• Super service
  5

  Geplaatst door Wieteke van den Boogert op 01-07-2020
  Jeep Renegade
  Sinds 1,5 week rij ik nu in mijn Jeep Renegade. Ik ben er super blij mee! De service was erg goed. Klantvriendelijk, goede communicatie. Had niet het gevoel dat ik bij gladde autoverkopers zat. Gewoon ontspannen en ongedwongen sfeer. Ik kon de auto direct meenemen. Dank je wel!
 • Grand Cherokee zeer tevree
  5

  Geplaatst door van der Hulst op 30-06-2020
  Jeep Grand-Cherokee
  We zijn helemaal blij met onze Jeep GC, die perfect afgeleverd is. Geen enkele negatieve opmerking, dus een dikke pluim voor garage Jan Hop.
 • Nieuwe jeep renegade
  5

  Geplaatst door Peter van sermond op 11-05-2020
  Jeep Renegade
  Ik heb inmiddels mijn tweede renegade, gekocht , deze keer een automaat. Ik ben weer zoals altijd super tevreden over de service en klantvriendelijkheid van jan hop, en weer super geholpen door Erik Nog bedankt voor alles. Gr peter van sermond. Uit Amsterdam
 • Jeep onderhoud
  5

  Geplaatst door Stam op 13-04-2020
  Jeep Wrangler
  Afgelopen week heeft mijn Jeep Wrangler een grote beurt gehad, ben helaas door eerdere ervaringen elders wantrouwend en ook best kritisch. Dit heb ik aangegeven en bij het ophalen lieten ze de vervangen onderdelen zien en hadden ze filmpje met het vervangen van de olie van motor, voor en achteras. Bedankt voor de extra moeite en goede zorg. Waren verder geen bijzonderheden en rekening was volgens online opgaaf en had prima Subaru leenauto. Paar weken geleden zijn parkeerschade achter en schade aan voorkant, doordat ik niet gezien was, ook gemaakt en dit was ook prima geregeld. De online afspraak planner is ook fijn. Kan je zelf dag en tijd kiezen, ik koos voor begin middag brengen en volgende middag omruilen, dan zit je niet onnodig in de drukte en kan er zo nog afspraken omheen plannen. Net ook voor een andere auto, Subaru, ook een afspraak gemaakt en gekozen voor e-bike, kan ik naar afspraak in de buurt en daarna auto weer ophalen.
 • Jeep Renegate
  5

  Geplaatst door Chris op 10-04-2020
  Jeep Renegade
  Goede service bij Jan Hop, fijne verkoper is Erik, neemt de tijd en goede uitleg. Happy met mijn Jeep. Ik beveel ze aan.
 • Een droom in vervulling.
  5

  Geplaatst door Richt op 07-04-2020
  Jeep Renegade
  Een waar avontuur. Na een proefrit met de Jeep Renagate, een zakelijk, leuk en een verhelderend gesprek, is de kogel door de kerk. Een magnifieke auto, waar we de komende jaren veel plezier mee hopen te hebben.
 • Aanrader
  5

  Geplaatst door Roel, Schijndel op 11-02-2020
  Via internet terecht gekomen bij Jan Hop. Voor mij niet naast de deur (Schijndel). Maar is iedere kilometer waard geweest. Een auto kopen is voor mij een gevoelskwestie. Dat moet goed zijn, als je een bedrijf binnen stapt. En dat is goed bij Jan Hop. Geen snelle jongens in pakken met een hoop blabla, maar Brabantse gemoedelijkheid; Daar waar de klant nog centraal staat. Erik en Chris, bedankt voor de fijne verkoop/aankoop van mijn auto...en ook voor de likeur ;-) Voor service/onderhoud is het te ver weg, maar bij mijn volgende auto (duurt nog even) kom ik zeker weer langs! Groet, Roel
 • Voor je het weet, koop je een Renegade !
  5

  Geplaatst door Chris Heiligers en Marja Bos op 22-01-2020
  Jeep Renegade
  Vrijdag 17 januari 2020 bij Erik onze nieuwe Jeep Renegade bikini blauw opgehaald ! Zoals altijd leuk ontvangen, een nieuwe auto kopen moet immers een plezier zijn. Prima uitleg gekregen van alle mogelijkheden en instellingen, waarvan je natuurlijk de volgende dag weer veel vergeten bent. Dat wordt studeren met het boek er bij en zo nodig bellen met Erik. ( Hij had ons al gewaarschuwd! ) De Samsung Android telefoon heeft Erik voor ons geïnstalleerd en werkt als telefoon prima. De “Android auto app” gaan we na verloop van tijd wel proberen te installeren. Dat lijkt een uitdaging te zijn. De afgelopen dagen vanuit Walcheren natuurlijk veel ritjes gemaakt en we zijn heel blij dat we voor deze Jeep hebben gekozen. Rijdt heerlijk, prima stoelen, alles erop en eraan, en stoer model. Ook al veel leuke reacties gehad, zeker ook over de kleur. Daarom voor de hele bemanning van Jan Hop Roosendaal : hartelijk dank voor de fijne wijze waarop we “het aankoop en afleveringstraject” hebben doorlopen. We zullen de naam Jan Hop als prima dealer regelmatig noemen.
 • Djurre Van Bruchem
  5

  Geplaatst door Anoniem op 23-12-2019
  Jeep Renegade
  Super vriendelijke en snelle actie omtrent de aanschaf van de auto. Daarnaast heb ik ook een helder en opmaat advies gekregen over de verschillende financieringsmogelijkheden. En daar een goede en overwogen keuze in kunnen maken. Dit is de eerste auto dealer waar ik het lange termijn gevoel bij kreeg. Tot over 60.000km, kijken of we er dan weer zo vlot uit kunnen komen. @Edwin paar vragen nog!! De auto rijdt super hoor, toch even de vraag over dan hele zachte fluitje, geen idee wat het is. Ik ben door een aardige plas gereden waardoor de rechter parkeer sensor storing gaf, doet het inmiddels weer, zal wel opgedroogd zijn. Dan nog even de vraag over de navigatie ik krijg het maar niet geupdate, zal wel aan mij liggen ;-) Misschien in het nieuwe jaar even contacten!!! Edwin fijne kerstdagen en tot snel!!
 • Ik ben dik tevreden over mijn nieuw...
  5

  Geplaatst door Desiree op 21-12-2019
  Jeep Compass
  Ik ben dik tevreden over mijn nieuwe JEEP COMPASS die ik bij jullie een aantal weken gekocht hebt. Prettige ontvangst en zeer kundige afhandeling. Dit bedrijf geeft mij een eerlijk vertrouwd gevoel, leuk team, ik beveel dit iedereen aan! Fijne feestdagen gewenst namens Desiree van Schilt-Tummers.
 • Dik tevreden met m’n Jeep Wrangler!
  5

  Geplaatst door Dan Knijf op 09-12-2019
  Jeep Wrangler
  Dan Knijf Dik tevreden met m’n Jeep Wrangler! Na al een tijdje te hebben gezocht naar een jonge gebruikte Jeep Wrangler kwam ik bij Jan Hop terecht. Hier werd mij zo’n mooie aanbieding gedaan dat ik na korte tijd naar huis reed met een geheel nieuwe Jeep Wrangler. Het gesprek met de verkoper verliep prettig. De nodige aandacht als klant, complete uitleg over alle functies van de auto en een antwoord op al mijn vragen. Ook nu, enkele maanden na de verkoop kan ik terecht met vragen en is Erik mij op gelijke wijze van dienst als voordat ik mijn nieuwe auto had aangeschaft. Zo wilde ik na de verkoop de instelling van mijn alarm laten aanpassen. Hiervoor is iemand bij mij thuis langs geweest zodat dit mij als ondernemer geen extra tijd heeft gekost. Helemaal geweldig! Telefonisch maar ook snelle communicatie via Whats App. Een fijn bedrijf!
 • Aankoop auto
  5

  Geplaatst door Ben en Petra op 22-11-2019
  Jeep Compass
  Nadat we door het gehele land waren gereden kwamen we bij Jan Hop terecht, daar stond precies de auto die we zochten ( Jeep Compass) werden vriendelijk ontvangen en na een proefrit konden we snel tot zaken komen, binnen een paar dagen konden we de auto ophalen, nadat we door Edwin op het station waren opgehaald. Na een goede uitleg waar ruim de tijd voor werd genomen konden we met een tevreden gevoel de eerste kilometers maken. Met vriendelijke groet, Ben en Petra
Whatsapp Jan hop!