Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • 5

  5

  Eerste kilometers met de Subaru Outback
  Geplaatst door Pauline op 18-03-2021
  Inmiddels de eerste weken dagelijks gereden in onze Subaru Outback. Heerlijke auto! Zoals beloofd: zit als een jas. We hadden nog een paar praktische vragen, werden meteen zorgvuldig beantwoord.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Klantgericht
  Geplaatst door Pauline op 21-02-2021
  Bij Jan Hop gaat het over auto’s, maar ook heel erg over mensen. De mannen van dit fijne bedrijf zijn klantgericht, transparant en deskundig. Elke vraag werd snel en goed beantwoord. Hun motivatie: “Het gaat niet over een pakje boter, dus dit verdient onze volle aandacht.” Bedankt voor jullie service! We zijn trouwens ook erg blij met onze nieuwe auto.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Helemaal tevreden
  Geplaatst door Marc op 12-05-2020
  Afgelopen maand hebben we bij Jan Hop een Subaru Outback gekocht. Eerst online om een inruilvoorstel gevraagd. We werden al gauw teruggebeld en ontvingen een goed bod op onze auto. Hoewel er vanuit onze woonplaats Amsterdam genoeg Outbacks dichterbij stonden hadden we bij deze auto direct een geweldig gevoel. Het contact met de Erik was vergeleken met onze eerdere ervaringen uitermate prettig. Wat ons betreft de ideale dealer. Niet arrogant en ongeïnteresseerd maar juist betrokken en zelfs een beetje amicaal in ons contact. Het is duidelijk dat ze bij Jan Hop plezier in hun werk hebben en dat straalde af op ons. De verzekering hebben we ook via Jan Hop afgesloten zodat we in onverhoopte omstandigheden ook de dealer kunnen contacteren in het geval dat we er met de verzekeraar niet uitkomen.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Ik kwam, zag en overwon....
  Geplaatst door Erik op 31-10-2019
  Op 11 oktober reed ik uit Oosterhout met mijn toen nog Toyota C-HR naar Jan Hop Roosendaal voor info over een ander auto en twee uur later kocht ik een Subaru Outback. Dat doe je niet als de ontvangst, uitleg, sfeer niet goed zou zijn geweest. Geweldig ontvangen en tijdens het gesprek groeide mijn vertrouwen naar zeer positief over het bedrijf en de mensen van Jan Hop Roosendaal. Inmiddels rijd ik sinds 11 oktober in mijn Subaru Outback naar tevredenheid.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Kwam voor ... en kocht een Subaru Outback!
  Geplaatst door Erik Pierot op 11-10-2019
  Ik kwam voor info over een bepaald merk en zag tijdens het gesprek vanuit m'n ooghoek een Subaru Outback staan die mij aantrok. Moet van mijn hart dat ik onder de indruk was en ben geraakt van de inzet medewerkers Jan Hop die vriendelijk, meedenkend en met kennis van zaken mij begeleid hebben om van mijn Toyota C-HR Hybrid over te stappen naar een Subaru Outback.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Super
  Geplaatst door Antonia op 15-03-2019
  Hier onze 5e Subaru gekocht. Voor de eerste keer bij Jan Hop. Geweldige ontvangst en prima service nadat er iets niet goed was gegaan hebben ze zich voor 200% ingezet om het in orde te maken. Ook onze schoondochter heeft daardoor een prachtige occasion gekocht omdat wij de service super vonden. Ook zij is superblij met haar Nissan.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Prima geregeld
  Geplaatst door Rob van Ouwel op 08-12-2018
  Prima geregeld. mooi bedrijf.alles netjes op tijd klaar. De subaru outback rijdt prima.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Subaru Outback
  Geplaatst door Henk en Irene Dakkenhorst op 23-11-2018
  Superblij met onze Subaru Outback van 2 jaar oud die wij vandaag opgehaald hebben. Perfecte auto en als nieuw. Onze bijna 19 jaar oude Subaru Legacy Station ingeruild. Vanaf het eerste contact en gesprek met Edwin Hop een heel goed gevoel bij deze dealer. Het gesprek hebben wij als zeer open en eerlijk ervaren. Kregen bij aflevering een zeer uitvoerige uitleg in de auto hoe alles werkt. Kortom een top dealer waar wij voor de toekomst alle vertrouwen in hebben! En niet geheel onbelangrijk: de koffie is ook heel erg lekker.
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Subarufan
  Geplaatst door Han Rozemeijer op 10-10-2018
  Al 20 jaar ben ik een tevreden Subarurijder. Via XV, en Forester, ben ik nu de bezitter van een Subaru Outback. Bij jan Hop kreeg ik een prima inruilprijs voor mijn Forester, en nu rijd ik alweer twee maanden in mijn drie jaar oude Outback. Vooral het EyeSightsysteem bevalt me buitengewoon. Ik ben ongeveer 30000km per jaar onderweg, en dat systeem maakt het rijden meer ontspannen. Een paar kleinigheden heb ik gemeld bij Jan Hop, en die werden meteen verholpen.Ook de koffie is prima.
  Subaru Outback
 • 1

  1

  Heel te vreden over service Jan Hop.
  Geplaatst door S.Riedijk op 08-10-2018
  Vanaf de aankoop alles naar tevredenheid gegeaan en opgelost
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Subaru Outback
  Geplaatst door Jonathan op 21-05-2018
  Wij zijn goed geholpen door Erik en Edwin in de aanschaf en aflevering van onze nieuwe Subaru Outback. Een fantastische auto! Het contact is erg prettig. Geen gladde, maar vriendelijke en professionele verkopers. 2 weken na aflevering werd ik door Erik gebeld dat de vorige eigenaar nog een originele Subaru dakkoffer had liggen die we gratis konden ophalen. We zijn erg blij met de auto en natuurlijk ook de dakkoffer!
  Subaru Outback
 • 5

  5

  Bijna te mooi om waar te zijn!
  Geplaatst door jan van den heijkant op 13-03-2018
  Tja, na vier jaar erg tevreden te hebben rondgereden in een Forester van Jan Hop, gaat het weer kriebelen om uit te zien naar iets nieuws. Volop begrip dat een nieuwe Forester wel een andere auto is, maar eigenlijk toch een zelfde auto is en dus de drive om over te stappen naar een nieuwe Forester niet zo groot is. Dat het niet noodzakelijk was ivm de betrouwbaarheid van mijn vorige auto, waren we het snel eens. Immers een Forester met 90.000 km op de teller is nog steeds in zijn eerste jeugd. Tact, toewijding, begrip, meedenken en veel geduld van de verkoper/Erik heeft uiteindelijk geleid tot de aanschaf van een andere Subaru. Een Outback is het uiteindelijk geworden. Echt een andere auto! Nog geraffineerder en nog meer comfort!
  Subaru Outback