• Afhalen nieuwe auto
  5

  Geplaatst door P.Cornelis op 19-05-2019
  10 mei onze nieuwe auto opgehaald werden heel vriendelijk met koffie ontvangen door Eric Reijns. Na de nodige papierafhandelingen naar de auto voor tekst en uitleg over alle mogelijkheden. Er moesten nog wat dingen uit onze oude auto overgezet worden en er was nog een probleempje met de achterruitenwisser maar dat werd direct opgelost. Na nog een kopje koffie konden we huiswaarts in de nieuwe auto. Eric dank je wel voor alle tijd en uitleg die je ons hebt gegeven, duim omhoog!
 • Top
  5

  Geplaatst door joop van nugteren op 16-05-2019
  Sinds twee weken de nieuwe versie Jeep Renegade met 1.3 liter motor. Een fantastische auto , gesteund door de laatste snufjes die de renegade te bieden heeft. Dit alles op advies van Edwin Hop die mij op een zeer proffesionele wijze mij heeft bijgestaan
 • Top
  5

  Geplaatst door joop van nugteren op 16-05-2019
  Sinds twee weken de nieuwe versie Jeep Renegade met 1.3 liter motor. Een fantastische auto , gesteund door de laatste snufjes die de renegade te bieden heeft. Dit alles op advies van Edwin Hop die mij op een zeer proffesionele wijze mij heeft bijgestaan
 • 2019 Ssangyong Rexton
  5

  Geplaatst door Wilma op 07-05-2019
  Afgelopen week mijn 2019 Ssangyong Rexton mogen ophalen bij dit zeer professionele autobedrijf. Top mentaliteit, afspraak is afspraak. Wat een goede en vriendelijke service.
 • geadresseerde reclame
  5

  Geplaatst door V op 06-05-2019
  We ontvingen geadresseerde reclame van Jan Hop Roosendaal B.V. terwijl we nooit bij dit bedrijf een stap binnen de deur gezet hebben. Waar halen ze onze adresgegevens vandaan? Toen ik belde was het excuus dat deze reclame niet door hen maar door de landelijke organisatie verzonden was en zij hierin geen aandeel hebben. Heb gemeld dat geadresseerde reclame niet op prijs gesteld wordt. Neem aan dat men dit als bedrijf wel oppakt. Doorverbonden met collega die ook allerlei redenen aanvoert dat zij niet de oorzaak zijn van de geadresseerde reclame. Mijn advies: Los het op en zorg dat de persoonlijke gegevens van niet-klanten verwijderd worden bij het bedrijf, toch zeker in deze tijd van de wet op de privacy. En ga niet allerlei redenen aanvoeren dat het bedrijf niet de oorzaak is van de geadresseerde reclame. Daar is geen behoeft aan. Bied gewoon je excuses aan en los het op of is dat te moeilijk Reactie Jan Hop Roosendaal: Bij deze onze excusses. Wij respecteren uiteraard u pricacy wens. Echter kunnen wij zonder dat we weten wie u bent, of wat er naar u toe is gestuurd, herhaling niet voorkomen. U bent zoals u zelf ook aangeeft nog nooit bij ons geweest.
 • uitstekend
  5

  Geplaatst door jan Mols op 15-04-2019
  uitstekend
 • Nieuwe auto
  5

  Geplaatst door Vleeshouwers op 13-04-2019
  Jeep Renegade
  Vandaag onze nieuwe auto opgehaald mooi gepoets stond hij klaar uitleg was prima ,hij rijd heerlijk even wennen aan alle toeters en bellen maar beetje stoeien met de tiptoetsen gaat goed komen bedank voor de goede uitleg we hopen er een hoop kilometers mee te rijden groeten rob en gerda
 • Chrysler PT Cruiser
  1

  Geplaatst door van Overeem op 01-04-2019
  Onaangenaam verrast ben ik, vanwege het feit dat ongeveer, 4 weken geleden onze Chrysler PT Cruiser hebben ingeleverd bij Jan Hop in Roosendaal. De verkoper vertelde dat deze auto naar de opkoper zou gaan, waardoor wij er slechts € 750 voor kregen! Wij zijn hiermee akkoord gegaan in de overtuiging dat dit de waarde zou zijn die de opkoper zou geven! Een dag na inlevering werd er telefonisch contact met ons gezocht en kregen wij een ontzettend boze verkoper aan de telefoon die vertelde dat wij de boel belazerd zouden hebben omdat wij bij inlevering niet gezegd zouden hebben dat de airco niet werkte en dat hierdoor de opkoper deze auto niet zou willen. Het gesprek verliep zo on klantvriendelijk en onaangenaam, de verkoper verbrak ook boos het gesprek. (hoorn op de haak gooiend) Wat scherts nu onze verbazing dat onze mooie PT Cruiser pal voor de showroom opgesteld staat en ook nog eens uitgebreid op de site van Hop te bewonderen is en te koop staat voor € 3.950 Als unieke auto met een bijzondere kofferdeksel! Wie belazerd wie nou? U begrijpt wellicht dat wij zeer teleurgesteld zijn in de handelswijze van de betreffende verkoper\1 Reactie Jan Hop: Dit is een goed voorbeeld welke risico's U als koper loopt als u particulier of bij een handelaar een auto koopt! Klanten niet NETJES helpen is dodelijk voor elke bedrijf. Zo staan wij niet bekend omdat wij zo niet werken. Zoals boven omschreven is wel waar maar wel met een zeer roze bril geschreven. Bij deze onze lezing. U belt ons voor inkoop van uw PT. Wij kopen geen auto's in in deze prijsklasse. Dat wordt handelsbieding geven wij aan. Dat wil u ook dus wordt € 750,- afgesproken. Dan cancelt u de deal want u gaat hem inleveren bij wijkopenautos.nl. Daarna belt u weer terug dat u hem toch bij ons wilt inleveren. Prima doen we de deal toch wel. In goed vertrouwen vrijwaren en betalen wij u direct ZONDER de auto te starten of te checken, u geeft immers aan dat hij goed is. Buiten bij het afscheid nemen vermeld u nog wel even ACHTERAF dat de Airco kapot is! Als wij hem 's morgens willen verplaatsen start hij ook niet ivm kapotte accu. Volgens nederlands recht mag u dat allemaal doen dus u heeft het goed gedaan!? Wij besluiten deze mooie PT Cruiser te repareren (AC pomp + condensor + accu). Nu is het een eerlijke auto die dealer waardig is zonder verborgen gebreke en een verkoopwaarde heeft van € 3.950,-.
 • Fantastische occasion
  5

  Geplaatst door Fred van Wonderen op 01-04-2019
  Mercedes-Benz B-Klasse
  Zaterdag 30 maart onze nieuwe auto opgehaald te weten Mercedes-Benz B180 wit. Geweldig geholpen door Erik en de rest van het team. Aanrader om bij Jan Hop je auto te kopen. Goede inruilprijs en aansluitend geweldige service tot aan de aflevering.
 • Sinds een paar dagen trotse eigenaa...
  4

  Geplaatst door H.H. Meure op 25-03-2019
  Jeep Compass
  Sinds een paar dagen trotse eigenaar van een prachtige Jeep Compass. Echt een aanbeveling om hier je auto te kopen, vriendelijk en behulpzaam geholpen door Edwin Hop die mijn wensen precies wisten te vervullen. Ondanks de late aankomst ruime aandacht en goede uitleg bij de aflevering van de auto.Prima ervaring met Jan Hop. Het bedrijf heeft de klantvriendelijkheid goed begrepen, een dikke pluim! Zeer tevreden over service en afhandeling van mijn eerste aankoop! Nu nog afwachten wat de verdere service wordt, maar dat zal wel goed komen.
 • Zeer vertrouwd
  5

  Geplaatst door joop van nugteren op 22-03-2019
  Jeep Renegade
  Mijn adviseur Edwin Hop, geeft passend advies , zonder opdringen en geheel vrijblijvend. Rijd nu twee jaar met veel plezier mijn renegade limited, die in april vervangen gaat worden door een renegade limited Freedom.
 • subaru xv
  5

  Geplaatst door Henk op 16-03-2019
  Subaru XV
  Woensdag 9 januari stapten mijn vrouw en ik voor de eerste keer de showroom binnen bij Jan Hop. We kwamen onze nieuwe Subaru XV halen. Telefonisch en door mail- contact hadden we met Erik Reijns de inruil en de koop geregeld. We wonen in Friesland 260 km van Roosendaal. Bij Jan Hop stond de auto die we zochten, op dat moment de enige wat kleur en uitvoering betreft direct leverbaar. We hadden vertrouwen in de zaak en besloten om niet onnodig heen en weer te rijden. Onze auto stond in de showroom en de heer Reijns regelde zeer plezierig de aflevering. Ook kwam de auto op de brug om de onderkant te bekijken. De sleutelhangers waren voorzien van onze namen. De fles kruidenbitter met opschrift "Wij wensen u vele veilige kilometers" stelden we zeer op prijs. We hebben nu 5000 km gereden. De auto rijdt zeer comfortabel over verkeersdrempels. De hoge zitpositie , de automaat , de standaard all wheel drive en de veiligheidssystemen maakt autorijden voor ons veel plezieriger en ontspannender. Het is jammer, dat je onderweg niet meer Subaru's tegenkomt, het is echt een geweldige auto en met garage Hop kun je plezierig zaken doen.