• 5

  5

  Jeep Patriot
  Geplaatst door Cees Salentijn op 08-10-2020
  Ik was al een paar maanden op zoek naar een Jeep Patriot. Het aanbod is klein. Maar op de Jeepwebsite bood Jan Hop een "jeugdige" Patriot Limited aan. Was nog niet binnen en stond dus geheimzinnig onder een hoes op de foto. Op mijn mailbericht reageerde verkoopdirecteur Erik Reijns meteen via de telefoon, als de auto binnen was kreeg ik een seintje. De Jan Hop website onderscheidt zich van de collega's in de toon, de persoonlijke presentatie, het voorstellen van de medewerkers, ook van achter de schermen, en de klantbenadering. Dat bleek ook tijdens het plezierige verkoopgesprek in de showroom, duidelijk, open en helder over de wederzijdse belangen. Een week later, na poetsbeurt en servicebeurt waarin- mij onbekende - achterstallige zaken aan het licht kwamen die vanzelfsprekend verholpen zijn, werd ik opgepikt bij het station en kon ik na koffie en duidelijke uitleg op weg. De mix van zakelijkheid en persoonlijke benadering met een sterk accent op service zijn ingrediënten voor een duurzame klantrelatie. Dat heeft Jan Hop goed op orde.
  Jeep Patriot
 • 5

  5

  Jeep Renegade
  Geplaatst door J Maas op 20-09-2020
  Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een andere auto. Nu ben ik voor mijzelf al klant bij Jan Hop voor het onderhoud van mijn Dodge Ram naar volle tevredenheid! Het oog was gevallen op een Jeep Renegade. Na telefonisch contact met Erik gelijk even langs gegaan. Prima uitleg, duidelijk en eerlijk, dus de koop was snel gesloten. Bij aflevering ook weer een prima uitleg en tevreden huiswaarts met de nieuwe aanwinst! Al jaren een tevreden klant bij Jan Hop!
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Blij met Jeep Compass night eagle
  Geplaatst door Marcel en Linda Duvekot op 20-09-2020
  Niet eerder hadden we een zo persoonlijke benadering bij de aankoop van een (bijna)nieuwe auto. Een Jeep Compass night eagle van nog geen twee jaar oud. De aflevering en introductie waren top. Nu na een maand rijden nog steeds heel blij mee.
  Jeep Compass
 • 5

  5

  Fantastiscch
  Geplaatst door Rien van noort op 19-09-2020
  Nieuwe jeep compas plug in hybride is kortweg f a n t a s t i s c h ....
  Jeep Compass
 • 5

  5

  Nieuwe Jeep Wrangler Unlimited
  Geplaatst door Marinus Mollier op 11-07-2020
  Bedrijf waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Vorige auto, Jeep Grand Cherokee Overland, 7 jaar bij Jan Hop tot tevredenheid in onderhoud geweest. Was gekocht in Belgie, doch Roosendaal was voor onderhoud gemakkelijker. Nu een Jeep Wrangler bij Jan Hop gekocht, door goede samenwerking met Erik Reijns zijn de douane en preregistratie inschrijvingen vlot verlopen, zodat export Belgie met attest E705 en nummerplaat binnen 2 dagen voor elkaar was.
  Jeep Wrangler
 • 5

  5

  Top Service
  Geplaatst door Arjan op 07-07-2020
  Na jaren gereden te hebben in een Jeep grand Cherokee van Jan Hop hebben wij besloten om voor een ander merk te kiezen. Wel wil ik mijn dank uitspreken voor de service en de klantvriendelijkheid waar wij mee te maken hebben gehad. Buiten de service van Edwin en Stefan waren wij ook over de auto zeer te spreken. Nogmaals dank hiervoor en hoop zeker in de toekomst weer bij jullie aan te kloppen.. Groeten
  Jeep Grand Cherokee
 • 5

  5

  Super service
  Geplaatst door Wieteke van den Boogert op 01-07-2020
  Sinds 1,5 week rij ik nu in mijn Jeep Renegade. Ik ben er super blij mee! De service was erg goed. Klantvriendelijk, goede communicatie. Had niet het gevoel dat ik bij gladde autoverkopers zat. Gewoon ontspannen en ongedwongen sfeer. Ik kon de auto direct meenemen. Dank je wel!
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Grand Cherokee zeer tevree
  Geplaatst door van der Hulst op 30-06-2020
  We zijn helemaal blij met onze Jeep GC, die perfect afgeleverd is. Geen enkele negatieve opmerking, dus een dikke pluim voor garage Jan Hop.
  Jeep Grand-Cherokee
 • 5

  5

  Nieuwe jeep renegade
  Geplaatst door Peter van sermond op 11-05-2020
  Ik heb inmiddels mijn tweede renegade, gekocht , deze keer een automaat. Ik ben weer zoals altijd super tevreden over de service en klantvriendelijkheid van jan hop, en weer super geholpen door Erik Nog bedankt voor alles. Gr peter van sermond. Uit Amsterdam
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Jeep onderhoud
  Geplaatst door Stam op 13-04-2020
  Afgelopen week heeft mijn Jeep Wrangler een grote beurt gehad, ben helaas door eerdere ervaringen elders wantrouwend en ook best kritisch. Dit heb ik aangegeven en bij het ophalen lieten ze de vervangen onderdelen zien en hadden ze filmpje met het vervangen van de olie van motor, voor en achteras. Bedankt voor de extra moeite en goede zorg. Waren verder geen bijzonderheden en rekening was volgens online opgaaf en had prima Subaru leenauto. Paar weken geleden zijn parkeerschade achter en schade aan voorkant, doordat ik niet gezien was, ook gemaakt en dit was ook prima geregeld. De online afspraak planner is ook fijn. Kan je zelf dag en tijd kiezen, ik koos voor begin middag brengen en volgende middag omruilen, dan zit je niet onnodig in de drukte en kan er zo nog afspraken omheen plannen. Net ook voor een andere auto, Subaru, ook een afspraak gemaakt en gekozen voor e-bike, kan ik naar afspraak in de buurt en daarna auto weer ophalen.
  Jeep Wrangler
 • 5

  5

  Jeep Renegate
  Geplaatst door Chris op 10-04-2020
  Goede service bij Jan Hop, fijne verkoper is Erik, neemt de tijd en goede uitleg. Happy met mijn Jeep. Ik beveel ze aan.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Een droom in vervulling.
  Geplaatst door Richt op 07-04-2020
  Een waar avontuur. Na een proefrit met de Jeep Renagate, een zakelijk, leuk en een verhelderend gesprek, is de kogel door de kerk. Een magnifieke auto, waar we de komende jaren veel plezier mee hopen te hebben.
  Jeep Renegade
Whatsapp Jan hop!