• Overweegt u de aanschaf van een nieuwe Subaru? Dan is het nu een goed moment om tot aanschaf over te gaan. Beter wordt het niet met maar liefst 3 voordelen op 1 auto.

  1. BMP voordeel
  De aanschaf van een Subaru zal in 2021 een stuk duurder worden door de BPM wetgeving. Ons advies is dan ook om dit jaar nog een nieuwe Subaru aan te schaffen en deze in januari 2021 op naam te zetten. Dit scheelt u afhankelijk van het model tot € 4.000,- BPM extra. Wij rekenen dit graag aan u voor.

  2. 5 jaar fabrieksgarantie
  Bij Jan Hop staan we achter ons merk. Dat is dan ook de reden dat wij elke Subaru, XV, Forester en Outback, leveren met geen 3, maar 5-jaar fabrieksgarantie. Dit betekent dus vijf jaar zekerheid, met een maximum kilometrage van 160.000 km. Om het plaatje compleet te maken verlengen we ook de mobiliteitsgarantie mee zodat u vijf jaar lang kan genieten van de complete zekerheid en eventuele pechhulp onderweg.  Dat is de zekerheid van een Jan Hop Subaru!

  3. Gratis trekhaak
  De permanente vierwielaandrijving en het hoge trekgewicht zorgen er al jaren voor dat elke Subaru zich uitstekend in laat zetten als trekauto voor een caravan of aanhanger. Daarom krijgt u bij Jan Hop als kers op de taart ook nog eens een gratis trekhaak! Een vast exemplaar met een moderne 13-polige aansluiting. 

   

Corona situatie t/m 2 maart '21

Bekijk hier hoe wij omgaan met de corona lockdown.

Meer lezen

Whatsapp Jan hop!