• Vacature 1ste autotechnicus +

  1e Monteur gezocht Jan Hop Roosendaal

  Vacature 1e autotechnicus met ambitie

  - Ben je op zoek naar een baan met meer uitdaging in de werkzaamheden?

  - Of wil jij na vele jaren ervaring een carrière switch met uitzicht op chef werkplaats?

  -Of ben je juist op zoek naar professionele begeleiding om de fijne kneepjes van het vak te leren?

  Solliciteer dan nu! 

  Onze ideale kandidaat is een goede 1ste autotechnicus. Iemand die zorgt dat de technische problemen opgelost zijn. Iemand die niet bang is voor elektrische storingen aan diverse merken auto’s,  maar zeker ook een onderhoudsbeurt niet uit de weg gaat. Wij zoeken iemand die minder van de routine klussen is maar juist meer van de gecompliceerde techniek. Iemand die idealiter op termijn onze chef werkplaats kan vervangen. En hierdoor dus ook ambitie heeft om op termijn planning en kosten beheersing te leren. Het is een fulltime functie met ATV dagen en prima salaris.

     

  Wat heeft Autobedrijf Jan Hop jou te bieden: 

  Klein team

   

  Klein team

  Het after sales team bestaat uit 3 monteurs, een 100% productieve chefwerkplaats, 1 receptionist & 1 magazijnman. Daarnaast werken er nog 6 collega's op de sales en ondersteunende afdelingen.

  Afwisseling

   

   

  Veel afwisseling

  Naast onderhoud en reparatie van auto's van onze verschillende merken, zie je bij ons ook oudere auto's nog veel in onderhoud, omdat we ons daar zeker niet te goed voor voelen en ook deze groep goed kunnen bedienen. Dus durf ik gerust te zeggen dat bij ons elke storing anders is. Dat maakt het zo aantrekkelijk voor de liefhebber. Wij zijn officieel merkdealer van Jeep, Subaru, Honda, Dodge RAM & Ssangyong

  Commercieel

   

  Klantgerichtheid

  De auto van de klant staat centraal, die moet goed onderhouden worden en/of voor overeenstemmende kosten gerepareerd. Dat is waar het om draai

  Verbinder

   

   

  Stabiliteit

  Jan Hop is altijd al een winstgevend bedrijf geweest. Nu de economie weer langzaam groeit is de toekomst helemaal rooskleurig.  Als familiebedrijf ga je goed en eerlijk met elkaar om, wat zorgt voor wederzijds respect, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Lange dienstverbanden en dat iedereen het naar zijn zin heeft is een belangrijke succesfactor.

  Chris Hop Directeur / Eigenaar

  Interesse? Meer info?

  Heb je interesse of nog aanvullende vragen laat het mij dan weten.

  Ik zal, als eigenaar, uiteraard vertrouwelijk met je gegevens omgaan.

  Je kunt mij mailen op chris@janhop.nl of bellen op 06-53340304 (ook in de avonduren).
  Chris Hop

   

  Autobedrijf Jan Hop

  Autobedrijf Jan Hop is een familiebedrijf met lekker worstenbrood op dinsdag. In dit team heb je 12 collega's.  Hard werken is vanzelfsprekend in deze tijd. Gezien de lange dienstverbanden die wij kennen zijn je collega's prima gezelschap om dagelijks mee om te gaan en om een pilsje of meer te drinken op de kerstborrel.