• Jeep Renegade
  5

  Geplaatst door Maike op 06-11-2018
  Jeep Renegade
  Sinds een kleine week zijn wij eigenaar van een jeep Renegade. We zijn geholpen door de verkoper Erik was zeer fijn, niet opdringerig of iets van dien aard. De rest van het personeel ook zeer vriendelijk Vanaf de aankoop alles naar tevredenheid gegaan. Voor alles uit te leggen werd meer dan voldoende tijd voor genomen Compliment Jan Hop met U zaak.
 • Jeep Wrangler
  5

  Geplaatst door Agnes Penning op 17-10-2018
  Jeep Wrangler
  Wow, wat ben ik blij met mijn nieuwe Wrangler. Een hoge instap, van alle gemakken voorzien en ruimte genoeg voor het hele gezin, inclusief honden. Het rijdt heerlijk relaxed met een automaat. De service van Jan Hop is heel goed. Hele aardige mensen, met een goede kennis van zaken. Het gemak waarmee we een proefrondje mochten maken en de complete uitleg die ik heb gekregen toen ik de auto op kwam halen.. wat een service. De mooie fles met Schrobbelèr en de persoonlijke sleutelhangers, maken het geheel af. Een prima ervaring, dank jullie wel.
 • Aankoop Jeep compas
  5

  Geplaatst door Wim Bruijs op 16-10-2018
  Jeep Compass
  Beste, Hierbij wil ik aangeven dat ik erg tevreden ben m.b.t. de inruil van mijn oude auto en de koop van een nieuwe auto. Op een zeer vakkundige manier zijn zaken aan mij uitgelegd. Samen met Erik zijn we tot een mooie aanbieding gekomen en heb ik besloten om de auto aan te schaffen. Ook de aflevering van de auto is op een perfecte manier verlopen met een duidelijke uitleg en goede informatie. Al met al een gelukkige klant.
 • Een tevreden klant
  5

  Geplaatst door Christ Boshouwers op 12-10-2018
  Jeep Renegade
  Al 30 jaar een HEEL tevreden klant bij Jan Hop. Nu met de aankoop van de Jeep Renegade ben ik weer heel gastvrij ontvangen door ChrIst en Erik . En zoals gewoonlijk werd er weer de tijd genomen voor een proefrit en uitleg van de auto waarop ik mijn zinnen op had gezet. Altijd krijg je een redelijke prijs voor je inruil auto. En als je vragen hebt staan ze je altijd te woord.Kortom een prima team bij Jan Hop waar de klant nog altijd koning is.
 • Een top dealer die top autos verkoopt.
  5

  Geplaatst door Albert Kramer op 10-10-2018
  Jeep Cherokee
  We hebben bij Jan Hop (verkoper Erik) op een plezierige manier een Jeep Cherokee gekocht. We zijn zeer tevreden over de verkoop en de Jeep.
 • Computer instabiel
  5

  Geplaatst door Peter Zaat op 08-10-2018
  Jeep Renegade
  De computer instellinegen veranderen spontaan. Veiligheids instellingen taal, klimaat Soms loopt ie vast en heb ik geen radio meer. Carkit volume is zo laag dat hij alleen stilstaand is te gebruiken. Reactie: Jan Hop We hebben u zojuist gesproken en de afspraak gemaakt om deze punten op te pakken (ze waren ons niet bekend). Fijn dat de Jeep goed bevalt.
 • Jan Hop, in een woord de beste dealer.
  5

  Geplaatst door Henny Abels op 08-10-2018
  Jeep Renegade
  Al 14 jaar klant en na 2 PT Cruisers nu in bezit van een super Jeep. Bij binnenkomst voel je je gelijk al prettig. Fantastisch team en baas. Je wordt zeer prettig geholpen, goede voorlichting. Ook onderhoud en service is geweldig. Ben ook weer super blij met mijn nieuwe auto, rijdt fantastisch en hoort helemaal bij mij. Deze garage verdient al jaren een dikke pluim. Bedankt Chris en hele team.
 • Beoordeling
  5

  Geplaatst door H.J.vanDijk op 08-10-2018
  Jeep Renegade
  Zo als altijd zeer tevreden*******
 • Goed advies
  5

  Geplaatst door Brouwer, Bronwyn op 08-10-2018
  Jeep Compass
  Contact met JH verloopt vlot. Ze zijn vriendelijk en geven eerlijk advies. Ze zijn zeer klantgericht wat betreft service en afwikkeling van van je aankoop. Geen kater in iedergeval. Bedankt.
 • Zeer tevreden
  5

  Geplaatst door Lous Paijens op 08-10-2018
  Jeep Renegade
  Medio augustus hebben wij een nieuwe Jeep gekocht. Wij zijn zeer naar tevredenheid geholpen bij het koopproces evenals bij de aflevering van de wagen. Top!
 • Een kompas in de Compass
  5

  Geplaatst door Ron van Hartingsveldt op 01-08-2018
  Jeep Compass
  Bijna 1000 kilometer gereden met de nieuwe Jeep Compass en wat een fijne ervaring is dat. Op 18 juli de auto opgehaald in Roosendaal en na een uitgebreide uitleg van Erik over de gebruiksmogelijkheden op weg terug naar Zeeland. In het schermpje boven het stuur werd de richting al aangegeven W (een echt kompas dus). Onze 1ste Jeep hebben we 12 jaar geleden aangeschaft bij Jan Hop in Goes en sindsdien niets dan lof over dit oermerk. De koffie was van goede kwaliteit evenals de service en klantgerichtheid van zowel Erik als Edwin. Beide heren verstaan hun vak en weten een klant tevreden te stellen en ook te houden. Een compliment is hier dan ook op zijn plaats. Ga zo door.
 • Gewoon Top!
  5

  Geplaatst door Patric Smakman op 19-07-2018
  Jeep Compass
  Wat vanaf de eerste kennismaking met Jan Hop direct opviel; vriendelijkheid, goed rustige advies geen snelle verkooppraat. Zeer fijne benadering van klanten.! De aflevering van de auto was tijdrovend, dit kwam door de zeer fijne uitgebreide uitleg en het samen nalopen van de auto kortom ; Top garage en Top vaklui met hart voor de klant!