• Aftersales service
  5

  Geplaatst door Cor Maijs op 09-01-2020
  Overstappen naar een nieuwe dealer betekent in mijn geval niet alleen ervaring opdoen met een voor mij totaal nieuwe auto ( De Subaru Forrester) maar ook ervaring opdoen met de aftersales service van de nieuwe dealer. Hoewel ik nog moet wennen aan alle opties van de Forrester, ben ik inmiddels meer dan blij verrast met de service en de hulp die ik kreeg bij het instellen van één van de features van de Forrester. Meer dan 2 1/2 uur is geprobeerd de Android software van mijn smartphone te koppelen aan de software van de Forrester, wat uiteindelijk ook gelukt (leek). Heel lang geleden heb ik eens een nieuwe telefoon moeten aanschaffen omdat mijn nieuwe VW Tiguan geen verbinding kon maken met mijn toenmalige telefoon. De geschiedenis lijkt zich te gaan herhalen. Het is waarschijnlijk verstandig om maar een Apple te kopen in plaats van mijn Android smartphone. Maar de heer I. Versteeg die misschien ook had kunnen zeggen "koop maar een Apple" gaf niet op. Sterker nog hij had speciaal een oude Android smartphone opgespoord om zich zelf al voor te bereiden op mijn bezoek aan de garage. Als de auto straks net zo goed bevalt als de service dan heb ik een goede keuze gemaakt qua model en qua dealer.
 • Rij comfort is goed
  3.5

  Geplaatst door Jan Verhage op 27-12-2019
  Rij comfort is goed
 • Djurre Van Bruchem
  5

  Geplaatst door Anoniem op 23-12-2019
  Jeep Renegade
  Super vriendelijke en snelle actie omtrent de aanschaf van de auto. Daarnaast heb ik ook een helder en opmaat advies gekregen over de verschillende financieringsmogelijkheden. En daar een goede en overwogen keuze in kunnen maken. Dit is de eerste auto dealer waar ik het lange termijn gevoel bij kreeg. Tot over 60.000km, kijken of we er dan weer zo vlot uit kunnen komen. @Edwin paar vragen nog!! De auto rijdt super hoor, toch even de vraag over dan hele zachte fluitje, geen idee wat het is. Ik ben door een aardige plas gereden waardoor de rechter parkeer sensor storing gaf, doet het inmiddels weer, zal wel opgedroogd zijn. Dan nog even de vraag over de navigatie ik krijg het maar niet geupdate, zal wel aan mij liggen ;-) Misschien in het nieuwe jaar even contacten!!! Edwin fijne kerstdagen en tot snel!!
 • Honda Jazz
  5

  Geplaatst door Arie en Carina Pluimert op 21-12-2019
  Honda Jazz
  Erg blij met onze Honda, heel goed geholpen bij Jan Hop!
 • Ik ben dik tevreden over mijn nieuw...
  5

  Geplaatst door Desiree op 21-12-2019
  Jeep Compass
  Ik ben dik tevreden over mijn nieuwe JEEP COMPASS die ik bij jullie een aantal weken gekocht hebt. Prettige ontvangst en zeer kundige afhandeling. Dit bedrijf geeft mij een eerlijk vertrouwd gevoel, leuk team, ik beveel dit iedereen aan! Fijne feestdagen gewenst namens Desiree van Schilt-Tummers.
 • We zijn best tevreden met de ervari...
  4

  Geplaatst door AWT Smits op 21-12-2019
  Subaru Forester
  We zijn best tevreden met de ervaring op de eerste kilometers. Een probleem is het aantal instelmogelijkheden voor allerlei functies. Een aantal is wel uitgelegd, maar dat is te veel in korte tijd. Vooral het instellen van de diverse mogelijkheden met de routeplanner is nog niet naar wens. We gebruiken nog onze oude. We hebben nog enige instructie nodig. Kan dat? Groet uit Bergen, Adrie en Corry Smits. Reactie Jan Hop: Op deze, steeds meer op rijdende computers, gelijkende auto's, kan je idd erg veel instellen. Daarom hebben we een vervolg afspraak met u gemaakt zodat u straks alles weet en tevreden bent over de bediening van de diverse systemen oa de navigatie van uw Forester.
 • Dik tevreden met m’n Jeep Wrangler!
  5

  Geplaatst door Dan Knijf op 09-12-2019
  Jeep Wrangler
  Dan Knijf Dik tevreden met m’n Jeep Wrangler! Na al een tijdje te hebben gezocht naar een jonge gebruikte Jeep Wrangler kwam ik bij Jan Hop terecht. Hier werd mij zo’n mooie aanbieding gedaan dat ik na korte tijd naar huis reed met een geheel nieuwe Jeep Wrangler. Het gesprek met de verkoper verliep prettig. De nodige aandacht als klant, complete uitleg over alle functies van de auto en een antwoord op al mijn vragen. Ook nu, enkele maanden na de verkoop kan ik terecht met vragen en is Erik mij op gelijke wijze van dienst als voordat ik mijn nieuwe auto had aangeschaft. Zo wilde ik na de verkoop de instelling van mijn alarm laten aanpassen. Hiervoor is iemand bij mij thuis langs geweest zodat dit mij als ondernemer geen extra tijd heeft gekost. Helemaal geweldig! Telefonisch maar ook snelle communicatie via Whats App. Een fijn bedrijf!
 • Aankoop auto
  5

  Geplaatst door Ben en Petra op 22-11-2019
  Jeep Compass
  Nadat we door het gehele land waren gereden kwamen we bij Jan Hop terecht, daar stond precies de auto die we zochten ( Jeep Compass) werden vriendelijk ontvangen en na een proefrit konden we snel tot zaken komen, binnen een paar dagen konden we de auto ophalen, nadat we door Edwin op het station waren opgehaald. Na een goede uitleg waar ruim de tijd voor werd genomen konden we met een tevreden gevoel de eerste kilometers maken. Met vriendelijke groet, Ben en Petra
 • Zeer tevreden
  5

  Geplaatst door John en Gerda Breddels op 06-11-2019
  Subaru XV
  Onze ervaring met Jan Hop is geweldig leuke ontvangst bij binnenkomst en zeer klantvriendelijk!!!! Alles keurig afgehandeld alles volgens afspraak zeer tevreden over de auto en personeel en de heerlijke koffie !!!!!
 • Tevreden
  5

  Geplaatst door Cees Swart op 31-10-2019
  Jeep Renegade
  Deze tweede Jeep Renegate, nu in de kleur rood, is nog steeds een SUPER auto !
 • Mijn ervaring met Jan Hop is een ge...
  5

  Geplaatst door Marien op 31-10-2019
  Subaru XV
  Mijn ervaring met Jan Hop is een geweldig goed bedrijf. Via internet mijn auto gevonden, een offerte gekregen via mijn e-mail. 1 week later naar Roosendaal gereden, heen en weer 220 km. Mooie Subaru XV gekocht, aflevering 1 week later was top! Door Erik, leuke gestes erbij gekregen. Service is heel erg goed. Met vriendelijke groet, Familie van Veldhuisen
 • Op 11 oktober reed ik uit Oosterhou...
  5

  Geplaatst door Erik op 31-10-2019
  Subaru Outback
  Op 11 oktober reed ik uit Oosterhout met mijn toen nog Toyota C-HR naar Jan Hop Roosendaal voor info over een ander auto en twee uur later kocht ik een Subaru Outback. Dat doe je niet als de ontvangst, uitleg, sfeer niet goed zou zijn geweest. Geweldig ontvangen en tijdens het gesprek groeide mijn vertrouwen naar zeer positief over het bedrijf en de mensen van Jan Hop Roosendaal. Inmiddels rijd ik sinds 11 oktober in mijn Subaru Outback naar tevredenheid.