Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • In een nieuwe rubriek blikt de testredactie van ANWB auto terug op autotests uit het verleden. Op een originele wijze en vanuit het perspectief van de consument. In de laatste aflevering van ANWB Flashback komt onder andere de Subaru Forester aan bod als occasion-kandidaat voor het trekken van een caravan. De ANWB gebruikt hiervoor de nieuwe Forester met E-Boxer hybride aandrijving (1870 kg trekgewicht) en een heuse Lamborghini Urus! Leuk, maar natuurlijk geen match voor onze koning-caravantrekker, de Forester! 

  De video bekijk je hieronder. Maar! Kijk ook zeker even naar onze wapenfeiten en bevindingen over de Subaru Forester als caravantrekker en de redenen waarom wij u op dit vlak uitstekend kunnen adviseren en verder helpen gezien onze decennialanger ervaring met trekauto's. 

  Daarnaast tref je een tweetal Jan Hop video's aan. Een video waarin een klant een 1500 kg zware caravan door de modder trekt en een video waarin we onze demonstratieauto het op laten nemen tegen een vierwielaangedreven Mitsubishi Outlander PHEV. 

   

  Want! Waar de ANWB voornamelijk inzet op de E-Boxer versie, willen wij u ook wijzen op het voorgaande model. De Forester van de generatie 2013-2019. Een uiterst capabele en fijne auto die op een aantal puntjes zelfs beter scoot dan de nieuwste. 

  • 1. Hij is voordeliger. Dit omdat het model er uiteraard al langer is en dit prijsvoordeel kan soms weleens oplopen tot bijna 30.000 Euro. 
  • 2. Hij is lichter en dus iets voordeliger in de motorrijtuigenbelasting
  • 3. Ook de vorige generatie Forester is geen slok-op voor wat betreft het verbruik met een praktijkverbruik bij onze klanten en berijders van ongeveer 1:13 a 1:14. 
  • 4. Hij mag net iets meer trekken met een totaal van 2000 kg. 
  • 5. Het is een Subaru dus standaard AWD All Wheel Drive inclusief een offroadmodus. Da's pas zeker- en veiligheid!
  • 6. Ook de vorige generatie Forester is voorzien van automatische nivearegeling achter zodat de auto altijd mooi vlak zijn. Dit geldt ook voor de e-Boxer! Al vergeet de ANWB dit te vermelden..
  • 7. Bijna alle gebruikte Foresters zijn voorzien van een LinearTronic automaat die perfect is geschikt voor het trekken van een caravan (low gear), mede dankzij hill hold. 
  • 8. De reputatie van deze Forester staat daarnaast als een huis. Sterker nog: ex ANWB monteurs kopen bij ons een Forester (omdat ze die nooit met pech hebben hoeven helpen) 
   

   

  Een blik werpen in onze actuele voorraad nieuwe en gebruikte Foresters? Klik dan hier. 

   

  Bekijk hier onze video's

  https://www.youtube.com/watch?v=2l-XjpaaPOY

  https://www.youtube.com/watch?v=dThnHKFUmdM