• 5

  5

  Jeep Renegade
  Geplaatst door T van Dijke op 22-03-2021
  Kom hier al jaren en wordt altijd correct geholpen.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Top!
  Geplaatst door F & M op 19-03-2021
  Wat een fijn bedrijf! De contacten per mail en telefonisch verliepen zeer prettig en het persoonlijk contact was erg vriendelijk. Ze hebben de tijd voor de koper en handelen alles keurig netjes af. Erik, nogmaals bedankt!
  Jeep Compass
 • 5

  5

  Jeep Renegade
  Geplaatst door Jan van Gils op 18-03-2021
  Een heerlijke auto met een eigenzinnige vormgeving en verder alles erop en eraan en doorslaggevend : prettige onderhandelingen en een keurige prijs voor mijn inruilauto gekregen.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Super tevreden
  Geplaatst door Goedhart Scholten op 18-03-2021
  Fijne auto super tevreden en zeer goede service
  Jeep Compass
 • 5

  5

  Aankoop auto Jeep
  Geplaatst door J.A. Bustraan op 18-03-2021
  Sinds kort een Jeep gekocht bij Jan Hop. Dit is heel goed verlopen ze zijn daar erg vriendelijk en hebben alle tijd voor je om tot een tevreden koop te komen. Ook is de service bij aflevering en daarna goed. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Nieuwe Jeep Renegade aangekocht bij Fa. Jan Hop te Roosendaal.
  Geplaatst door A. de Heer op 18-03-2021
  Aankoop gesprek met Erik geheel naar wens verlopen, inruilprijs was naar tevredenheid. Aflevering van de Rengade correct op de afgesproken datum en tijd. Erik nam ruim de tijd voor uitleg van de handleiding, de eerste 200 kilometers zijn geheel naar wens gereden, geen klachten. Deze dealer is een aanrader, bedankt nog voor de soepele overdracht.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  auto gekocht bij Jan Hop
  Geplaatst door ruud en lisette hermans op 18-03-2021
  Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar! we zijn uitermate tevreden over de manier waarop we tegemoet getreden zijn bij autobedrijf Jan Hop. "Onze verkoper" Marius was heel deskundig maar ook vriendelijk en behulpzaam en heeft ruimschoots de tijd voor ons genomen: meerdere opties laten zien, bagageruimte opgemeten, een passende hondenschaal voor de auto gezocht etc.. etc. . Maar alle mensen van garage Jan Hop die we gezien en/of gesproken hebben waren erg vriendelijk en oplossingsgericht. We zijn heel tevreden over de aangeschafte Jeep Compass maar zeker ook over de mensen van Garage Jan Hop!
  Jeep Compass
 • 5

  5

  Top dealer
  Geplaatst door Piet Hein Rademaker op 20-02-2021
  Na een aantal confectie auto’s , eindelijk een echte auto, Jeep Compass Plug-in hybride. Fantastische auto, gekocht bij een fijne dealer: Jan Hop.
  Jeep Compass
 • 5

  5

  Prettige herinnering
  Geplaatst door Peter Tuinhof op 17-02-2021
  Vandaag mijn Jeep Grand Cherokee youngtimer opgehaald van 2005. Via inet gekocht. Oud beestje maar ziet er nog tip top uit. Denk dat ik hier nog jaren met veel (ook fiscaal) plezier in ga rijden. Wat ik zo leuk vond is dat het ontvangst, het gesprek, de ontzettend leuke cadeautjes, op mij overkwamen alsof ik een auto van > 50K plus kocht. Erik is vriendelijk, behulpzaam en maakt zich er zeker niet af. Het bezoek was kort ( nog 250 km richting t noorden te reizen) maar de indruk blijft lang hangen. Ondanks dat de kans klein is, maar zeg nooit, nooit, dat wij weer afreizen van het Friese naar het zuiden. Oant sjen!!
  Jeep Grand Cherokee
 • 5

  5

  Super service
  Geplaatst door Marina Goedhart Scholten op 01-02-2021
  Zeer goed geholpen duidelijke uitleg en echt een goede service mooie auto eerste Jeep maar zeer tevreden
  Jeep Compass
 • 5

  5

  Eindelijk een Jeep Renegade
  Geplaatst door Miranka de Gier op 23-01-2021
  Een lang gekoesterde wens is deze week in vervulling gegaan. Al jaren waren we van plan om deze stoere auto aan te schaffen en nu staat hij bij ons op de oprit. Na een duidelijke uitleg door Erik bij ons thuis vanwege Corona en een uitgebreide proefrit was de beslissing snel genomen. Jan Hop kunnen we bij eenieder aanbevelen. Eerlijk en goed bedrijf met medewerkers met hart voor de zaak.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Jeep Compass
  Geplaatst door Esther Bierkens op 13-12-2020
  Hele mooi Jeep Compass, Night Eagle Liberty Edition in Two Tone Color in ontvangst mogen nemen. Na perfecte begeleiding door Erik toch nog mooi voor het einde van het jaar op kenteken gekregen. Stoere auto, rijdt lekker met de automaat en kan niet wachten om met de caravan erachter op vakantie te gaan. Bedankt voor de goede service !
  Jeep Compass
Whatsapp Jan hop!