• Na een korte afwezigheid hebben we bij Subaru Jan Hop de Subaru XV met krachtige 2.0i motor opnieuw welkom geheten in onze showroom! Voorzien van een compleet nieuwe e-Boxer, hybride aandrijflijn. Zuiniger, krachtiger en veiliger dan ooit tevoren.  De specificaties liegen er niet om. De XV e-Boxer levert een vermogen van maar liefst 150 pk met de pure kracht en betrouwbaarheid van een fijne en stille 2.0 boxermotor en een automaat. 

  De nieuwe Subaru XV eBoxer is voorzien van een fijne 2.0i boxermotor die in vergelijking met z'n voorganger volledig is opgebouwd uit nieuwe componenten en is voorzien van directe injectie. Dit moet er voor zorgen dat 'ie zuiniger is geworden, maar ook krachtiger bij een lager toerental. Deze soepel krachtbron werkt samen met een in de transmissie gemonteerde elektromotor die 16.7 pk levert en een koppel van 65 Nm. Dit vermogen is direct vanuit stilstand leverbaar en draagt op die manier bij aan extra krachtige, maar dus ook zuinige prestaties. En dat alles in combinatie met een comfortbale en stille automaat, nog steeds Subaru's beroemde AWD aandrijving en een hoog trekgewicht van 1270 kilogram. 

  De eBoxer XV is zelfs in staat om volledig elektrisch te rijden. Met name in de stad ideeal omdat dit omstandigheden zijn die doorgaans zorgen voor een hoger verbruik. De XV eBoxer kan tot maximaal 2 kilometer en 40 km/u volledig elektrisch blijven rijden in alle stilte, rust en onder uitstoot van uitlaatgassen. Wel zo veilig: een kleine speaker onder de motorkap produceert op dat moment een subtiel geluid om voegtnagers te waarschuwen. 

  De Subaru XV eBoxer hoeft u niet op te laden met een stekker. De energie die wordt opgeslagen in een compact accupakket (Lithium-iOn) is afkomstig van remacties (regeneratief remmen) of waarnodig van de benzinemotor die met 'restenergie' elektriciteit op kan wekken. Dit alles zonder dat u daar iets aan hoeft te doen en dat is wel zo comfortabel. 

  Omdat het accupakket direct boven de achterste as van de XV is geplaatst, heeft Subaru hiermee de balans, stabiliteit en dus veiligheid van de auto kunnen behouden. Ook werd de kofferruimte niet kleiner en dat betekent dat deze net zo praktisch is als voorheen. 

   

  Zelf ervaren hoe goed de nieuwe Subaru XV Hybrid eBoxer is geworden? Plan dan een uitgebreide Subaru Experience in bij Subaru Jan Hop in Roosendaal. 

   

Whatsapp Jan hop!