• 5

  5

  zeer tevreden en top bedrijf
  Geplaatst door jos en marianne lodders op 27-02-2020
  Top bedrijf.goede levering en aflevering van auto.Zeer netjes geholpen en fijne samenwerking gehad, ook na zoveel jaren later dat we er weer een auto kochten.een aanrader voor andere kopers. Wij zijn zeer tevreden,bedankt voor de service en goed vertrouwen.
 • 4.5

  4.5

  Mijn eerste auto vorig jaar gekocht...
  Geplaatst door Aart Leegwater op 07-12-2016
  Mijn eerste auto vorig jaar gekocht bij Jan Hop. Het betreft een Chrysler Voyager die door de vorige eigenaar gekocht is bij Jan Hop en door deze dealer altijd is onderhouden. Onderhoudsboekjes en overzicht van de reparaties aanwezig. Prettige dealer, niet opdringerig en in alle rust een besluit kunnen nemen. Ook de extra services zijn fijn, zoals ophalen van het station en gebruiken van een elektrische leenfiets.
  Chrysler Voyager
 • 5

  5

  pt cruiser turbo
  Geplaatst door Patrick nuiten op 12-09-2016
  Ben keurig geholpen door Chris,Eric en Edwin, Helaas heeft de auto zelf (ondanks dat hij goedkoper was) behoorlijk wat(dure) gebreken, en is hier niet goed nr gekeken bij de aflevering, dat stelt me telleur, zodat ik alsnog veel zelf moet gaan oplossen.
 • 5

  5

  Dhr. Verberk
  Geplaatst door P. Verberk op 06-08-2016
  Zeer tevreden. Bedankt!
  Chrysler Grand Voyager
 • 5

  5

  Chrysler 300 C
  Geplaatst door Van Oudenhove Steven op 21-11-2015
  Ik heb deze auto gekocht vorig jaar van een Particulier en was volgens mij zeer slecht onderhouden.Ook hier in Belgie vond ik niet de juiste .. garage voor onderhoud. Na wat surfen bij Jan Hop geraakt . vriendelijk ontvangst lekker tasje koffie , gemoedelijke sfeer ! ik zat al 1 jaar met paar problemen aan Chrysler voorras bonken, lichten flikkeren , transmissieolie en olie op achteras moest dringend verandert worden . Niemand vond het probleem hier op de voorras , ook de vorige eigenaar niet . Bij Jullie snel de oorzaken gevonden ! kapotte stuurkogel , silentblokken versleten en een plaat die losstond. de stuurkogel kwam paar uur later aan en er werd ons voorgesteld om ons af te zetten aan stad en als de auto klaar was op te halen !wat een service !! en de auto rijdt als een droom geen gebonk meer , hij heeft nog nooit zo goed gebold !! dikke proficiat aan iedereen daar en zeker aan de mannen die mijn wagen gemaakt hebben ! jullie hebben een klant bij. Die 140 km tot bij jullie neem ik er met plezier bij. Prettig weekend , al deze werken zijn gedaan op 1 dag !! Steven Van Oudenhove
  Chrysler 300C
 • 4.5

  4.5

  Heb een prachtige tweedehandse Chry...
  Geplaatst door Jurgen Wagemakers op 08-05-2015
  Heb een prachtige tweedehandse Chrysler 300c gekocht en onze oude Chrysler Voyager ingeruild. Ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service, kom zeker voor onderhoud aan de auto hier terug.
  Chrysler 300C
 • 5

  5

  Terug in de tijd
  Geplaatst door Adriënne en Ad van der Wegen op 31-03-2015
  Afgelopen week heeft onze Chrysler 300C een grote beurt gehad. We hadden daarnaast wat puntjes genoteerd welke enerzijds voortkwamen uit onwetendheid en anderzijds uit het feit dat enkele zaken eerst nu, klein jaar na aankoop, pas door ons werden opgemerkt als zijnde stuk. Ervaring: ouderwetse gemoedelijke ontvangst, ouderwets gemoedelijk aanhoren van ons puntenlijstje, ouderwetse service, ouderwets gemoedelijke uitleg van hetgeen was uitgevoerd en een ouderwetse nette prijs. Grappig dat een bedrijf in deze moderne tijd terug gaat in de tijd en dat is dus bijzonder positief bedoeld.
  Chrysler 300C
 • 5

  5

  Fantastische service bij aankoop PT Cruiser cabriolet
  Geplaatst door Stephanie Maris op 30-01-2015
  1 Week geleden bij Jan Hop (Erik) exact dezelfde PT Cruiser gekocht als die ik had (2 maanden geleden gestolen in Delft) voor een nette prijs. Zeer sympathieke sfeer, alle tijd en ruimte voor vragen, bijv. over beveiliging(startonderbreking, stuursloten etc.). Iedereen even aardig, fantastische service in alle opzichten, betrouwbaar en vakkundig. Prachtige auto's. Als mijn man over 2 jaar ook een Chrysler wil hebben, gaan wij eerst naar Jan Hop!
  Chrysler Pt Cruiser
 • 5

  5

  Gouden Koets
  Geplaatst door Eddy en Ella op 06-01-2015
  Een kleine 6 jaar geleden waren wij op zoek naar een Renault Kangoo. Bij Jan Hop stond er een Kangoo te koop. Maar ter plekke werd ik verliefd op een ander; Streetcruiser was haar naam. Een goudgele Chrysler PT Cruiser. En daar heb ik tot op de dag van gisteren met veel liefde in gereden. We hebben weer voor een paar jaar bijgetekend voor het team van Jan Hop.Een moderne garage met vakkundige mensen, die ook nog eens tijd, aandacht, oprechte belangstelling en zeer lekkere koffie voor je hebben! Oh ja, en een hele mooie nieuwe auto!
  Chrysler Pt Cruiser
 • 5

  5

  Aankoop chrysler sebring
  Geplaatst door Heijnen op 18-12-2014
  Hallo, Na eerst mailcontact te hebben gehad en ik tevreden was over de prijs van de inruiler ben ik vanuit limburg naar Roosendaal vertrokken. Bij de garage aangekomen goed ontvangen, een proefrit gemaakt en over gegaan tot de aankoop. Alles snel en correct afgehandeld en er een goed gevoel aan over gehouden. leuk team met mooie auto's in de showroom!
  Chrysler Diversen
 • 5

  5

  Grote onderhoudsbeurt.
  Geplaatst door G.F.Meyer op 28-10-2014
  Via de site een onderhoudsbeurt naar eigen inzicht gepland, maar op de afgesproken middag kreeg ik te horen dat ik helaas niet kon wachten, gezien het een grote onderhoudsbeurt werd en dat de dieverse werkzaamheden ook al uitliepen. Ik kreeg toen het aanbod om een vervangende auto mee naar huis te nemen en ik kon dan rond sluitingstijd mijn eigen Patriot weer meenemen. Service staat hoog in "Hob's" vaandel en dat bleek ook nu weer.Ik rijd nu alweer 14 jaar naar alle tevredenheid een auto van garage J.Hop en kan dit nog hopelijk nog een poosje volhouden.
  Chrysler Pt Cruiser
 • 4

  4

  Altijd snel geholpen
  Geplaatst door Coen Rokx op 14-10-2014
  Je hoeft maar te bellen en het probleem uit te leggen en je kunt vaak te horen krijgen: Kom maar effe langs, kijken we er direct naar. Is toch geweldig!!!!!!! Het wordt vakkundig verholpen.
  Chrysler Grand Voyager
Whatsapp Jan hop!