• Vacature leerling of 2e Autotechnicus
  Vacature automonteur
 • Vacature leerling of 2e Autotechnicus

  Vacature automonteur Dodge, Jeep bij Jan Hop Roosendaal

   

  Kom jij ons after sales team versterken?

  - Gezellig familiebedrijf
  - Goed salaris met winstdeling
  - Sleutelen aan mooie merken

   

  Wat heeft Autobedrijf Jan Hop jou te bieden:
  - Klein aftersales team: het team bestaat uit 4 monteurs, 1 receptionist & 1 magazijnman & uiteraard nog afdeling verkoop.
  - Afwisseling naast onderhoud en reparatie van auto's van onze verschillende merken, zie je bij ons ook oudere auto's nog veel in onderhoud, omdat we ons daar zeker niet te goed voor voelen en ook deze groep goed kunnen bedienen. Wij zijn officieel merkdealer van Jeep, Subaru, Dodge RAM & Ssangyong
  - Klantgerichtheid De auto van de klant staat centraal, die moet goed onderhouden worden en/of voor overeenstemmende kosten gerepareerd. Dat is waar het om draait
  -Stabiliteit Jan Hop is altijd al een winstgevend bedrijf geweest. In goede tijden maar ook in mindere tijden.  Als familiebedrijf ga je goed en eerlijk met elkaar om, wat zorgt voor wederzijds respect, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Dat iedereen het naar zijn zin heeft is een belangrijke succesfactor.

   

  Werkzaamheden
  De lijst met werkzaamheden van deze monteur ziet er als volgt uit:
  Onderhoudsbeurten, Reparaties, APK Keuringen, Recalls, Afleveringen, Trekhaken.

   

  Opleiding
  Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd autotechnicus of een autotechnicus in opleiding. Of je jong en onervaren bent of juist veel ervaring mee brengt, beide hebben grote voordelen die wij graag zien. Natuurlijk bieden wij je opleidingen van al onze merken zodat je up-to-date blijft.  

   

   

   

   

   

   

  Chris Hop Directeur / Eigenaar

  Wat wil je weten?
  06 53340304

  Bel of app mij gerust voor vragen, graag zelfs!

  Je kunt mij mailen op chris@janhop.nl
  of bellen op 06-53340304
  (ook in de avonduren).
  Chris Hop - Eigenaar 

  Autobedrijf Jan Hop

  Autobedrijf Jan Hop is een familiebedrijf met lekker worstenbrood op dinsdag. In dit team heb je 12 collega's. Hard werken is vanzelfsprekend in deze tijd. Gezien de lange dienstverbanden die wij kennen zijn je collega's prima gezelschap om dagelijks mee om te gaan en om een pilsje of meer te drinken op de kerstborrel.