Subaru Outback

Nóg comfortabeler, nóg verfijnder en veiliger dan ooit tevoren. Dit is de nieuwe Subaru Outback. Een auto die voor het modeljaar 2019 grondig is nagelopen en op tal van onderdelen is verbeterd en aangescherpt. Kijken we naar het altijd chique voorkomen, dan zien we een nieuwe grille, nieuwe koplampen (bi-LED en meesturend) en een andere bumper zorgen voor een nog stoerder voorkomen. Nieuwe lichtmetalen wielen (17- inch voor de Comfort, 18-inch voor de Premium) en andere buitenspiegels springen aan de zijkant het meest in het oog. Nieuw is tevens de komst van achterbankverwarming (twee buitenste zitplaatsen) en stuurverwarming voor altijd comfortabel warme handjes. 

In het interieur zien we daarnaast nieuwe, nóg mooiere materialen en een nieuw design voor de middenconsole met prominent aanwezig een gloednieuw multimedia- en navigatiesysteem. Daarmee beschikt de Outback nu standaard over zaken als Apple CarpPlay en Android auto waarmee u dus ook standaard beschikt over het laatste op het gebied van connectiviteit en bijvoorbeeld navigatie. Verder zien we de komst van een camera aan zowel de voorkant als rechterzijde. Samen met de eveneens standaard aanwezige achteruitrijcamera zorgt dit voor een perfect en veilig zicht rondom de auto. 

Ook veilig: De Outback is standaard voorzien van het EyeSight Driver Assist systeem versie 3.0 en dat betekent dat we te maken hebben met een auto met een top class veiligheidssysteem inclusief een actieve rijstrookassistent en - extra comfortabel - een automatische cruise control inclusief een stop&go filefunctie. De Outback is met het EyeSight veiligheidsysteem in staat om tot een snelheid van 50 km/u zelfstandig te stoppen voor eventueel stoppende voorliggers, fietsers, motorfietsen en - misschien nog wel het belangrijkste, personen. Ook boven de 50 km/u zal het systeem ingrijpen, echter gaat de auto dan impactverminderend te werk. 

Op technisch gebied is de vernieuwde Outback stiller en comfortabeler geworden dankzij een herziene wielophanging, meer isolatie en bijvoorbeeld ook een stiller en sneller werkend ventilatiesysteem. De 2.5i boxermotor met 175 pk vermogen werd eveneens gefinetuned voor een lager brandstofverbruik. Ook kreeg de LinearTronic automaat er een 'versnelling' bij wat zorgt voor nóg meer rust en stilte in het interieur. 

Ontdek en ervaar de nieuwe Subaru Outback zelf bij ons in de showroom. 

 

 

Corona situatie t/m 9 februari '21

Bekijk hier hoe wij omgaan met de corona lockdown.

Meer lezen

 • K-836-HR
  30.900,-
  2.5i PREMIUM I EyeSight I Navi I H&K
  06-10-2016 / 65.000 km
 • 071400
  30.900,-
  2.5i PREMIUM - NAVIGATIE - ACHTERUITRIJCAMERA
  06-10-2016 / 62.500 km
 • K-547-HF
  35.700,-
  37.900,-
  2.5i I EYESIGHT I AWD I Facelift
  08-09-2019 / 21.887 km
 • K-918-LP
  54.995,-
  2.5i X-Explore I Voorrraadvoordeel!
  01-01-2021 / 1 km

Subaru Outback nu ook in stoere X-explore uitvoering

Een luxueuze en riante stationwagon met de gebruiksvriendelijkheid en offroadcapaciteiten van een SUV. De Subaru Outback is een unieke auto. Hij is ruim, luxueus en comfortabel, maar hij beschikt met zijn permanente vierwielaandrijving en een hoog trekgewicht van 2000 kg ook over krachtige prestaties. Luxe is-ie onder andere met zijn stuur,- stoel,- en achterbankverwarming, drie zone climate control, meesturende LED koplampen en het Eyesight Driver assist systeem waarmee de Outback zelfstandig afstand kan houden tot uw voorligger. Filerijden was nog nooit zo comfortabel, helemaal in combinatie met de standaard automatische!  Veel luxe en comfort De X-Explore heeft een...

Consumentenbond: Subaru scoort superhoog in betrouwbaarheidsonderzoek

Met het aanschaffen van een Subaru koopt u niet zomaar een auto. U koopt vooral een...

Dit is het moment om een nieuwe Subaru aan te schaffen

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe Subaru? Dan is het nu een goed moment om tot aanschaf over te gaan. Beter wordt...
Whatsapp Jan hop!