• Een droom in vervulling.
  5

  Geplaatst door Richt op 07-04-2020
  Jeep Renegade
  Een waar avontuur. Na een proefrit met de Jeep Renagate, een zakelijk, leuk en een verhelderend gesprek, is de kogel door de kerk. Een magnifieke auto, waar we de komende jaren veel plezier mee hopen te hebben.
 • Aankoop Tesla Model S
  5

  Geplaatst door Martijn op 01-04-2020
  Op zondag auto gezien op website, een mail gestuurd voor aanvraag proefrit en direct bevestiging ontvangen en afspraak gepland. Ook het vervolg van de aankoop ging vlot en op prettige manier. Namen de tijd voor goede uitleg (wat ook nodig is bij Tesla als je die voor het eerst gaat rijden). Contacten liepen via Erik Reijns. Zeer over te spreken! Zou deze autodealer iedereen durven aanbevelen op basis van mijn ervaring.
 • Tevreden klant
  5

  Geplaatst door Bert Hermans op 08-03-2020
  Begin dit jaar opnieuw een Forester gekocht bij dit bedrijf. Dit geeft aan dat ik tevreden ben over de auto maar ook blij ben met het bedrijf en de service van Jan Hop.
 • Tevreden klant!
  5

  Geplaatst door Sjoerd Kop op 07-03-2020
  Toffe medewerkers! Erik, Stefan, Edwin, stuk voor stuk. Niets is te gek en dromen worden waargemaakt. Bedankt voor alle service. - Sjoerd
 • van BMW X3 naar Subaru
  5

  Geplaatst door Visser op 02-03-2020
  Subaru Forester
  Ben zeer tevreden. Zoon uit Ierland adviseerde om de BMW X3 weg te doen en Subaru te kopen. Ben er zeer blij mee en heb veel vertrouwen in Jan Hop.
 • Dodge Ram 1500
  5

  Geplaatst door Cordino op 29-02-2020
  Dodge Ram 1500
  Mijn eerste Dodge Ram , keurig afgeleverd , goede service en klantvriendelijk
 • zeer tevreden en top bedrijf
  5

  Geplaatst door jos en marianne lodders op 27-02-2020
  Top bedrijf.goede levering en aflevering van auto.Zeer netjes geholpen en fijne samenwerking gehad, ook na zoveel jaren later dat we er weer een auto kochten.een aanrader voor andere kopers. Wij zijn zeer tevreden,bedankt voor de service en goed vertrouwen.
 • Aankoop gebruikte grand scenic
  5

  Geplaatst door Michael Hulst op 27-02-2020
  Zeer goed en vriendelijk geholpen! Blij met de auto en de garage gaf me een goed gevoel! Aanrader!
 • Eerste aanschaf van een Subaru
  5

  Geplaatst door Hans Schlamann op 27-02-2020
  Het is een buitengewoon genoegen om met dit bedrijf zaken te doen. Vriendelijk, en accuraat.
 • Aanrader
  5

  Geplaatst door Roel, Schijndel op 11-02-2020
  Via internet terecht gekomen bij Jan Hop. Voor mij niet naast de deur (Schijndel). Maar is iedere kilometer waard geweest. Een auto kopen is voor mij een gevoelskwestie. Dat moet goed zijn, als je een bedrijf binnen stapt. En dat is goed bij Jan Hop. Geen snelle jongens in pakken met een hoop blabla, maar Brabantse gemoedelijkheid; Daar waar de klant nog centraal staat. Erik en Chris, bedankt voor de fijne verkoop/aankoop van mijn auto...en ook voor de likeur ;-) Voor service/onderhoud is het te ver weg, maar bij mijn volgende auto (duurt nog even) kom ik zeker weer langs! Groet, Roel
 • Een top bedrijf. Fijne mensen, zeer...
  5

  Geplaatst door Roel op 05-02-2020
  Een top bedrijf. Fijne mensen, zeer klantvriendelijk. Ik heb voor het eerst "gezellig" een auto gekocht. Geen snelle jongens in strakke pakken, maar Brabantse gemoedelijkheid. Erik en Edwin, bedankt!
 • Van Renault naar de Subaru XV e-boxer
  5

  Geplaatst door JPC Breda op 28-01-2020
  Subaru XV
  Januari 2020 Nou eindelijk daar is hij dan. En O O wat is hij mooi. Tijdens de Demo dagen in Juli 2019 heb ik de Subaru XV e-boxer besteld. Na ongeveer 41 jaar Renaultrijder is het er dan toch van gekomen om naar een Japanner over te stappen. En niet zomaar een Japanner heb ik nu wel begrepen. Nog even wat kleur communicatieprobleempje met vrouw lief. Maar wijzigen was op dat moment gelukkig nog geen probleem. Dus geduld hebben was het advies. Het was nog even spannend of de auto nog voor het einde van 2019 in Nederland zou zijn. Hij is inmiddels behoorlijk duurder geworden. En dan nu een kort review, De eerste 500km heb ik er net opzitten. De XV – Topwagen waar ik op dit moment volop van leer en geniet. Zoveel nieuwe features, en zo’n heerlijke wegligging. Eigenlijk heb ik t.n.t. nog geen punten ontdekt waar ik negatief over ben. Oja, ik heb nog opmerking van mijn vrouw. Ze vindt het opbergkastje wat aan de kleine kant in vergelijk met de vorige auto. En dan nog even de Dealer - Jan Hop (Erik) Niets dan lof. Erik had vooraf gemeld dat ik mogelijk even moest wachten voordat ik de auto in ontvangst kon nemen het was een beetje druk met leveringen die dag. Tja, iedereen (ook ik) wil zijn Subaru waar al zo lang op is gewacht snel hebben. Wat ons opviel was de gemoedelijk sfeer bij Jan Hop, we werden door een aardig dame benaderd die alvast de auto overschreef op mijn naam. Het was gewoon gezellig. Later had Erik alle tijd om de auto uit te leggen. Al met al tot nu toe geen spijt van deze keuze. Ik ben erg benieuwd hoe de XV zich gedraagd met de caravan. Met Subaru groet Jan Paul/Breda