Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • Nog heel even en in navolging van de Chrysler Pacifica Plug-in Hybrid en de e-Boxer modellen van Subaru verwelkomen we bij Jan Hop de Jeep Renegade en Compass Plug-in Hybrid! 

  Een Jeep met een stekker, maar dan wel zoals het een echte Jeep betaamt! De nieuwe Jeep Renegade Plug-in Hybride verenigt namelijk twee werelden in één perfecte auto. Een laag verbruik en lage uitstoot, maar ook pure kracht met vierwielaandrijving. 

  Foto: De Jeep Compass PHEV Plug-in Hybrid op de productieband in de Italiaanse Melfi fabriek

  De Jeep Renegade PHEV heeft namelijk een ingenieus elektrisch vierwielaandrijvingsysteem genaamd 4X4e. Dat betekent dat deze Renegade Plug-in Hybride in staat is tot het verzetten, overwinnen en beklimmen van bergen zoals alleen een echte Jeep dat kan. 

  Dit allemaal met een verbruik dat dermate laag is dat we kunnen spreken over een superzuinige auto! U kunt namelijk tot een afstand van 50 km volledig elektrisch rijden, zonder dat er een druppel benzine wordt verbruik. Voor wat betreft de kracht. Wat denkt u van een vermogen van tot 240 pk en een acceleratietijd van om en nabij de 7-seconden voor de 0-100 sprint. 

  De Jeep Renegade en ook de Jeep Compass Plug in Hybrid PHEV verwachten we medio 2020 in de showroom bij dé Jeep dealer, Jan Hop in Roosendaal. Up to date blijven? Stuur dan een mail naar verkoop@janhop.nl

  Foto: Het platform van de Jeep Renegade en Compass Plug-in Hybride waarop we duidelijk het ingenieuze aandrijvingssysteem kunnen zien. 

   

Whatsapp Jan hop!