Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • Eindelijk mogen we 'm in onze showroom gaan verwelkomen, de compleet nieuwe Subaru Outback. Een vertrouwd gezicht, nieuw vanaf de basis. 

   

   

   

   

   

  De huidige Subaru Outback kennen we sinds 2015 en mede dankzij een aantal facelifts is deze verre van verouderd. Toch vond Subaru het tijd voor een compleet nieuwe generatie. Gebouwd op een nieuw platform en daardoor vanaf de basis weer helemaal vers en up-to-date. Dit resulteert in een nog hogere mate van veiligheid, maar ook rijcomfort dankzij een stijvere en sterkere basis. Zo is de nieuwe Outback gebouwd op het platform dat ook onder de XV en Forester schuil gaat.

  Aan de buitenant is de Outback nog steeds herkenbaar als zodanig. Een designevolutie, maar wel met aandacht voor detail. Zo komt 'ie voor het eerst op de markt in een nog stoerdere uitvoering in de vorm van de Field. Een versie voorzien van extra bescherming en uiterlijk vertoon rondom. Vertrouwde uitvoeringen blijven de Comfort en Premium-versie. 

   

  De nieuwe Outback is niet alleen voorzien van een herzien uiterlijk ( hij is ca. 3 centimeter langer en 1.5 cm breder dan z'n voorganger), ook kreeg hij een compleet nieuw interieur! Opgetrokken en vervaardigd uit de mooiste materialen waarbij er heel veel aandacht in de kwaliteit en het design is gestoken. Iets dat direct in het oog springt is bijvoorbeeld het nieuwe 11.6 inch grote multimedia- en navigatiesysteem. Één van de grootste in zijn klasse voor een fijne bediening, een haarscherp beeld en moeiteloze navigatieinstructies. Dankzij tal van camera's rondom is het inparkeren daarnaast een eitje. 

   

  Gebleven zijn de riante bodemvrijheid van maar liefst 22 centimeter (dit is gemiddeld 5 centimeter meer dan de concurrentie en menig moderne SUV) en keiharde cijfers als een hoog trekgewicht van maar liefst 2000 kg. Dankzij een voor 90% opnieuw ontworpen 2.5i viercilinder boxermotor geniet u daarnaast van meer power en efficiency dan voorheen.  Zo bedraagt het vermogen nu 185pk en het koppel een fijne 240 Nm dankzij directe injectie. 

  Subaru pakt daarnaast door op het gebied van veiligheid en technologie. Zo is de nieuwe Outback standaard voorzien van het inmiddels alom gerenomeerde EyeSight Driver Assist systeem dat het nu ook mogelijk maakt om tot level 2 autonoom te rijden op de snelweg. Uiteraard met u als hoofdbestuurder, maar een beetje extra ondersteuning is op de langere trajecten wel zo prettig.