• 5

  5

  Honda Jazz
  Geplaatst door Arie en Carina Pluimert op 21-12-2019
  Erg blij met onze Honda, heel goed geholpen bij Jan Hop!
  Honda Jazz
 • 5

  5

  Honda CR-V 2.0
  Geplaatst door Harm Warringa op 08-10-2018
  Alles top in orde en vriendelijk personeel. 1e maal hier maar ben dik tevreden.
  Honda Crv
 • 5

  5

  Aankoop nieuwe auto
  Geplaatst door E. Nierkens op 08-10-2018
  De op één na laatste Honda gekocht bij Jan Hop vanwege het stoppen met het dealerschap. Wij zijn zeer tevreden over de gastvrije ontvangst en de aflevering van onze nieuwe auto waarvoor alle tijd werd genomen. Een garagebedrijf om terug te komen.
  Honda Crv
 • 5

  5

  Honda HR-V
  Geplaatst door Jos van den Berk op 01-04-2018
  Wat een mooie en een fijne auto,allerlei luxe zit er en hij rijd fantastisch. Ook vriendelijke mensen zoals Erik en Arjan geweldig.
  Honda .
 • 5

  5

  Klasse
  Geplaatst door Ben brog op 21-01-2018
  Geweldige service. Prachtige auto voldoet aan alle verwachtingen. Met deze honda insight ben ik dik tevreden. En ouderwetse service en dan nog beter. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar de juiste dealer cq occasion. Met vriendelijke groet Ben Brog
  Honda Insight
 • 5

  5

  Goede onderhandeling over Honda CR-V
  Geplaatst door Gerard van Lint op 16-01-2018
  Goed onderhandeld met de verkoper over de Honda CRV
  Honda .
 • 5

  5

  Mevrouw Megens
  Geplaatst door maria megens op 31-07-2017
  Fantastische service en deskundige hulp. Vriendelijk geholpen door Erik en is alles nagekomen wat belooft is. Ga zeker terug voor service beurten en als ik een andere auto moet kopen dan ben ik zeker terug. Mijn advies als je een auto wil kopen dan bij Jan Hop doen en zal nooit teleurgesteld zijn.
  Honda .
 • 5

  5

  Koop van Honda Insight
  Geplaatst door Jos op 29-05-2017
  Van te voren me al georiënteerd wat ik wilde. Bij Jan Hop gevonden wat ik in gedachte had, een hybride auto, Honda Insight. Goed en professioneel op gevangen. Zowel voor, tijdens en na levering van de koop goed begeleidt en uitleg gekregen.. Ook over de service en uiteindelijke deal zeer te spreken. Voor kopers in spe, deze garage is zeker een aanrader om hier een auto te kopen.
  Honda Insight
 • 5

  5

  Proefrit Honda automaat
  Geplaatst door Douwe Douma op 26-05-2017
  Voor het eerst in mijn leven in een automaat gereden. In dit geval een spik splinter nieuwe Honda Civic van Jan Hop. Een bijzondere ervaring, maar na een paar bochten went het al snel. Getuigt wel van veel vertrouwen om zoiets na 30 seconden uitleg mee te geven. Maar dat ben ik hier wel gewend. De klant wordt serieus genomen, niet betutteld en mag het zelf uitvissen tenzij je vragen hebt. Prima opstelling om vanaf het begin vertrouwen op te bouwen. Ik heb de auto overigens niet aangeschaft, voor mij nog wat te vroeg om over te stappen naar een automaat. Kom zeker nog eens terug voor iets anders.
  Honda .
 • 5

  5

  Beoordeling Jan Hop en Honda cr-v
  Geplaatst door Bert nak op 23-05-2017
  Ben al een tijdje klant bij Jan Hop en ben zeer tevreden over de klantvriendelijke benadering van alle medewerkers , wij hebben 2 jeeps en 2 dodges gereden maar nu een Honda CR-V en hier zijn we zeer tevreden over wisten niet dat het zo'n fijne auto was, heel blij mee.
  Honda .
 • 5

  5

  Uitstekende service/Occasion Honda
  Geplaatst door Arjan op 30-04-2017
  Bij Erik een honda gekocht en ben daarbij keurig en vriendelijk geholpen. 1 voorbeeld: zonder dat er tijdens het verkoopgesprek over gesproken is hebben ze de auto apk gekeurd. Uitstekende service!
 • 5

  5

  honda crv
  Geplaatst door adrie versprille op 18-02-2017
  beste eric bij deze wil ik jou en je team bedanken voor de goede afhandeling van de aankoop honda crv wat een luxe auto en hij rijd fantasties soepele automaat en dan die adaptive cruise control ook heel mooi ,die ook zeer goed is uitgelegd door je collega die met ons de test rit heeft gedaan,verder heb je ruim de tijd genomen bij het ophalen van de honda en nog eens alles uitgebreid verteld wat er zoal in deze honda zit en werkt ,heel veel dus en daar komen we gaandeweg wel uit als we de auto beter leren kennen ,hoop er net zoveel plezier aan te beleven als de ingeruilde toyota rav 4 ,
  Honda Crv
Whatsapp Jan hop!