zelf bij ons in de showroom. 

 

 

 

Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

De nieuwe Subaru Outback | Vertrouwd gezicht, nieuw vanaf de basis

Eindelijk mogen we 'm in onze showroom gaan verwelkomen, de compleet nieuwe Subaru Outback....

Een gebruikte trekauto kopen? De ANWB test de Subaru Forester als zodanig

In een nieuwe rubriek blikt de testredactie van ANWB auto terug op autotests uit...