• Uw Subaru Dealer Jan Hop Roosendaal sponsort dit jaar de Brabantse Wal Trail. Een uniek evenement dat honderden hard- en ultralopers door het prachtige gebied rondom Bergen op Zoom, Halsteren en Woensdrecht stuurt. Een behoorlijk pittig parcours waarbij sommige deelnemers zelfs de 100 km zullen passeren!

    En ongekende prestatie dat mede door ons als Subaru dealer voor de regio Roosendaal én sponsor van dit unieke evenement mogelijk wordt gemaakt. Erik Reijns, verkoopaviseur Subaru Jan Hop: 'De Brabantse Wal Trail past perfect bij het DNA van Subaru. Niet zomaar een hardloopparcours, maar een duurloop vol hindernissen als smalle paadjes, hoogteverschillen, ruige natuur en natuurlijk de afstand. Exact datgene waar ook een Subaru weet te excelleren ten opzichte van de concurrentie. 

    Bij Jan Hop kunt u dan ook altijd uitgebreid kennis maken met de mooie en capabele modellen van Subaru middels de unieke Subaru Experience. Een crossover als de XV bijvoorbeeld, die ondanks zijn compacte formaat toch 1400 kg voort mag trekken, of een rots in de branding in de vorm van de machtige Forester met een trekgewicht van maar liefst 2000 kg. Aan de top staat nog steeds de luxueuze en stoere stationwagon, de Subaru Outback die ondanks zijn chique en representatieve voorkomen met eenzelfde gemak een 2000kg zware paardentrailer door de modder trekt. 

    Wat kunt u ervaren tijdens de Subaru Experience bij Jan Hop?
    Naast het kennismaken met de auto, ervaart u op een dynamische wijze de auto en het Subaru-DNA middels speciale proefritten, al dan niet mèt caravan! Ook zullen wij u middels demonstraties uitgebreid kennis laten maken met de actieve veiligheidssystemen zoals Subaru EyeSight, en zult u op dat moment de pure kwaliteit, de extra veiligheid en stabiliteit en het uitgebalanceerde comfort van Subaru ervaren. 

    Ook Subaru's unieke Symmetrical AWD aandrijfsysteem komt uitgebreid aan bod. Niet alleen statisch, maar ook in actie! Zo demonstreren wij het systeem middels een speciale 'Ramp'. Een set van drie rollers waarmee we aan zullen tonen dat een Subaru zelfs op de meest lastige momenten grip zal verkrijgen. Zelfs met één wiel!

Aanmelden voor Jan Hop Subaru Experience

Aanmelden voor Jan Hop Subaru Experience

Bij deze meld ik me aan voor de Subaru testdagen bij Jan Hop

.