• Prima geregeld
  5

  Geplaatst door Rob van Ouwel op 08-12-2018
  Subaru Outback
  Prima geregeld. mooi bedrijf.alles netjes op tijd klaar. De subaru outback rijdt prima.
 • Ging kijken naar het model SUV
  5

  Geplaatst door Henk van Vliet+ op 08-12-2018
  Subaru XV
  Bleek een Subaru XV te zijn. Werd leuk en spontaan ontvangen en na wat uitleg bij een kopje koffie kreeg ik er wel zin in. Men heeft mij wat uitgelegd over de aanschaf en de BPM van 2019 en wat eventueel de mogelijkheden zijn en zo verliet ik de garage van Jan Hop. Thuis gekomen, alles op een rijtje gezet en gaf het een goed gevoel. Gebeld naar de dealer voor een proefrit en die middag nog een proefrit gemaakt. Zo iets nog nooit meegemaakt, door de blubber, stijlen heuvels op nou dat wat een belevenis. Na de proefrit een onderhandeling en getekend. 3 weken later mijn eerste Subaru XV opgehaald nou wat een belevenis, alles wat ik wilde zat er op geen opties dus geen gezoek wat wel en wat niet, geweldig. Bij het ophalen van de Subaru was alles tot in de puntjes geregeld en een goede uitleg over de toeters en bellen. Ja ze zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam ook toen ik na een week terug kwam. Voor mij krijgt garage Jan Hop een 10.
 • Misleidend
  1

  Geplaatst door Schenk op 05-12-2018
  Subaru Forester 2.0 XS Luxury staat op autotrader te koop voor 15.950 euro, inclusief 6 maanden Bovag garantie. Blijkens site van Jan Hop, moet voor 6 maanden garantie 595 euro betaald worden. Telefonisch geïnformeerd wat juist is. Mij wordt bevestigd dat 6 maanden garantie inderdaad betaald moet worden. Tevens heeft de auto in juni 2017 voor het laatst een kleine beurt gehad en zitten er ten opzichte van het fabrieksschema al direct een aantal dingen aan te komen (Kosten geschat 700 a 800 euro). Bevestigd wordt dat ook dit kosten voor de koper zijn. Al met al een aanmerkelijk duurdere auto dan voorgesteld. Voor een merkdealer vind ik dit een misleidend verhaal. Reactie Jan Hop: Het is zeker vervelend dat de wildgroei in sites met daarbij behorende (commerciële) mogelijkheden zoals: garanties, verzekeringen, financieringen, ervoor zorgt dat er onduidelijkheid ontstaat. Kijk daarom altijd op de site van de aanbieder ZELF hoe het echt zit! In dit geval dus janhop.nl daar zijn wij verantwoordelijk voor. Wij gaan zelfs zover dat u direct kunt zien wat deze auto in onderhoud gaat kosten, incl. Distributieriem of niet. (bij Jan Hop) en welk onderhoud hij al heeft gehad en waar hij dus nu aan toe is! Ook kan je in de planner zien of er nog openstaand terugroepacties van de importeur open staan. Voor zover ons bekend is deze informatie vollediger & transparanter dan op welke andere site dan ook!
 • Subaru Outback
  5

  Geplaatst door Henk en Irene Dakkenhorst op 23-11-2018
  Subaru Outback
  Superblij met onze Subaru Outback van 2 jaar oud die wij vandaag opgehaald hebben. Perfecte auto en als nieuw. Onze bijna 19 jaar oude Subaru Legacy Station ingeruild. Vanaf het eerste contact en gesprek met Edwin Hop een heel goed gevoel bij deze dealer. Het gesprek hebben wij als zeer open en eerlijk ervaren. Kregen bij aflevering een zeer uitvoerige uitleg in de auto hoe alles werkt. Kortom een top dealer waar wij voor de toekomst alle vertrouwen in hebben! En niet geheel onbelangrijk: de koffie is ook heel erg lekker.
 • goede service
  5

  Geplaatst door rob klijs op 22-10-2018
  Subaru Fortwo
  goede service
 • Subarufan
  5

  Geplaatst door Han Rozemeijer op 10-10-2018
  Subaru Outback
  Al 20 jaar ben ik een tevreden Subarurijder. Via XV, en Forester, ben ik nu de bezitter van een Subaru Outback. Bij jan Hop kreeg ik een prima inruilprijs voor mijn Forester, en nu rijd ik alweer twee maanden in mijn drie jaar oude Outback. Vooral het EyeSightsysteem bevalt me buitengewoon. Ik ben ongeveer 30000km per jaar onderweg, en dat systeem maakt het rijden meer ontspannen. Een paar kleinigheden heb ik gemeld bij Jan Hop, en die werden meteen verholpen.Ook de koffie is prima.
 • Uitstekende Forester
  5

  Geplaatst door Kees Rademakers op 08-10-2018
  Subaru Forester
  Ik had zeer goede ervaringen met mijn vorige auto - een Honda Civic - maar aangezien mijn zoon een extra auto nodig had voor zijn werk, vond ik eindelijk een goed argument om de auto te kopen, die al jaren op mijn netvlies stond: een rode Subaru Forester. Ik voelde er niet voor om een auto ver weg van mijn woonplaats te kopen en toen ik de rode Forester op de site van Jan Hop in Roosendaal zag staan, ben ik er meteen op afgetapt en was ik eigenlijk snel verkocht, zowel vanwege de de staat van de auto, ondanks de leeftijd van 15 jaar en 250.000 km op de teller, als de prijs. Ik heb nog even bij de vorige eigenaar naar zijn bevindingen geïnformeerd en die waren zodanig positief, dat ik snel tot de definitieve aankoop overging. Mijn zoon is met zijn gezin in de Forester op vakantie geweest in de Haute Savoie en heeft meteen de gebruiksvriendelijkheid en comfort van een Forester kunnen proeven. De auto heeft er in elk geval één grote fan bij en dat is mijn kleizoon van 9. Hij vertelt tegen iedereen die het horen wil: "Opa, heeft een superauto!" Enne .... opa is het helemaal met hem eens. Niet onvermeld mag blijven dat de verkoop in een zeer vriendelijke sfeer (dank je wel Erik!) en met aandacht voor de klant verliep. Jan Hop is een bedrijf waar je gemakkelijk ven binnenloopt.
 • Prima garagebedrijf
  5

  Geplaatst door H. Wessels op 08-10-2018
  Subaru XV
  Al sinds 1999 ononderbroken kliënt bij Jan Hop, eerder met meerdere Jeeps en een Chrysler, thans met een Subaru. Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam. Zeer klantgericht. JH is voor ons een blijver.
 • Heel te vreden over service Jan Hop.
  1

  Geplaatst door S.Riedijk op 08-10-2018
  Subaru Outback
  Vanaf de aankoop alles naar tevredenheid gegeaan en opgelost
 • Keurig bedrijf
  5

  Geplaatst door Fillius op 08-10-2018
  Subaru XV
  De XV heeft net weer een onderhoudsbeurt gehad. Alles keurig verlopen, na 1,5 uur wat het geregeld en prijs exact zoals online stond. Makkelijk hoor zo'n online afspraak maker.
 • Subaru Outback
  5

  Geplaatst door Jonathan op 21-05-2018
  Subaru Outback
  Wij zijn goed geholpen door Erik en Edwin in de aanschaf en aflevering van onze nieuwe Subaru Outback. Een fantastische auto! Het contact is erg prettig. Geen gladde, maar vriendelijke en professionele verkopers. 2 weken na aflevering werd ik door Erik gebeld dat de vorige eigenaar nog een originele Subaru dakkoffer had liggen die we gratis konden ophalen. We zijn erg blij met de auto en natuurlijk ook de dakkoffer!
 • Tevredenheid
  5

  Geplaatst door Sandra op 18-04-2018
  Subaru Forester
  Tot op heden ben ik erg tevreden. Groetjes, Sandra Maakenschijn