Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • 5

  5

  Dat het een Subaru Forester zou worden wisten we al.
  Geplaatst door Johan en Hilde uit Rotterdam op 02-10-2020
  Eind juli kwamen we 'even kijken' of er bij Hop een mooie Subaru Forester te koop was. Twee mooie recente exemplaren. Bij een andere dealer hadden we al goed gekeken en een proefrit gemaakt. We werden vriendelijk geholpen door een jonge medewerker. Om 17:00 kwamen we binnen en voor de grap zei ik: "Als we snel zijn en het bod is goed kunnen we voor 18:00 uur de koop sluiten". Beide auto's bekeken en toch nog maar even een nachtje erover geslapen. Maar een paar dagen later konden we ons de eigenaar noemen van de mooie Venetiaans-rode Forester. Naar alle tevredenheid geholpen bij de afwikkeling van de koop en de overname van onze twaalf jaar oude VW Tiguan. De kruidenbitter ligt in de koelkast en af en toe nemen we een klein glaasje, maar als Rotterdammers kunnen we ons ook iets lekkerders voorstellen (-:
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Van harte aanbevolen dus
  Geplaatst door Maarten van Boxtel op 03-08-2020
  Al eerder dit jaar bleek Jan Hop een goede opvolger voor de garage waar we ruim 30 jaar terecht konden. Zo zocht een van de monteurs (Piet) lang naar de oplossing van een lastig startprobleem. Het bleek geen mechanisch mankement. De kosten van de zoektocht werden niet in rekening gebracht. Vandaag stapten we over op een Subaru Forester. We werden bij de aanschaf prima begeleid door Erik Reijns en weten dat we kunnen vertrouwen op auto en garage. Van harte aanbevolen dus.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Prima regeld!
  Geplaatst door Van Herwijnen op 08-06-2020
  Ik heb bij Jan Hop een andere auto gekocht en eentje ingeleverd. Goede communicatie, klantgericht en klantvriendelijk, geen enkele druk om te willen verkopen. Snel en prima geregeld!
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Oude liefde
  Geplaatst door C.Nijman op 27-05-2020
  Heb de Mercedes GLK prima in kunnen ruilen voor een Subaru Forester. Zag later thuis een klein mankementje dat direct door garage HOP prima opgelost is. Ondanks dat ik er geen garantie bijgekocht had. Ook het akkefietje met de trekhaak is naar tevredenheid geregeld. Prima garage die overigens voor verder onderhoud te ver rijden is. Kom uit de achterhoek.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Subaru Forester
  Geplaatst door Lydia Van Wyngaerden op 27-05-2020
  Voor de eerste keer een Subaru gekocht, een Forester. Geweldige auto en heerlijk om in te rijden. We zijn ook in deze coronatijd supergoed geholpen door Erik. Garage Jan Hop heeft een hele fijne service en is heel klantvriendelijk. We hebben een goede stap gemaakt. Bedankt Erik.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Aankoop subaru
  Geplaatst door R van Werven op 11-05-2020
  Kort geleden een Subaru forester gekocht bij jan Hop . Bij aankomst stond de auto al netjes klaar voor een proefrit. We zijn door Erik netjes geholpen. Als u een andere auto zoekt, dan is jan Hop zeker een aanrader.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  van BMW X3 naar Subaru
  Geplaatst door Visser op 02-03-2020
  Ben zeer tevreden. Zoon uit Ierland adviseerde om de BMW X3 weg te doen en Subaru te kopen. Ben er zeer blij mee en heb veel vertrouwen in Jan Hop.
  Subaru Forester
 • 4

  4

  Positief.
  Geplaatst door AWT Smits op 21-12-2019
  We zijn best tevreden met de ervaring op de eerste kilometers. Een probleem is het aantal instelmogelijkheden voor allerlei functies. Een aantal is wel uitgelegd, maar dat is te veel in korte tijd. Vooral het instellen van de diverse mogelijkheden met de routeplanner is nog niet naar wens. We gebruiken nog onze oude. We hebben nog enige instructie nodig. Kan dat? Groet uit Bergen, Adrie en Corry Smits.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Goede service/problemen worden opgelost
  Geplaatst door Stoffel Riedijk op 03-09-2019
  Goede ervaring klant vriendelijk.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Uitstekende Forester
  Geplaatst door Kees Rademakers op 08-10-2018
  Ik had zeer goede ervaringen met mijn vorige auto - een Honda Civic - maar aangezien mijn zoon een extra auto nodig had voor zijn werk, vond ik eindelijk een goed argument om de auto te kopen, die al jaren op mijn netvlies stond: een rode Subaru Forester. Ik voelde er niet voor om een auto ver weg van mijn woonplaats te kopen en toen ik de rode Forester op de site van Jan Hop in Roosendaal zag staan, ben ik er meteen op afgetapt en was ik eigenlijk snel verkocht, zowel vanwege de de staat van de auto, ondanks de leeftijd van 15 jaar en 250.000 km op de teller, als de prijs. Ik heb nog even bij de vorige eigenaar naar zijn bevindingen geïnformeerd en die waren zodanig positief, dat ik snel tot de definitieve aankoop overging. Mijn zoon is met zijn gezin in de Forester op vakantie geweest in de Haute Savoie en heeft meteen de gebruiksvriendelijkheid en comfort van een Forester kunnen proeven. De auto heeft er in elk geval één grote fan bij en dat is mijn kleizoon van 9. Hij vertelt tegen iedereen die het horen wil: "Opa, heeft een superauto!" Enne .... opa is het helemaal met hem eens. Niet onvermeld mag blijven dat de verkoop in een zeer vriendelijke sfeer (dank je wel Erik!) en met aandacht voor de klant verliep. Jan Hop is een bedrijf waar je gemakkelijk ven binnenloopt.
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Tevredenheid
  Geplaatst door Sandra op 18-04-2018
  Tot op heden ben ik erg tevreden. Groetjes, Sandra Maakenschijn
  Subaru Forester
 • 5

  5

  Beoordeling
  Geplaatst door D. van den Boogaard op 15-04-2018
  Wij zijn erg tevreden over JanHop heel erg leuk geholpen door Erik de verkoper. Voor de indruk van de auto wil ik er eerst met de caravan er achter op vakantie .Daarna kan ik mijn oordeel over deze auto geven .Zonder caravan bevalt deze goed.
  Subaru Forester