Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • 5

  5

  dodge ram
  Geplaatst door co op 13-07-2021
  na een paar jaar als klant voor onderhoud, besloten om een nieuwe ram te kopen. super goed geholpen, en het vertrouwen overtreft alles. alles volgens afspraak afgeleverd en binnen afgesproken tijd. ben er zeer tevreden over. bedankt voor het advies en de service.
  Dodge Ram
 • 5

  5

  Geweldige RAM
  Geplaatst door Koen Brouns op 08-12-2020
  De nieuwe Dodge RAM rijdt geweldig ! P reima afgeleverd door Jan hop
  Dodge Ram
 • 5

  5

  Tevreden klant!
  Geplaatst door Sjoerd Kop op 07-03-2020
  Toffe medewerkers! Erik, Stefan, Edwin, stuk voor stuk. Niets is te gek en dromen worden waargemaakt. Bedankt voor alle service. - Sjoerd
 • 5

  5

  Dodge Ram 1500
  Geplaatst door Cordino op 29-02-2020
  Mijn eerste Dodge Ram , keurig afgeleverd , goede service en klantvriendelijk
  Dodge Ram 1500
 • 5

  5

  Bomvolle RAM met super service.
  Geplaatst door Mark Beumers op 28-11-2018
  Na een redelijke zoektocht kwam er bij Garage Hop de door mij gezochte RAM in de verkoop. Na een telefoontje waarbij er door Edwin Hop al veel informatie gegeven werd, was een bezoek aan de showroom onvermijdelijk. Ik, maar ook de RAM waren meteen verkocht. Niet alleen de auto was top, maar de ontvangst, het gesprek, de snelle communicatie tijdens het hele proces, alsmede de hulp van Edwin had ik nooit eerder bij een andere garage zo beleefd. Fantastisch. Zelfs bij vragen na het ophalen komt er onmiddelijk reactie of hulp. Bedankt en mensen doe er jullie voordeel mee! U zult er geen spijt van krijgen.
  Dodge Ram
 • 5

  5

  RAM
  Geplaatst door rien van noort op 22-10-2018
  SUPER DEALER SUPER AUTO SUPER SERVICE
  Dodge Ram
 • 5

  5

  Ram 1500 LPG werkplaats
  Geplaatst door Perez op 18-07-2016
  ik kom al jaren bij hop. dit is mijn tweede ram 1500, echt een geweldige auto en die word altijd goed door hun onderhouden.
  Dodge Ram 1500
 • 5

  5

  Interesse Dodge Ram 1500
  Geplaatst door Hutjes op 01-07-2016
  De mensen van janhop hebben mij nog niet zo lang geleden erg goed geholpen en geïnformeerd over de Dodge Ram 1500. Na een korte proefrit ben ik nu helemaal verkocht. Wat een machine!
  Dodge Ram 1500
 • 4

  4

  Leuke auto Leuke prijs Leuke vent
  Geplaatst door Willem Veldink op 07-02-2015
  Naar veel kijken op het internet een mooie Dodge Caliber ontmoet bij Jan Hop. Tevens ontmoete ik daar een aardige vent met de naam Edwin Hop en dat bleek de verkoper van de Caliber te zijn. Na wat praten en een heerlijk kopje koffie een ritje in Caliber gemaakt. En een goede uitleg van de werking ervan. Dit alles naar mijn tevredenheid. Nu een paar honderd kilometers later is de tevredenheid nog verder toegenomen Edwin en Fa Hop bedankt
  Dodge Caliber
 • 5

  5

  Onze Dodge in onderhoud, de koffie, en de nieuwe Jeep..
  Geplaatst door Rudolf Dekker op 24-01-2015
  Onze Dodge had weer een onderhoudsbeurt nodig. We maakten dus weer zonder probleem een afspraak voor een bezoek in Roosendaal. Dat we tevreden zijn met Jan Hop blijkt uit het feit dat wij telkens helemaal vanuit Terneuzen naar Goes en nu naar Roosendaal komen. En deze keer maakten we onder de koffie kennis met de nieuwe telg: Ik bedoel de nieuwe JEEP. We waren eigenlijk best blij dat deze JEEP bij Jan Hop te koop is, want we willen deze garage niet kwijt. Dus we blijven de komende jaren regelmatig met plezier even naar Roosendaal 'hoppen'
  Dodge Caliber
 • 5

  5

  5000 KM Tsjechie / Slowakije in de Dodge Caliber
  Geplaatst door fAMILIE VAN DEN NIEUWENHUIJZEN op 16-08-2014
  In mei 2014 een Dodge Caliber gekocht bij Jan Hop km stand 52000 km. Nu terug van vakantie, de auto heeft ons gezin geen seconde teleurgesteld. Ruim 5000 km gereden over niet de beste wegen. Olie verbruik 0,0 brandstof verbruik tussen de 1:13 en 1:15, Vering super, ruimte in de auto met 5 personen 100 procent. En iedereen vindt het ook nog eens een stoere auto in Tsjechie/Slowakije, ook de nederlandse vakantie gangers.Vertrouwen is gevonden in de Dodge Caliber van JAN Hop.
  Dodge Caliber
 • 5

  5

  Aankoop Dodge Caliber (zwart)
  Geplaatst door Thessa Bax op 17-04-2014
  Twee weken geleden kwam mijn moeder langs bij de Jan Hop garage voor onderhoud van haar eigen auto en kwam een net ingeruilde Dodge Caliber tegen. 97.000 km gereden, bouwjaar 2007 en in nieuwstaat verkerend. Na een proefrit gemaakt te hebben, eigenlijk meteen verliefd geworden op de auto. Service van Erik (verkoper) was goed en zeer klantvriendelijk. Na een week was de kogel door de kerk en hebben we besloten deze mooie auto aan te schaffen en hiermee is in ieder geval onze droom in vervulling gegaan! Keurig onderhouden auto, leuk en klantvriendelijk personeel, goed bereikbaar en een garage om zeker uw onderhoud te doen of een auto aan te schaffen! Ook dank aan medewerking van AZN Lease: Chris en Edwin. Zonder hun was deze verkoop niet gelukt!
  Dodge Caliber