Subaru XV

De Nieuwe Subaru XV. AWD + EyeSight = de veiligste Crossover in zijn klasse.

 

Een praktische hoge instap, voldoende bodemspeling voor elk avontuur en een wegligging die dankzij een compleet nieuw platform strakker is dan ooit tevoren. Dit is de nieuwe Subaru XV! Naast de meest capabele (permanente vierwielaandrijving - X-Mode offroadsysteem - fikse bodemspeling) de veiligste auto in zijn klasse dankzij standaard EyeSight Driver Assist. Elke nieuwe Subaru XV beschikt over twee state of the HD camera's waarmee de auto continu voor zich kijkt. Sensoren in de achterbumper doen aan de achterkant hun kunstje. Trucjes zoals het voorkomen van een aandrijving bijvoorbeeld. Zo is de nieuwe XV in staat om zonder uw tussenkomen volledig tot stilstand te komen. Gecontroleerd, wel zo fijn. Tot 50 km/u is de XV hier zelf autonoom toe in staat, mocht u geen actie ondernemen als u op een voetganger, fietser, automobilist of motorfiets in rijdt. Ook controleert hij de positie op de weg. Verlaat u onbedoeld de rijstrook, dan zal 'ie zelf terugsturen en de auto in zijn baan houden. Raakt u vermoeid, dan merkt de Xv dit aan uw rijstijl en zal hij u adviseren om te stoppen.

Maar dat is nog niet alles. Verlaat u al achteruitrijdend een parkeervak, dan detecteert 'ie tot een afstand van maar liefst 75 meter kruisend verkeer. Komt er dus een fietser of auto van links (of rechts!) dan zal hij u daarvoor waarschuwen. En dan vergeten we nog bijna Subaru's befaamde Symmetrical AWD systeem dat continu bijdraagt aan de stabiliteit van de auto op het gebied van grip en dynamiek. 

Uiteraard is dit nog niet alles. Zo zet de nieuwe XV een nieuwe standaard op het gebied van connectiviteit en multimedia. Zo is de XV in Pure uitvoering standaard uitgerust met een nieuw Starlink systeem met een 6.5 inch touchscreen, Apple Carplay & Android Auto (maakt het mogelijk te navigeren via Apple Kaarten of Google Maps). De Comfort beschikt over een 8-inch groot scherm en touchscreen (met 6 in plaats van 4 speakers) en eveneens Apple Carplay & Android Auto. De meest complete Premium voegt hier een hypermodern navigatiesysteem met kaarten van TomTom aan toe. 

De XV is gebouwd op een gloednieuw platform dat garant staat voor een ongekend comfortabele, maar ook dynamische rijervaring. Dit komt onder andere door een veel stijvere carrosserie waardoor de auto minder beweegt en daardoor comfortabeler aanvoelt. Nieuw is daarnaast de active torque vectoring functie waarmee de XV continu op een slimme wijze zijn krachten verdeelt over alle vier de wielen. Dit draagt zorg voor een ongekende balans, stabiliteit en daardoor ook vertrouwen.

 

 

 

 • TD-658-B
  31.527,-
  35.277,-
  MY18 1.6i Comfort EYESight
  06-07-2018 / 3.549 km
 • 080124
  37.690,-
  1.6i Luxury EYESight Lineartronic
  1 km
 • 071560
  39.690,-
  1.6i Premium EYESight MY19 Lineartronic
  1 km
 • 051457
  40.390,-
  2.0i Premium AWD+navi+leder 1400 kg trekvermogen
  1 km