• Bomvolle RAM met super service.
  5

  Geplaatst door Mark Beumers op 28-11-2018
  Dodge Ram
  Na een redelijke zoektocht kwam er bij Garage Hop de door mij gezochte RAM in de verkoop. Na een telefoontje waarbij er door Edwin Hop al veel informatie gegeven werd, was een bezoek aan de showroom onvermijdelijk. Ik, maar ook de RAM waren meteen verkocht. Niet alleen de auto was top, maar de ontvangst, het gesprek, de snelle communicatie tijdens het hele proces, alsmede de hulp van Edwin had ik nooit eerder bij een andere garage zo beleefd. Fantastisch. Zelfs bij vragen na het ophalen komt er onmiddelijk reactie of hulp. Bedankt en mensen doe er jullie voordeel mee! U zult er geen spijt van krijgen.
 • RAM
  5

  Geplaatst door rien van noort op 22-10-2018
  Dodge Ram
  SUPER DEALER SUPER AUTO SUPER SERVICE
 • Ram 1500 LPG werkplaats
  5

  Geplaatst door Perez op 18-07-2016
  Dodge Ram 1500
  ik kom al jaren bij hop. dit is mijn tweede ram 1500, echt een geweldige auto en die word altijd goed door hun onderhouden.
 • Interesse Dodge Ram 1500
  5

  Geplaatst door Hutjes op 01-07-2016
  Dodge Ram 1500
  De mensen van janhop hebben mij nog niet zo lang geleden erg goed geholpen en geïnformeerd over de Dodge Ram 1500. Na een korte proefrit ben ik nu helemaal verkocht. Wat een machine!
 • Leuke auto Leuke prijs Leuke vent
  4

  Geplaatst door Willem Veldink op 07-02-2015
  Dodge Caliber
  Naar veel kijken op het internet een mooie Dodge Caliber ontmoet bij Jan Hop. Tevens ontmoete ik daar een aardige vent met de naam Edwin Hop en dat bleek de verkoper van de Caliber te zijn. Na wat praten en een heerlijk kopje koffie een ritje in Caliber gemaakt. En een goede uitleg van de werking ervan. Dit alles naar mijn tevredenheid. Nu een paar honderd kilometers later is de tevredenheid nog verder toegenomen Edwin en Fa Hop bedankt
 • Onze Dodge in onderhoud, de koffie, en de nieuwe Jeep..
  5

  Geplaatst door Rudolf Dekker op 24-01-2015
  Dodge Caliber
  Onze Dodge had weer een onderhoudsbeurt nodig. We maakten dus weer zonder probleem een afspraak voor een bezoek in Roosendaal. Dat we tevreden zijn met Jan Hop blijkt uit het feit dat wij telkens helemaal vanuit Terneuzen naar Goes en nu naar Roosendaal komen. En deze keer maakten we onder de koffie kennis met de nieuwe telg: Ik bedoel de nieuwe JEEP. We waren eigenlijk best blij dat deze JEEP bij Jan Hop te koop is, want we willen deze garage niet kwijt. Dus we blijven de komende jaren regelmatig met plezier even naar Roosendaal 'hoppen'
 • 5000 KM Tsjechie / Slowakije in de Dodge Caliber
  5

  Geplaatst door fAMILIE VAN DEN NIEUWENHUIJZEN op 16-08-2014
  Dodge Caliber
  In mei 2014 een Dodge Caliber gekocht bij Jan Hop km stand 52000 km. Nu terug van vakantie, de auto heeft ons gezin geen seconde teleurgesteld. Ruim 5000 km gereden over niet de beste wegen. Olie verbruik 0,0 brandstof verbruik tussen de 1:13 en 1:15, Vering super, ruimte in de auto met 5 personen 100 procent. En iedereen vindt het ook nog eens een stoere auto in Tsjechie/Slowakije, ook de nederlandse vakantie gangers.Vertrouwen is gevonden in de Dodge Caliber van JAN Hop.
 • Aankoop Dodge Caliber (zwart)
  5

  Geplaatst door Thessa Bax op 17-04-2014
  Dodge Caliber
  Twee weken geleden kwam mijn moeder langs bij de Jan Hop garage voor onderhoud van haar eigen auto en kwam een net ingeruilde Dodge Caliber tegen. 97.000 km gereden, bouwjaar 2007 en in nieuwstaat verkerend. Na een proefrit gemaakt te hebben, eigenlijk meteen verliefd geworden op de auto. Service van Erik (verkoper) was goed en zeer klantvriendelijk. Na een week was de kogel door de kerk en hebben we besloten deze mooie auto aan te schaffen en hiermee is in ieder geval onze droom in vervulling gegaan! Keurig onderhouden auto, leuk en klantvriendelijk personeel, goed bereikbaar en een garage om zeker uw onderhoud te doen of een auto aan te schaffen! Ook dank aan medewerking van AZN Lease: Chris en Edwin. Zonder hun was deze verkoop niet gelukt!