• In samenwerking met Subaru Nederland kan Subaru dealer Jan Hop u een unieke pakketreis aanbieden. De Subaru ice Drive Experience! Een - door Subaru Nederland - op maat gemaakte en samengestelde reis waarin u gedurende een midweek kennis maakt met de unieke eigenschappen van een Subaru. Dit alles in een haast sprookjesachtige setting in het arctische Arvidsjaur, Zweden. 

   

   

   

   

  Hoe deze dynamische week er uit zal zien. 

  MAANDAG

  U vertrekt vanuit Amsterdam of Düsseldorf met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij naar Arvidsjaur in Zweeds Lapland. Bij aankomst op het vliegveld wordt u verwelkomd door het team van Subaru Nederland. Na een korte introductie gaat u meteen de auto’s in en rijdt u van het vliegveld naar een prachtig hotel in Arvidsjaur. Diner in het hotel.

  DINSDAG

  Deze dag staat volledig in het teken van de Subaru Ice Drive Experience. Direct na het ontbijt vertrekt u per auto naar het ijscircuit. U zult de hele dag op het circuit aanwezig zijn en hier verschillende, speciaal op de winterperiode toegesneden trainingen volgen. Er is onder meer aandacht voor het rijden onder ijzige omstandigheden, ook maakt u er uitgebreid kennis met de unieke veiligheidssystemen van Subaru en kunt u ondervinden wat symmetrical all wheel drive voor u kan betekenen. Daarnaast leren de instructeurs u verschillende rijvaardigheidstechnieken aan. Uitvalsbasis die dag is de gezellige, houten Kota direct aan de rand van het ijscircuit. De lunch en diner worden geserveerd in het hotel.

  WOENSDAG

  Na een volle dag op het circuit gaat u deze derde dag op een geheel andere manier van de winterse omstandigheden genieten. De Subaru’s  blijven op stal, na het ontbijt trekt u erop uit met sneeuwscooters en Siberische huskyhonden. Voor een echte adrenalinekick gaat u op een unieke, 2,5 uur durende sneeuwscootersafari. Na een lunch in de openlucht wacht een traditionele en twee uur durende huskysafari, een prachtige manier om het Zweedse landschap te ontdekken.  Diner vindt plaats in het hotel. 

  DONDERDAG

  Van de sneeuwscooter en de slee vandaag weer in de auto’s. Dit keer niet het circuit, maar met sneeuw en ijs bedekte wegen staan op het programma.  Via een prachtige route met verschillende ‘Frozen Tree’s’ komt u rond lunchtijd aan in Arjeplog. U bezoekt er het ijshotel of een rendierenfarm. Op de terugreis naar het hotel kunt u nog ruimschoots kennismaken met het EyeSight-veiligheidssysteem van Subaru, dat werkt als een extra paar ogen voor de bestuurder. Op het moment dat het systeem gevaar ziet, waarschuwt het en indien de bestuurder niet reageert, dan grijpt het in. Spectaculair om kennis mee te maken, een luxe zodra u eraan bent gewend.

  VRIJDAG

  De laatste dag van de Subaru Ice Drive Experience. Direct na het ontbijt vertrekt u weer naar het ijscircuit om onder toezicht van de instructeurs verschillende rijvaardigheidstechnieken te oefenen.  Na een uitgebreide lunch vertrekt u naar het vliegveld om aan het einde van de dag weer in Nederland aan te komen. 

  Reisinformatie

  - Retourvlucht naar keuze: vanaf Amsterdam of Düsseldorf (maandag – vrijdag)
  - 28 januari - 1 februari en 25 februari – 1 maart 2019
  - Vier overnachtingen in het Skogen Hotel Arvidsjaur*
  - Inclusief ontbijt, lunch en diner, inclusief drank, exclusief softdrinks & alcohol
  - Volledig Subaru Ice Drive Experience programma inclusief ijscircuit, autohuur, brandstof, sneeuwscooter- en huskysafari
  - Er wordt op locatie gewerkt met professionele Nederlandse rijinstructeurs
  - Prijs per persoon € 2.950,-* per persoon, all-inclusive

  * Het verblijf is op basis van een tweepersoonskamer. Meerprijs éénpersoonskamer € 335,00 per persoon.

  Enthousiast? Klik dan hier voor meer informatie of het direct inschrijven voor dez unieke belevenis. Inschrijvingen welke vòòr 1 decembr 2018 plaatsvinden, profiteren van €150,- vroegboekkorting.