• Nieuwe auto
  5

  Geplaatst door Vleeshouwers op 13-04-2019
  Jeep Renegade
  Vandaag onze nieuwe auto opgehaald mooi gepoets stond hij klaar uitleg was prima ,hij rijd heerlijk even wennen aan alle toeters en bellen maar beetje stoeien met de tiptoetsen gaat goed komen bedank voor de goede uitleg we hopen er een hoop kilometers mee te rijden groeten rob en gerda
 • Sinds een paar dagen trotse eigenaa...
  4

  Geplaatst door H.H. Meure op 25-03-2019
  Jeep Compass
  Sinds een paar dagen trotse eigenaar van een prachtige Jeep Compass. Echt een aanbeveling om hier je auto te kopen, vriendelijk en behulpzaam geholpen door Edwin Hop die mijn wensen precies wisten te vervullen. Ondanks de late aankomst ruime aandacht en goede uitleg bij de aflevering van de auto.Prima ervaring met Jan Hop. Het bedrijf heeft de klantvriendelijkheid goed begrepen, een dikke pluim! Zeer tevreden over service en afhandeling van mijn eerste aankoop! Nu nog afwachten wat de verdere service wordt, maar dat zal wel goed komen.
 • Zeer vertrouwd
  5

  Geplaatst door joop van nugteren op 22-03-2019
  Jeep Renegade
  Mijn adviseur Edwin Hop, geeft passend advies , zonder opdringen en geheel vrijblijvend. Rijd nu twee jaar met veel plezier mijn renegade limited, die in april vervangen gaat worden door een renegade limited Freedom.
 • Bijzonder prettig zaken gedaan. Voo...
  5

  Geplaatst door Joop de Rooij op 07-03-2019
  Jeep Renegade
  Bijzonder prettig zaken gedaan. Vooraf al telefonisch overleg gehad. De ontvangst was enthousiast, de koffie heerlijk en de proefrit helemaal naar wens. De Jeep rijdt super naar verwachting.
 • Jeep Renegade
  5

  Geplaatst door Natalie Buschman op 19-02-2019
  Jeep Renegade
  Heel fijn geholpen door Edwin Hop. Nooit het gevoel gehad dat we iets moesten kopen en natuurlijk konden we 3 verschillende auto's proefrijden en zelfs een keer terug komen om toch nog een ritje te maken! Met een oprechte inruilwaarde voor onze 'oldtimer' Jeep nu de trotse eigenaar van een Jeep Renegade 2019! Bedankt voor de goede service!
 • tevreden rijder
  5

  Geplaatst door M. Kroeze op 14-01-2019
  Jeep Wrangler
  De aflevering keurig voor elkaar door garage Hop. Inmiddels al enkel maanden gereden en een zeer tevreden gebruiker van de Jeep Wrangler Sahara. Een totaal andere beleving van auto rijden!!
 • Geweldig geholpen
  5

  Geplaatst door Ton van Erp op 04-01-2019
  Jeep Grand-Cherokee
  Ik wil het hele team danken voor de snelle, prettige en prima service met zowel de aanschaf van de nieuwe Jeep Grand Cherokee als de herstel werkzaamheden aan de bestaande Jeep Grand Cherokee.
 • Proefrit jeep renegade
  5

  Geplaatst door Piet Verstraten op 08-12-2018
  Jeep Renegade
  afgelopen week profrit gemaakt in de nieuwe renegade jeep. Netjes geholpen en een goed gevoel over gehouden aan jan hop. De jeep beviel ook erg goed.
 • Jeep Renegade
  5

  Geplaatst door Maike op 06-11-2018
  Jeep Renegade
  Sinds een kleine week zijn wij eigenaar van een jeep Renegade. We zijn geholpen door de verkoper Erik was zeer fijn, niet opdringerig of iets van dien aard. De rest van het personeel ook zeer vriendelijk Vanaf de aankoop alles naar tevredenheid gegaan. Voor alles uit te leggen werd meer dan voldoende tijd voor genomen Compliment Jan Hop met U zaak.
 • Jeep Wrangler
  5

  Geplaatst door Agnes Penning op 17-10-2018
  Jeep Wrangler
  Wow, wat ben ik blij met mijn nieuwe Wrangler. Een hoge instap, van alle gemakken voorzien en ruimte genoeg voor het hele gezin, inclusief honden. Het rijdt heerlijk relaxed met een automaat. De service van Jan Hop is heel goed. Hele aardige mensen, met een goede kennis van zaken. Het gemak waarmee we een proefrondje mochten maken en de complete uitleg die ik heb gekregen toen ik de auto op kwam halen.. wat een service. De mooie fles met Schrobbelèr en de persoonlijke sleutelhangers, maken het geheel af. Een prima ervaring, dank jullie wel.
 • Aankoop Jeep compas
  5

  Geplaatst door Wim Bruijs op 16-10-2018
  Jeep Compass
  Beste, Hierbij wil ik aangeven dat ik erg tevreden ben m.b.t. de inruil van mijn oude auto en de koop van een nieuwe auto. Op een zeer vakkundige manier zijn zaken aan mij uitgelegd. Samen met Erik zijn we tot een mooie aanbieding gekomen en heb ik besloten om de auto aan te schaffen. Ook de aflevering van de auto is op een perfecte manier verlopen met een duidelijke uitleg en goede informatie. Al met al een gelukkige klant.
 • Een tevreden klant
  5

  Geplaatst door Christ Boshouwers op 12-10-2018
  Jeep Renegade
  Al 30 jaar een HEEL tevreden klant bij Jan Hop. Nu met de aankoop van de Jeep Renegade ben ik weer heel gastvrij ontvangen door ChrIst en Erik . En zoals gewoonlijk werd er weer de tijd genomen voor een proefrit en uitleg van de auto waarop ik mijn zinnen op had gezet. Altijd krijg je een redelijke prijs voor je inruil auto. En als je vragen hebt staan ze je altijd te woord.Kortom een prima team bij Jan Hop waar de klant nog altijd koning is.