Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Klasse
  5

  Geplaatst door Ben brog op 21-01-2018
  Honda Insight
  Geweldige service. Prachtige auto voldoet aan alle verwachtingen. Met deze honda insight ben ik dik tevreden. En ouderwetse service en dan nog beter. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar de juiste dealer cq occasion. Met vriendelijke groet Ben Brog
 • Goede onderhandeling over Honda CR-V
  5

  Geplaatst door Gerard van Lint op 16-01-2018
  Honda CR-V
  Goed onderhandeld met de verkoper over de Honda CRV
 • Mevrouw Megens
  5

  Geplaatst door maria megens op 31-07-2017
  Honda Civic
  Fantastische service en deskundige hulp. Vriendelijk geholpen door Erik en is alles nagekomen wat belooft is. Ga zeker terug voor service beurten en als ik een andere auto moet kopen dan ben ik zeker terug. Mijn advies als je een auto wil kopen dan bij Jan Hop doen en zal nooit teleurgesteld zijn.
 • Koop van Honda Insight
  5

  Geplaatst door Jos op 29-05-2017
  Honda Insight
  Van te voren me al georiënteerd wat ik wilde. Bij Jan Hop gevonden wat ik in gedachte had, een hybride auto, Honda Insight. Goed en professioneel op gevangen. Zowel voor, tijdens en na levering van de koop goed begeleidt en uitleg gekregen.. Ook over de service en uiteindelijke deal zeer te spreken. Voor kopers in spe, deze garage is zeker een aanrader om hier een auto te kopen.
 • Proefrit Honda automaat
  5

  Geplaatst door Douwe Douma op 26-05-2017
  Honda Civic
  Voor het eerst in mijn leven in een automaat gereden. In dit geval een spik splinter nieuwe Honda Civic van Jan Hop. Een bijzondere ervaring, maar na een paar bochten went het al snel. Getuigt wel van veel vertrouwen om zoiets na 30 seconden uitleg mee te geven. Maar dat ben ik hier wel gewend. De klant wordt serieus genomen, niet betutteld en mag het zelf uitvissen tenzij je vragen hebt. Prima opstelling om vanaf het begin vertrouwen op te bouwen. Ik heb de auto overigens niet aangeschaft, voor mij nog wat te vroeg om over te stappen naar een automaat. Kom zeker nog eens terug voor iets anders.
 • Beoordeling Jan Hop en Honda cr-v
  5

  Geplaatst door Bert nak op 23-05-2017
  Honda CR-V
  Ben al een tijdje klant bij Jan Hop en ben zeer tevreden over de klantvriendelijke benadering van alle medewerkers , wij hebben 2 jeeps en 2 dodges gereden maar nu een Honda CR-V en hier zijn we zeer tevreden over wisten niet dat het zo'n fijne auto was, heel blij mee.
 • Uitstekende service/Occasion Honda
  5

  Geplaatst door Arjan op 30-04-2017
  Bij Erik een honda gekocht en ben daarbij keurig en vriendelijk geholpen. 1 voorbeeld: zonder dat er tijdens het verkoopgesprek over gesproken is hebben ze de auto apk gekeurd. Uitstekende service!
 • honda crv
  5

  Geplaatst door adrie versprille op 18-02-2017
  Honda Crv
  beste eric bij deze wil ik jou en je team bedanken voor de goede afhandeling van de aankoop honda crv wat een luxe auto en hij rijd fantasties soepele automaat en dan die adaptive cruise control ook heel mooi ,die ook zeer goed is uitgelegd door je collega die met ons de test rit heeft gedaan,verder heb je ruim de tijd genomen bij het ophalen van de honda en nog eens alles uitgebreid verteld wat er zoal in deze honda zit en werkt ,heel veel dus en daar komen we gaandeweg wel uit als we de auto beter leren kennen ,hoop er net zoveel plezier aan te beleven als de ingeruilde toyota rav 4 ,
 • service
  5

  Geplaatst door aad op 17-02-2017
  Goede midddag Eric, bij deze wil ik je complimenteren met de goede afhandeling van de storing/reparatie aan mijn auto. Het is niet leuk als je een nieuwe auto hebt gekocht en een paar weken later een serieuse storing krijgt. In overleg met jou heb ik contact opgenomen met mijn plaatselijke Honda dealer ( Maarschalk Velserbroek). Deze heeft alles netjes opgelost en de rekening met Honda Jan Hop afgehandeld. Bedankt voor de service.
 • Dhr.
  5

  Geplaatst door G . Voermans op 01-02-2017
  Honda Jazz
  De vorige handgeschakelde Honda Jazz is mij goed bevallen. De nieuwe Honda Jazz automaat bevalt nog beter dan de vorige . Het is even wennen dat je niet moet schakelen en alleen maar gas moet geven en remmen . Maar het verhoogt wel het rijplezier . We hebben geen spijt van onze keuze voor de Honda Jazz . Top auto . Met vriendelijke groet: G. Voermans
 • Honda Insight
  5

  Geplaatst door Idelenburg op 15-01-2017
  Honda Insight 2012
  Ik wil de firma Hop bedanken wederom een perfecte service , Erik en Edwin bedankt . Al onze vierde auto gekocht naar tevredenheid . Groet Vincent en Anja
 • Henk en Ria
  5

  Geplaatst door Kleijweg op 22-11-2016
  Honda Jazz
  We hebben lang moeten wachten, maar dat was het waard! We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid én heel tevreden met de Honda Jazz.