• Geweldige Jeep.
  5

  Geplaatst door Peter Smienk op 22-07-2019
  Jeep Grand Cherokee
  De Grand Cherokee voldoet aan alle verwachtingen, de koop en service bij aflevering vond ik erg prettig.
 • Jeep Grand Cherokee
  5

  Geplaatst door John VanderFeesten op 17-06-2019
  Jeep Grand Cherokee
  Prima Jeep dealer met een goede service een aanrader.
 • Jeep Grand Cherokee
  5

  Geplaatst door Ed de Korte op 03-12-2017
  Jeep Grand Cherokee
  Fijne ongedwongen sfeer, geen jonge verkopertjes in een te goedkoop pak, maar mensen met passie voor hun vak. Na lange tijd weggeweest te zijn bij Jan Hop (andere automerken), weer terug op het oude vertrouwde adres voor een geweldige Jeep Grand Cherokee. Fijn bedrijf, met leuke mensen. Edwin bedankt!
 • Jeep Grand Cherokee Summit
  5

  Geplaatst door Harry op 06-02-2017
  Jeep Grand Cherokee
  Hele prettige communicatie wat voor mij belangrijk was want ik woon in Amsterdam en Roosendaal is niet naast de deur. Proefrit kunnen maken en vrij snel kunnen schakelen. Ook in het natraject nog een hoop dingen voor mij geregeld. Prima service en ik zou mijn Jeep niet graag ergens anders hebben gekocht.
 • De heer S.J.H. Tap
  5

  Geplaatst door S.J.H. Tap op 08-12-2016
  Jeep Grand Cherokee
  Vandaag mijn Jeep Patriot gebracht bij Jan Hop. Wat werd mijn wachten aangenaam verrast. Chris kwam aan mij vragen of ik een reviewrit wilde maken in een Grand Cherokee! Uiteraard wilde ik dit graag. Wat een. Heerlijke wagen is dit, vermogen en je voelt. Dat je in een geweldige wagen rijd. Bij de firma Jan Hop zit ik altijd met eeg led gevoel te wachtten. De service is uitstekend, de medewerkers zijn uiterst vriendelijk en altijd behulpzaam. De werkplaats ziet erg keurig uit. De koffie is zeer goed, wat wil men nog meer? Kortom.......een zeer fijne dealer die ik bij een ieder kan aanraden.j
 • De heer
  5

  Geplaatst door Jan Wendriks op 24-02-2016
  Jeep Grand Cherokee
  Wij rijden al jaren in een Jeep Grand Cherokee 5.9 uit 1998. Steeds in onderhoud geweest bij Jan Hop in Roosendaal. Onderdelen zijn niet altijd gemakkelijk te verkrijgen maar men denkt altijd mee in oplossingen om onze Jeep aan het rijden te houden. Zeer goede service en kundig personeel !!
 • Gedwongen naar de dealer
  4

  Geplaatst door Zwartbol op 19-02-2016
  Jeep Grand Cherokee
  Zelf rijd ik een commander, fantastische auto. Door omstandigheden moest ik naar een jeep dealer. Jan hop Roosendaal. Buitengewoon ontvangst. Proefrit gereden in summit uitvoering. In een woord grandioos. Op 1 klein puntje na, ik mis het jeep dweil gedrag voor de kenners. Ik weet inmiddels welke dealer voor mij en mijn Auto klaarstaan. Jan hop
 • Test Jeep Grand Cherokee
  5

  Geplaatst door N/A op 19-02-2016
  Jeep Grand Cherokee
  Is eerste keer dit ik hier met mijn wagen kom voor onderhoud en tijdens het wachten werd er mij aangeboden om een rit te maken met een nieuwe Jeep Grand Cherokee, de rit met deze wagen was een zeer aangename ervaring deze wagen is echt subliem.
 • Prima geholpen
  5

  Geplaatst door Alex op 18-08-2015
  Jeep Grand Cherokee
  Vandaag voor reparatie naar de werkplaats geweest met een nare klacht. Het klonk als een kapot cardan/ diff met tijdens het optrekken wat gekraak. Na onderzoek op de brug en wat getrek viel er een steentje tussen het subframe uit. Probleem opgelost , geweldig !! Dank aan de monteur die zo oplettend was.
 • als altijd een vriendelijke ontvang...
  4.5

  Geplaatst door Gerard Beverloo op 27-05-2015
  Jeep Grand Cherokee
  als altijd een vriendelijke ontvangst en prima service ! Niet voor niets al meer dan 20 jaar onze vaste garage!
 • Goede persoonlijke benadering en service
  5

  Geplaatst door Fam. Mulder op 16-09-2014
  Jeep Grand Cherokee
  In juli voor het eerst een Jeep Gekocht bij Jan Hop. Enthousiast geworden door hun persoonlijke benadering en enthousiaste verkoper. Drie dagen later werd ik aangereden waardoor de Jeep total los werd verklaard, een enorme tegenslag op alle fronten. De persoonlijke benadering bleek veel waard nu ons direct vervangend vervoer werd aangeboden, zij ons begeleiden bij beoordeling van de schade en z.s.m. gezorgd hebben voor een goede andere Jeep, die ook weer helemaal naar onze zin was. Wij rijden nu in deze Jeep en hebben alle vertrouwen in de service van Jan Hop!
 • Eindelijk geen autoverkoper uit het boekje
  5

  Geplaatst door Adriënne en Ad van der Wegen op 11-06-2014
  Jeep Grand Cherokee
  Ik had al heel lang zin in een Chrysler 300C en vond het onderhand eens tijd worden voor een proefrit, dus via internet het telefoonnummer van Jan Hop opgezocht. Zoals meestal bij ons, werd niet alleen het telefoonnummer gevonden, maar uiteraard ook juist een neusje van de zalm. Nou had ik bij Jan Hop ongeveer 10 jaar geleden al eens een proefrit gemaakt in een Dodge Caliber en werd toen keurig geholpen. Maar bekrompen of niet, er bestaat toch nog steeds een vooroordeel waar het autoverkopers betreft, onder andere glad, meepraten en pushen. Behoudens het feit dat de Chrysler geheel aan onze wensen voldeed, gaf toch de wijze van klantbediening van Erik Reijns de definitieve doorslag. Hij gaf ons het gevoel en vertrouwen, zoals ook wij dat onze klanten graag geven; je zou haast zeggen, die hangen we apart :-). Bij het afleveren van de auto bleek er ineens sprake te zijn van een motorstoring. Op dat moment mochten wij ervaren dat de service verder reikte dan alleen de persoon Erik Reijns. Dus bij deze dank aan niet alleen Erik, maar aan het complete team.