• Edwin

  Mijn naam is Edwin Hop en ondanks dat mijn achternaam anders doet vermoeden geen familie en sinds juni 2008 werkzaam bij Jan Hop.

  Na ruim tien jaar zelfstandig te zijn geweest in een compleet andere branche, projecteer ik mijn kennis en omgaan met mensen op volledige eigen wijze bij Jan Hop. Mijn werkzaamheden bestaan uit het beheren van onze eigen leasemaatschappij AZN Autolease waarin ik het gehele leasetraject voor u als klant uit handen neem en zorg dat ik met een passend voorstel kom en uw mobiliteit verzorg . Specialiteit hierin is onze crossborder lease constructie, specifiek voor onze Neder Belgen, klanten die woonachtig zijn in België en een inschrijving Kamer van Koophandel hebben in Nederland. Een zeer interessante constructie  welke u veel geld kan besparen en ik u graag voor reken.

  Verder ben ik specialist in het bedenken van leaseconstructies voor DGA’s en eigenaren in het MKB. Denk hierbij aan het versneld afschrijven van de auto.
  Ook hier reken ik u graag voor wat de voordelen voor u kunnen zijn.

  Tevens ben ik sinds een aantal jaren deel van het verkoopteam bij Jan Hop. Met het enthousiaste en professionele team om mij heen vind ik het iedere keer weer een uitdaging om op een andere manier dan de geijkte samen met u te kijken of wij DE auto voor u hebben of kunnen regelen. Mijn uitdaging daarin: een klantrelatie op bouwen voor jaren. Daar voel ik me als een vis in het water bij en hoop met onze kennis en enthousiasme u ook.

  Graag tot ziens!

Whatsapp Jan hop!