• Mevrouw Megens
  5

  Geplaatst door maria megens op 31-07-2017
  Honda Civic
  Fantastische service en deskundige hulp. Vriendelijk geholpen door Erik en is alles nagekomen wat belooft is. Ga zeker terug voor service beurten en als ik een andere auto moet kopen dan ben ik zeker terug. Mijn advies als je een auto wil kopen dan bij Jan Hop doen en zal nooit teleurgesteld zijn.
 • Proefrit Honda automaat
  5

  Geplaatst door Douwe Douma op 26-05-2017
  Honda Civic
  Voor het eerst in mijn leven in een automaat gereden. In dit geval een spik splinter nieuwe Honda Civic van Jan Hop. Een bijzondere ervaring, maar na een paar bochten went het al snel. Getuigt wel van veel vertrouwen om zoiets na 30 seconden uitleg mee te geven. Maar dat ben ik hier wel gewend. De klant wordt serieus genomen, niet betutteld en mag het zelf uitvissen tenzij je vragen hebt. Prima opstelling om vanaf het begin vertrouwen op te bouwen. Ik heb de auto overigens niet aangeschaft, voor mij nog wat te vroeg om over te stappen naar een automaat. Kom zeker nog eens terug voor iets anders.
 • Van vader naar zoon
  5

  Geplaatst door R. Middendorp op 19-02-2016
  Honda Civic
  Mijn vader is al meer dan 12 jaar vaste klant bij jan hop in Roosendaal. Mijn eerste auto een chrysler neon altijd laten onderhouden bij jan hop en altijd perfect geholpen!! Nu heb ik dan zelf een honda civic hybrid gekocht!! Perfecte service perfect geholpen! Voor iedereen een aanrader!! Bedankt voor alles jan hop!!!!!
 • Prima service en advies
  5

  Geplaatst door Luc.G.P.M. Trommelen op 25-08-2015
  Honda Civic
  Prima service en advies
 • Prima service, niets te klagen.
  5

  Geplaatst door WAC Lazaroms op 18-06-2015
  Honda Civic
  Prima service, niets te klagen.
 • Honda Civic1.3 Vtec Hybrid 4DR
  4

  Geplaatst door P.A.van Steenbrugge op 15-06-2015
  Honda Civic
  Ik was op zoek naar een Honda Civic.Ik heb die via Google gevonden in Roosendaal bij Jan Hop. Ik werd daar ontvangen door Erik Reijns met een lekker kopje koffie, dat was al een goede binnenkomst. Erik Reijns is een zeer kundig en goede adviseur die zijn afspraken perfect nakom en alles perfect uitleg. De showroom staan de verschillende merken auto keurig netjes opgesteld van elk wat wils. Bij de aflevering netjes op tijd volgens afspraak, stond de auto voor de showroom buiten,ik dacht dat het een nieuwe was, zo perfeckt zag hij er uit. Al met al een garage om daar eens te gaan kijken.
 • !e beurt auto
  4

  Geplaatst door Andre van de Lindeloof op 02-02-2015
  Honda Civic
  Na een jaar toe aan 1e beurt van de Honda civic. Net zoals bij de aankoop goed ontvangen en een perfecte service. Super tevreden over mijn eerste aankoop van een Honda bij Jan Hop
 • Onderhoudsbeurt
  4

  Geplaatst door Sentel op 28-08-2013
  Honda Civic
  Twee weken geleden is mijn auto (Honda Civic van inmiddels al weer 12 jaar oud) voor een grote beurt bij Jan Hop geweest. Aangezien de remmen na vervanging warm bleven is er geheel KOSTELOOS (jawel, waar is dat nog?) nog eens goed naar gekeken en geconcludeerd dat dit geen reden tot zorg zou moeten zijn. Top service dus! De rekening was door de te vervangen onderdelen helaas wel aan de hoge kant, maar met 50 dkm/jaar is dit ook niet heel gek. Op naar de naar de twee ton, moet wel lukken met een Honda!
 • Zoals altijd helemaal goed...
  5

  Geplaatst door R. de Kok op 20-07-2013
  Honda Civic
  Grote onderhoudsbeurt van de civic hybride, kon ondanks late aanmelding toch nog voor de vakantie! Mooie gelegenheid om de nieuwe Civic te bekijken... Binnenkort maar eens een proefrit maken...