• Vacature Leidinggevend monteur
  Vacature Chefwerkplaats
 • Vacature Leidinggevend monteur

   

  Vacature meewerkend Chef Werkplaats of ook wel leidinggevend monteur.

  Regeren is vooruitzien. Onze huidige chefwerkplaats zal na 30 jaar fulltime gewerkt te hebben in 2020 een stapje terug gaan doen. Daardoor komt de functie van Chefwerkplaats vacant. Wij zoeken nu de opvolger zodat we tijd genoeg hebben om de overstap geolied te laten verlopen.

  Dat betekent dat we nu een 1ste monteur met ambitie zoeken die graag verder wil groeien. Wij bieden jou de kans om samen dit traject naar Chefwerkplaats te maken. 

  Kent het repareren van auto's en het oplossen van lastige storingen voor jou weinig geheimen meer, maar wil je dit absoluut wel blijven doen (+/-60%)

  Maar wil je ook:
  -Dagelijks aansturen, begeleiden & enthousiasmeren van de monteurs en magazijnman
  -Samen optrekken met de receptionist om alle werkplaatshandelingen en planning te coordineren
  -De effiency, kwaliteit en omzet van de aftersales bewaken
  -Vooruitstrevend denken en vb. met digitale werkorders te werken. Foto's en films van duurdere reparaties aan klant aanbieden
  -Maar vooral klantgericht denken

  Maak samen met ons de energiemigratie succesvol van: Diesels, Benzine, lpg, oldtimers  --->  PHEV's, BEV's, Hybrids en waterstof.

  En Solliciteer nu! 

     

  Wat heeft Autobedrijf Jan Hop jou te bieden: 

  Klein team

   

  Klein team

  Het after sales team bestaat uit 3 monteurs, een 60% productieve chefwerkplaats, 1 receptionist & 1 magazijnman. Daarnaast werken er nog 6 collega's op de sales en ondersteunende afdelingen.

  Afwisseling

   

   

  Veel afwisseling

  Naast onderhoud en reparatie van jonge auto's van onze verschillende merken, zie je bij ons ook oudere auto's nog veel in onderhoud, omdat we ons daar zeker niet te goed voor voelen en ook deze groep goed kunnen bedienen. Dus durf ik gerust te zeggen dat bij ons elke storing anders is. Dat maakt het zo aantrekkelijk voor de liefhebber. Wij zijn officieel merkdealer van Jeep, Subaru, Dodge RAM & Ssangyong.

  Commercieel

   

  Klantgerichtheid

  De auto van de klant staat centraal, die moet goed onderhouden worden en/of voor overeenstemmende kosten gerepareerd. Dat is waar het om draait.

  Verbinder

   

   

  Stabiliteit

  Jan Hop is altijd al een winstgevend bedrijf geweest. Nu de economie weer langzaam groeit is de toekomst helemaal rooskleurig.  Als familiebedrijf ga je goed en eerlijk met elkaar om, wat zorgt voor wederzijds respect, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Lange dienstverbanden en dat iedereen het naar zijn zin heeft is een belangrijke succesfactor.

  Chris Hop Directeur / Eigenaar

  Interesse? Meer info?

  Heb je interesse of nog aanvullende vragen laat het mij dan weten.

  Ik zal, als eigenaar, uiteraard vertrouwelijk met je gegevens omgaan.

  Je kunt mij mailen op chris@janhop.nl of bellen op 06-53340304 (ook in de avonduren).
  Chris Hop

   

  Autobedrijf Jan Hop

  Autobedrijf Jan Hop is een familiebedrijf met lekker worstenbrood op dinsdag. In dit team heb je 12 collega's.  Hard werken is vanzelfsprekend in deze tijd. Gezien de lange dienstverbanden die wij kennen zijn je collega's prima gezelschap om dagelijks mee om te gaan en om een pilsje of meer te drinken op de kerstborrel.

Even voorstellen