• Geweldig geholpen
  5

  Geplaatst door Ton van Erp op 04-01-2019
  Jeep Grand-Cherokee
  Ik wil het hele team danken voor de snelle, prettige en prima service met zowel de aanschaf van de nieuwe Jeep Grand Cherokee als de herstel werkzaamheden aan de bestaande Jeep Grand Cherokee.
 • Jeep Grand Cherokee
  5

  Geplaatst door Jan van Trijp op 29-06-2016
  Jeep Grand-Cherokee
  Al sinds enkele jaren ontvang ik als particulier autobezitter persoonlijke, professionele en uitermate klantvriendelijke behandeling vanuit garage Jan Hop. Deze ervaring heeft mij doen besluiten om Jan Hop ook in te schakelen bij de keuze van een bedrijfswagen. Arjan en Erik hebben me geholpen om een snelle maar weloverwogen beslissing te kunnen nemen zonder mij het gevoel te geven een keuze te moeten maken. Van Gils & Van Trijp Communicatie is vanaf nu in bezit van een prachtige, stoere en functionele Jeep Grand Cherokee.
 • Test drive Jeep Grand Cherokee Summit Edition
  5

  Geplaatst door Hans Broere op 09-03-2016
  Jeep Grand-Cherokee
  Vandaag de gelegenheid gehad om een testrit temaken in de Jeep Grand Cherokee Summit Edition Ik kan er kort over zijn, het is het echt het summum! Deze uitvoering is meer dan compleet, heeft een fantastische wegligging en ondanks dat de afmetingen ruim bemeten zijn, doet dit niets af aan de wendbaarheid bij het rijden in de stad. Enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat het vinden van een passende parkeerplek langs een Amsterdamse gracht een uitdaging kan zijn!