Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • 5

  5

  Subaru XV 2.0 e-boxer
  Geplaatst door Martin de Wit op 18-03-2021
  XV opgehaald nét voor de sneeuw en vorst periode. Zonder problemen met zomerbanden door 20 cm verse sneeuw gereden, even de berm in om een tegenligger te laten passeren was geen probleem. Koude start bij -15 C was ook geen probleem (wel lekker is de stoelverwarming). Nu met normaal weer heerlijk relaxed rijden met de adaptive cruise control, werkt zelfs op een ruime rotonde. Zeer tevreden.
  Subaru XV
 • 5

  5

  Eerste kilometers met de Subaru Outback
  Geplaatst door Pauline op 18-03-2021
  Inmiddels de eerste weken dagelijks gereden in onze Subaru Outback. Heerlijke auto! Zoals beloofd: zit als een jas. We hadden nog een paar praktische vragen, werden meteen zorgvuldig beantwoord.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Klantgericht
  Geplaatst door Pauline op 21-02-2021
  Bij Jan Hop gaat het over auto’s, maar ook heel erg over mensen. De mannen van dit fijne bedrijf zijn klantgericht, transparant en deskundig. Elke vraag werd snel en goed beantwoord. Hun motivatie: “Het gaat niet over een pakje boter, dus dit verdient onze volle aandacht.” Bedankt voor jullie service! We zijn trouwens ook erg blij met onze nieuwe auto.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Levorg relaxte sfeer goed gevoel
  Geplaatst door Willem vd Weele op 11-12-2020
  De auto bevalt goed, onderhandelingen verliepen goed en in een relaxte sfeer en de afspraken omtrent de levering werden door Erik goed na gekomen al met al een goed gevoel aan over gehouden. Groetjes, Willem v d Weele
  Subaru Levorg
 • 5

  5

  Dat het een Subaru Forester zou worden wisten we al.
  Geplaatst door Johan en Hilde uit Rotterdam op 02-10-2020
  Eind juli kwamen we 'even kijken' of er bij Hop een mooie Subaru Forester te koop was. Twee mooie recente exemplaren. Bij een andere dealer hadden we al goed gekeken en een proefrit gemaakt. We werden vriendelijk geholpen door een jonge medewerker. Om 17:00 kwamen we binnen en voor de grap zei ik: "Als we snel zijn en het bod is goed kunnen we voor 18:00 uur de koop sluiten". Beide auto's bekeken en toch nog maar even een nachtje erover geslapen. Maar een paar dagen later konden we ons de eigenaar noemen van de mooie Venetiaans-rode Forester. Naar alle tevredenheid geholpen bij de afwikkeling van de koop en de overname van onze twaalf jaar oude VW Tiguan. De kruidenbitter ligt in de koelkast en af en toe nemen we een klein glaasje, maar als Rotterdammers kunnen we ons ook iets lekkerders voorstellen (-:
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Prima
  Geplaatst door Kevin Wijnholds op 19-09-2020
  Prima service klantvriendelijk.
  Subaru XV
 • 5

  5

  Van harte aanbevolen dus
  Geplaatst door Maarten van Boxtel op 03-08-2020
  Al eerder dit jaar bleek Jan Hop een goede opvolger voor de garage waar we ruim 30 jaar terecht konden. Zo zocht een van de monteurs (Piet) lang naar de oplossing van een lastig startprobleem. Het bleek geen mechanisch mankement. De kosten van de zoektocht werden niet in rekening gebracht. Vandaag stapten we over op een Subaru Forester. We werden bij de aanschaf prima begeleid door Erik Reijns en weten dat we kunnen vertrouwen op auto en garage. Van harte aanbevolen dus.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Prima regeld!
  Geplaatst door Van Herwijnen op 08-06-2020
  Ik heb bij Jan Hop een andere auto gekocht en eentje ingeleverd. Goede communicatie, klantgericht en klantvriendelijk, geen enkele druk om te willen verkopen. Snel en prima geregeld!
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Oude liefde
  Geplaatst door C.Nijman op 27-05-2020
  Heb de Mercedes GLK prima in kunnen ruilen voor een Subaru Forester. Zag later thuis een klein mankementje dat direct door garage HOP prima opgelost is. Ondanks dat ik er geen garantie bijgekocht had. Ook het akkefietje met de trekhaak is naar tevredenheid geregeld. Prima garage die overigens voor verder onderhoud te ver rijden is. Kom uit de achterhoek.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Subaru Forester
  Geplaatst door Lydia Van Wyngaerden op 27-05-2020
  Voor de eerste keer een Subaru gekocht, een Forester. Geweldige auto en heerlijk om in te rijden. We zijn ook in deze coronatijd supergoed geholpen door Erik. Garage Jan Hop heeft een hele fijne service en is heel klantvriendelijk. We hebben een goede stap gemaakt. Bedankt Erik.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Helemaal tevreden
  Geplaatst door Marc op 12-05-2020
  Afgelopen maand hebben we bij Jan Hop een Subaru Outback gekocht. Eerst online om een inruilvoorstel gevraagd. We werden al gauw teruggebeld en ontvingen een goed bod op onze auto. Hoewel er vanuit onze woonplaats Amsterdam genoeg Outbacks dichterbij stonden hadden we bij deze auto direct een geweldig gevoel. Het contact met de Erik was vergeleken met onze eerdere ervaringen uitermate prettig. Wat ons betreft de ideale dealer. Niet arrogant en ongeïnteresseerd maar juist betrokken en zelfs een beetje amicaal in ons contact. Het is duidelijk dat ze bij Jan Hop plezier in hun werk hebben en dat straalde af op ons. De verzekering hebben we ook via Jan Hop afgesloten zodat we in onverhoopte omstandigheden ook de dealer kunnen contacteren in het geval dat we er met de verzekeraar niet uitkomen.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Aankoop subaru
  Geplaatst door R van Werven op 11-05-2020
  Kort geleden een Subaru forester gekocht bij jan Hop . Bij aankomst stond de auto al netjes klaar voor een proefrit. We zijn door Erik netjes geholpen. Als u een andere auto zoekt, dan is jan Hop zeker een aanrader.
  Subaru Forester