• Honda HR-V
  5

  Geplaatst door Jos van den Berk op 01-04-2018
  Honda HR-V
  Wat een mooie en een fijne auto,allerlei luxe zit er en hij rijd fantastisch. Ook vriendelijke mensen zoals Erik en Arjan geweldig.
 • Honda HRV
  5

  Geplaatst door Jan op 13-07-2016
  Honda HR-V
  Na ruim 8 maanden wachten hebben we vorige week eindelijk onze Honda in ontvangst mogen nemen met daarbij een prima, deskundige en zeer vriendelijke uitleg. Ondertussen de eerste kilometers gereden en kunnen alleen maar bevestigen dat het lange wachten de moeite meer dan waard was.
 • Zeer tevreden klant
  5

  Geplaatst door John en Liana op 22-03-2016
  Honda HR-V
  Via internet zagen we bij Jan Hop de Honda HR-V Executive... half jaar oud, juiste kleur en uitvoering. Na wat E-mail verkeer met Erik over inruil van eigen auto zijn we naar Roosendaal gegaan voor een proefrit en dat was niet voor niets. De HR-V rijdt geweldig en na 25 jaar Honda ervaring weten wij dat de kwaliteit van Honda top is. Niet alleen de Honda is top, dealer Jan Hop is dat zeker ook. Dit was voor ons de eerste kennismaking met Jan Hop en wij zijn heel prettig geholpen door Erik..... gastvrij, klantvriendelijk, duidelijke afspraken. Proefrit gemaakt, onderhandelen en een week later reden we onze nieuwe Honda HR-V al. Wij zijn helemaal tevreden !!
 • HR-V wordt erg goed ontvangen
  5

  Geplaatst door Chris op 22-09-2015
  Honda HR-V
  De HR-V staat in de showroom en er wordt veel mee proef gereden. Tot groot genoegen van ons maar zeker ook van de proefrijders! Deze volledige nieuwe HR-V bevalt namelijk uitstekend. Heeft u ook gereden? Deel dan hier uw ervaringen.