Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • 5

  5

  Een top dealer die top autos verkoopt.
  Geplaatst door Albert Kramer op 10-10-2018
  We hebben bij Jan Hop (verkoper Erik) op een plezierige manier een Jeep Cherokee gekocht. We zijn zeer tevreden over de verkoop en de Jeep.
  Jeep Cherokee
 • 5

  5

  prima service en begeleiding
  Geplaatst door Matthijs Koek op 17-03-2018
  vriendelijke verkoper, die alle tijd voor je neemt. Niet opdringerig. Bij oplevering alle tijd voor uitleg en proefrit. Klasse!
  Jeep Cherokee
 • 5

  5

  Jeep Cherokee
  Geplaatst door Siem Nijssen op 25-01-2018
  Deze auto tweede hands gekocht in de periode dat er volop gewerkt werd aan de vernieuwing van de showroom. Het was dus behelpen geblazen voor de medewerkers van de verkoop en de garage, maar ze hebben ons prima geholpen. De auto leek na 2 jaar en met 60.000 km op de teller als nieuw bij de aflevering. Ook de nazorg bij kleine gebreken en de uitleg vond ik bijzonder goed en om alvast te wennen aan de auto tijdens de nazorg kon ik gratis gebruik maken van zijn "grotere broer ", klasse. Nu na 3 maanden nog even de tijd vinden om langs te gaan voor de beste wensen 2018 en voor enkele vragen en de vernieuwingen te bekijken. Met vriendelijke groeten, Siem
  Jeep Cherokee
 • 5

  5

  Jeep Cherokee
  Geplaatst door Freek Blom op 08-05-2014
  Jan Hop had dé Jeep Cherokee (2008) staan zoals die hoort te zijn. Robuust, vierkant, imponerend, diep rood van kleur en in zeer goede staat! Door de aantrekkelijke aanprijzing op t internet was de interesse gewekt. Door het bezoek aan Jan Hop en de proefrit met de Cherokee was de beslissing gauw genomen. Dit kwam niet alleen door de auto zelf, maar mede door de uiterst vriendelijke ontvangst en klantvriendelijkheid. Geen flauwekul praatjes, maar gewoon een reëel beeld over auto, service, verkoopafspraken en levering. Het geheel gaf een vertrouwd gevoel. Goed gedaan! En de Jeep Cherokee? Gewoon... een Jeep zoals een Jeep hoort te zijn!
  Jeep Cherokee