Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 

Fabrieksgarantie

Hoe kan je de kwaliteit van je product nou beter onderbouwen dan met een eerste klas fabrieksgarantie. Bij JEEP is dit dan ook het geval middels een uitgebreide garantietermijn zónder een maximum kilometrage. Of u dus 100.000, 200.000 of zelfs een half miljoen kilometers rijdt, u bent altijd in alle gerustheid onderweg. Helemaal in combinatie met de eveneens actuele pechhulp die ook inbegrepen is bij elke nieuwe JEEP. Deze zekerheid gaat in vanaf de eerste registratiedatum en geldt voor een periode van 3 jaar. Verkoopt u de auto tussentijds, dan is deze 100% overdragbaar op de volgende - nieuwe eigenaar. De enige voorwaarde die wij stellen is dat het voertuig volgens de door de fabrikant voorgeschreven regels wordt onderhouden.

8 Jaar garantie op het accupakket 

Voor de Plug-in Hybride modellen van Jeep als de Compass, Wrangler en Renegade 4Xe geldt een verlengde garantie van 8 jaar voor het accupakket met een maximaal kilometrage van 160.000 km. 

De garantie biedt dekking (van het voertuig) tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met originele onderdelen.

Werkzaamheden die onder garantie worden uitgevoerd door de Jeep Servicecentra omvatten: reparatie of vervanging van het defecte onderdeel; arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie; levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Bovendien bent u ook nog eens verzekerd van 3 jaar mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa.

Tot slot is de carrosserie van uw auto gedekt tegen doorroesten van binnenuit. Deze garantie voorziet in het herstellen en/of vervangen van doorgeroeste delen en is 7 jaar geldig vanaf de registratiedatum van de auto.


Raadpleeg voor meer informatie het garantieboekje van uw auto.

 

Wat is er inbegrepen:

  • - Pechhulp
  • - Originele onderdelen
  • - Arbeid door gekwalificeerde monteurs


Wat is er gedekt:

De carrosserie