Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

Jan Hop is energie neutraal

 

Jan Hop is ZEER Duurzaam

Aandacht om duurzaam om te gaan met mens en milieu wordt steeds belangrijker. Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt blijft de wereld ook voor ons nageslacht een prachtige plek. Daarom lopen wij graag ver voorop in deze ontwikkelingen. Jan Hop is gecertificeerd Erkend Duurzaam bedrijf. Wij zijn trots dat wij duurzaam geinvesteerd hebben in ons pand waardoor wij energielabel A bemachtigd hebben. 

 

Duurzaamheid Thema's

energie neutraal

 

Energieneutraal: Jan Hop is energieneutraal, althans ons pand. Om dat te bereiken hebben we 372 zonnepanelen op het dak liggen, met een piek vermogen van 100.000kwh. klik hier voor de actuele opbrengst. Dat is meer dan we zelf aan stroom verbruiken. Er is zelfs nog over voor de eerste elektrische auto's. Om ons verbruik te minimaliseren hebben wij 100% Led verlichting, een lucht warmtepomp voor de verwarming dus GEEN GAS meer nodig. Nieuwe vloer met hoge isolatie waarde & Lage temperatuur vloerverwarming.

 

Afvalscheiding: Ons afval scheiden wij keurig: Papier, IJzer, Aluminium, Oliehoudende zaken, zachte plastic'en, Spuitbussen.  Hierdoor is ons rest afval slechts nog de helft van vroeger.

Administratief

 

Paperless: Ook de printers zijn met de vut. Wij factureren bijvoorbeeld digitaal, dus u ontvangt van ons per post geen facturen meer. (ten zij u hier op staat) U kunt zelf alles bij ons online inzien, downloaden en ja ook betalen.

 

Vervangend Vervoer: Naast wachten in onze koffie corner waar heerlijke latte machiato, Cappuchino, espresso & Thee vloeit kunt u ook gebruik maken van: gratis E-bikes, haal & breng service naar centrum & Hybrid vervangend vervoer.

Commercieel

 

Aandacht voor medewerkers: Ook dit is een onderwerp wat bij duurzaam ondernemen hoort. Wij hebben een gezonde werksituatie, Bureaus op goede hoogte, goede beeldschermen, geen losse dect telefoonzenders op alle bureaus, WIFI beperkt tot de noodzakelijke versies, geen werkplekken op de tochtige gangen, aandacht voor toekomstplannen van de medewerkers, stage plaatsen in de werkplaats & op strategie. Dat alles leidt tot een laag ziekteverzuim en lange dienstverbanden zodat u weet met wie u nu en in de toekomst zaken doet.

Flexibele werkplekken

 

Flexibele werkplekken: Onze flexibele werkplekken in de werktuin zorgen ervoor dat er één team voor u klaar staat. De losse werkplekken in de showroom bieden u als klant de gewenste privacy. De automatisering zorgt ervoor dat thuis werken ook mogelijk is zodat er geen onnodige woon-werk km's verreden hoeven te worden.

Financieel gezond

 

Financien: Wij zijn financieel gezond (bron=Graydon), Wij betalen onze leveranciers binnen 30 dagen en het lokale MKB zelfs in 1 week. Waarom? omdat je andere 2x zo goed moet behandelen als dat je zelf behandeld wilt worden.