Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • Bij Jan Hop zijn we niet zomaar een Jeep dealer. We hebben een decennialange historie, kennis en dus vakmanschap aangaande het merk. Deze ervaring wordt vanaf medio mei dan ook op fantastische wijze onderstreept. 

  Vanaf medio Mei zullen wij ons showroom vullen met de fantastische en zéér exclusieve creaties van BRUTE! 

   

   

  Lees hieronder verder.

   

   

  Auto's voor mensen die 'Outside the Box' denken

  Met het vergaren van het BRUTE dealerschap behoort ons bedrijf tot een zeer select gezelschap van zeven dealers wereldwijd, waaronder op het altijd mondaine Ibiza, in Oostenrijk, België en Duitsland. 

  Het portfolio van BRUTE bestaat uit de Richmond. Een zeer exclusieve versie die zijn basis vindt in de Jeep Wrangler. De BRUTE Richmond is een zeer exclusief afgewerkt custom made premium terreinwagen die exclusiviteit, vakmanschap en pure kracht uitstraalt. Iets dat wordt onderstreept door de op maat gemaakte technische tuning die zorgt voor een maximaal vermogen van 300 pk. 

  Met zijn carbon-look onderdelen, het rijkelijk gebruik van leder en de mogelijkheid tot 20-inch lichtmetalen 'BRUTE' velgen is de Richmond een even stijlvolle als krachtige verschijning. 

   

  BRUTE in de media? 

  Autoblog ging er onder andere mee op stap. Ook in Autovisie nummer 10 van 2020 staat een uitgebreid artikel over ons nieuwste merk.