• Klantvriendelijk
  5

  Geplaatst door Harold Verborg op 04-09-2019
  Ik kan niet anders zeggen dan dat Jan Hop niet alleen heel klantvriendelijk is, maar gewoon ook echt je als klant behandelt en de tijd voor je neemt. Hier komt dus de spreuk vandaan “ De Klant is Koning”
 • Goede ervaring klant vriendelijk.
  5

  Geplaatst door Stoffel Riedijk op 03-09-2019
  Goede ervaring klant vriendelijk.
 • Tevredenheid
  5

  Geplaatst door S. Riedijk op 03-09-2019
  Ik ben zeer tevreden over de eerste km met de Forrester.
 • Goed uitleg van alle opties van de ...
  5

  Geplaatst door Anja Dahmen op 03-09-2019
  Goed uitleg van alle opties van de auto en nemen alle tijd voor je. Ik kom zeker terug.
 • Ouderwets tevreden
  5

  Geplaatst door Bonné op 02-09-2019
  Vroeger was alles beter. Bij Jan Hop hanteren ze gelukkig de ouderwetse gedachte nog steeds. Behandel anderen zoals u zelf ook behandeld wilt worden.
 • aanschaf nieuwe Subaru
  5

  Geplaatst door Ton op 26-08-2019
  Subaru XV
  zeer prettige ontvangst, goede uitleg gehad betreffende de verschillende functies van de auto, men is altijd bereid een vraag voor de tweede keer te beantwoorden. Ik kan deze onderneming ten zeerste aanraden!
 • de zesde alweer
  5

  Geplaatst door JP op 01-08-2019
  Jeep Renegade
  Toegegeven, we zijn wel eens vreemd gegaan. Maar intussen toch alweer de zesde auto bij Jan Hop ;)
 • Geweldige Jeep.
  5

  Geplaatst door Peter Smienk op 22-07-2019
  Jeep Grand Cherokee
  De Grand Cherokee voldoet aan alle verwachtingen, de koop en service bij aflevering vond ik erg prettig.
 • Aanschaf gebruikte auto
  5

  Geplaatst door Hans Elkhuizen op 18-07-2019
  SERVICE en AANDACHT voor de klant met hoofdletters geschreven! Wat een fijne mensen werken er bij Jan Hop Roosendaal. Prima geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto, de service en aandacht die je krijgt is fenomenaal. Je voelt je welkom, gehoord en gezien. Ik kan Jan Hop Roosendaal van harte aanbevelen bij iedereen die de aanschaf van een auto overweegt, onderhoud of reparatie/ service nodig heeft aan zijn of haar auto.
 • Forester 1e ervaribg
  5

  Geplaatst door Adrie Dobbelaar op 10-07-2019
  Onze Forester bevestigt onze ervaring na de proefrit. In de 1e maand na aflevering hebben we slechts 490 km gereden, maar het is een heerlijke auto om mee te rijden. Jammer alleen dat in deze auto vol technische digitale snufjes geen telefoon mirroring mogelijk is. Hopelijk zorgt Subaru snel voor een software update zodat onze 2019 versie ook op dit gebied 100% up to date is voor Apple / Android Carplay , al of niet met een software plugin tool.
 • Mini
  5

  Geplaatst door Lydia op 09-07-2019
  Ik ging voor een lampje dat brandde van onze Honda Jazz en kwam uiteindelijk met een Mini Cooper thuis. Erik heeft ons zeer goed geholpen en uitgebreid de tijd gegeven om over onze keuze na te denken. Wij hebben de Mini op een vrijdagavond kunnen ophalen, wat heel fijn is, zo konden wij er allebei bij zijn en alles nog eens goed bekijken. Er zou een deukje in het portier uitgedeukt worden , dit bleek toch niet naar tevredenheid van Erik op te lossen zijn, waardoor het hele portier opnieuw gespoten is. Deze service stellen wij zeer op prijs. Wij kregen ook nog advies over de banden en andere details, wat zeer fijn was. Bij het ophalen lag de sleutel klaar met mijn naam er op gegraveerd en een heerlijk flesje likeur. Het zijn de kleine dingen die het doen. De Honda is ook altijd naar volle tevredenheid in onderhoud geweest bij Jan Hop. Wij zijn dus al geruimere tijd klant bij Jan Hop en hebben goede ervaringen met hen.
 • Goed ontvangst , er wordt tijd geno...
  4.5

  Geplaatst door lydia op 09-07-2019
  Goed ontvangst , er wordt tijd genomen voor de klant