Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

  • Eindelijk is het hoge woord er uit. Welkom Jeep Renegade en Compass 4Xe Plug-in Hybrid! Twee deels elektrische krachtpatsers die naar goede Jeep traditie vierwiel zijn aangedreven, maar toch tot 50 km volledig elektrisch kunnen rijden. 

    Hij is er bijna de Jeep Renegade of Compass 4Xe PHEV en stap aankomende zomer zelf achter in de toekomst. 

    De Jeep Renegade 4Xe en de nieuwe Jeep Compass 4Xe Plug-in hybrid zijn voorzien van een 180 pk sterke turbomotor die de voorwielen aandrijft. Een 60 pk sterkte elektromotor op de achterste as zorgt daar voor extra aandrijving en haalt zijn energie uit een 11.8 kWh groot accupakket. Dit pakket is gehuisvest onder de achterbank waardoor de bagageruimte nog steeds even praktisch is. Het opladen van het accupakket kan via een Wallbox of laadpaal in nog geen twee uur waarna de Jeeps tot maar liefst 50 km ver volledig elektrisch kunnen rijden. Emmisieloze en verantwoorde kilometers dus, op de momenten dat een benzinemotor doorgaans het schadelijkste is, op de korte stukjes. 

    In slechts 7.2 seconden acceleren deze krachtpatsers (gecomobineerd vermogen 240 pk) naar de 100 km/u terwijl ze ook nog eens tot maximaal 1250 kg voort mogen trekken.