Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • 5

  5

  Jeep Renegade 80th Ann.
  Geplaatst door Henk & Marie-Jose Bijl op 16-07-2021
  De eerste kilometers zijn gereden, wat een feest! Autobedrijf Jan Hop is zoals elk autobedrijf zou moeten zijn; vanaf het eerste contact met Marius tot aan de aflevering super begeleiding, voorkomend, no-nonsense. Een bedrijf waar wij graag klant blijven.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Zeer tevreden over de aanschaf van onze Jeep Renegade S
  Geplaatst door René Ariëns op 28-06-2021
  Na hier en daar informatie te hebben ingewonnen m.b.t. het aanschaffen van een nieuwe Jeep Renegade, uiteindelijk bij Jan Hop te Roosendaal uitgekomen. Ondanks dat deze dealer verder van Oosterhout af zit, toch daar de auto aangekocht. Ondanks wat Corona perikelen toch super geholpen door een zeer enthousiast team. Echte Jeep kenners.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Jeep Renegade
  Geplaatst door T van Dijke op 22-03-2021
  Kom hier al jaren en wordt altijd correct geholpen.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Jeep Renegade
  Geplaatst door Jan van Gils op 18-03-2021
  Een heerlijke auto met een eigenzinnige vormgeving en verder alles erop en eraan en doorslaggevend : prettige onderhandelingen en een keurige prijs voor mijn inruilauto gekregen.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Aankoop auto Jeep
  Geplaatst door J.A. Bustraan op 18-03-2021
  Sinds kort een Jeep gekocht bij Jan Hop. Dit is heel goed verlopen ze zijn daar erg vriendelijk en hebben alle tijd voor je om tot een tevreden koop te komen. Ook is de service bij aflevering en daarna goed. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Nieuwe Jeep Renegade aangekocht bij Fa. Jan Hop te Roosendaal.
  Geplaatst door A. de Heer op 18-03-2021
  Aankoop gesprek met Erik geheel naar wens verlopen, inruilprijs was naar tevredenheid. Aflevering van de Rengade correct op de afgesproken datum en tijd. Erik nam ruim de tijd voor uitleg van de handleiding, de eerste 200 kilometers zijn geheel naar wens gereden, geen klachten. Deze dealer is een aanrader, bedankt nog voor de soepele overdracht.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Eindelijk een Jeep Renegade
  Geplaatst door Miranka de Gier op 23-01-2021
  Een lang gekoesterde wens is deze week in vervulling gegaan. Al jaren waren we van plan om deze stoere auto aan te schaffen en nu staat hij bij ons op de oprit. Na een duidelijke uitleg door Erik bij ons thuis vanwege Corona en een uitgebreide proefrit was de beslissing snel genomen. Jan Hop kunnen we bij eenieder aanbevelen. Eerlijk en goed bedrijf met medewerkers met hart voor de zaak.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Super zoals altijd.
  Geplaatst door Joseph op 08-12-2020
  Renegade plugin gekocht. Na al jaren een Renegade gehad te hebben nu de plugin versie aangeschaft. Aflevering was prima. Hopen nu minstens zo te genieten van deze versie. Service is hier altijd uitstekend. Bedankt.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Topservice
  Geplaatst door Piet en Addy Feskens op 22-11-2020
  Een goed bedrijf met topservice, goede uitleg,eerlijke antwoorden, nette onderhandelingen, lekkere cappuccino en koffie en na een rondje rijden en info een mooie en heerlijk rijdende Jeep Renegade mee naar huis! Dank jullie wel!
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Een goed gevoel
  Geplaatst door Bas en Wilma op 14-11-2020
  In een ontspannen sfeer en met een goede uitleg van Eric hebben we ons kunnen oriënteren. Uiteindelijk viel de keuze op de Jeep Renegade en na de proefrit waren we helemaal om. Na wat puntjes op de i werd de koop gesloten. Bij het ophalen van de auto kregen we een uitgebreide en duidelijke uitleg en konden wij ons de trotse eigenaars noemen van een Jeep Renegade. De persoonlijke , deskundige en vooral niet opdringende benadering geeft ons het vertrouwen, dat we bij het juiste bedrijf terecht gekomen zijn.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Jeep Renegade
  Geplaatst door J Maas op 20-09-2020
  Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een andere auto. Nu ben ik voor mijzelf al klant bij Jan Hop voor het onderhoud van mijn Dodge Ram naar volle tevredenheid! Het oog was gevallen op een Jeep Renegade. Na telefonisch contact met Erik gelijk even langs gegaan. Prima uitleg, duidelijk en eerlijk, dus de koop was snel gesloten. Bij aflevering ook weer een prima uitleg en tevreden huiswaarts met de nieuwe aanwinst! Al jaren een tevreden klant bij Jan Hop!
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Super service
  Geplaatst door Wieteke van den Boogert op 01-07-2020
  Sinds 1,5 week rij ik nu in mijn Jeep Renegade. Ik ben er super blij mee! De service was erg goed. Klantvriendelijk, goede communicatie. Had niet het gevoel dat ik bij gladde autoverkopers zat. Gewoon ontspannen en ongedwongen sfeer. Ik kon de auto direct meenemen. Dank je wel!
  Jeep Renegade