Subaru XV

SUBARU XV e-BOXER, net zo comfortabel en zuiniger dan ooit

Van ontdekkingstochten in de stad tot ontspannende uitstapjes in de natuur, de SUBARU XV neemt u overal mee naar toe. Met zijn veelzijdigheid ondersteunt de SUBARU XV een actieve levensstijl en inspireert hij u om nog meer te doen waarvoor elkde dag verandert in een onvergetelijk avontuur.

SUBARU e-BOXER

De nieuwe generatie SUBARU e-BOXER combineert de SUBARU BOXER- benzinemotor met een elektrisch motor en zorgt zowel voor sportief rijden als voor een stille en comfortabele cabine zonder ongewenste geluiden en trillingen, zelfs op ruige ondergrond.

SUBARU BOXER motor en elektrotechnologie

Om efficiënt te rijden, past het SUBARU e-BOXER-systeem de vermogenssplit-ratio tussen de 2.0-liter directe injectiemotor en de elektromotor aan aan de rijomstandigheden. In combinatie met de Lineairtronic CVT resulteert dit in stille, soepele en krachtige prestaties die zorgen voor een comfortabele en fijne rit. Meer nog, dankzij de lage ligging van de SUBARU BOXER-motor en het inherent stabiele symmetrische AWD-ontwerp, vormen de in lengterichting geplaatste motor en batterij een aanvulling op de voertuigbalans en -stabiliteit.

 

Corona situatie t/m 2 maart '21

Bekijk hier hoe wij omgaan met de corona lockdown.

Meer lezen

 • 8-TFT-31
  18.350,-
  19.400,-
  2.0i I NL AUTO I Cruise & Climate
  14-01-2014 / 57.100 km
 • PJ-354-K
  21.950,-
  22.450,-
  2.0i I AWD I Automaat I 4-seiz. banden
  13-07-2017 / 49.749 km
 • K-932-LP
  42.690,-
  46.270,-
  2.0i - E-BOXER - COMFORT - CARPLAY
  26-02-2021 / 0 km

Subaru XV X-explore - unieke uitvoering voor dito auto

Subaru XV X-Explore Nu bij Subaru Jan Hop in Roosendaal, de Subaru XV X-Explore! Een ruime en betaalbare crossover met de nieuwste hybride-techniek. Hij is standaard voorzien van lederen bekleding, een fijn schuif/kanteldak en bovenal Subaru's unieke DNA; Permanente All Wheel Drive (AWD) vierwielaandrijving en een zijdezachte automatische transmissie. Dit maakt de XV nóg unieker dan 'ie eigenlijk al is. Als enige crossover in zijn klasse is het een auto die zijn looks ook waar kan maken. Nog meer goed nieuws? Hij behoort tot de veiligste en ruimste crossovers in zijn klasse. Dus op zoek naar een ruime en zeer veilige auto met een hoge instap die écht iets kan? Boek dan...

Een gebruikte trekauto kopen? De ANWB test de Subaru Forester als zodanig

In een nieuwe rubriek blikt de testredactie van ANWB auto terug op autotests uit...

Consumentenbond: Subaru scoort superhoog in betrouwbaarheidsonderzoek

Met het aanschaffen van een Subaru koopt u niet zomaar een auto. U koopt vooral een...
Whatsapp Jan hop!