• Veilig Compleet Betrouwbaar

    Wij van Jan Hop zijn trots dat de nieuwe XV bij ons in de showroom staat. De XV is op een aantal punten aangescherpt. Met de wijzigingen is het model nog veiliger en completer geworden. Ook het leverinsgprogramma is gewijzigd. De reeks begint met de XV Pure, die vanaf €31.995,- in de prijslijst staat. Wat gebleven is, is een zeer rijke standaarduitrusting, uitstekende rijeigenschappen en de voor Subaru zo kenmerkende betrouwbaarheid. Standaard 1.400 kg trekgewicht en 220 mm bodemvrijheid. Meer weten? Ontdek de Subaru XV tijdens de Testdagen bij Jan Hop.

    SUV’s zijn populair in Nederland. Bijna 90% van het jaarlijkse volume van het merk komt op conto van de SUV’s Outback, Forester en Subaru XV. Niet voor niets: SUV’s en crossovers blijken door hun veelzijdigheid de ideale auto voor privé- en zakelijk gebruik.

    De Subaru XV is nog aantrekkelijker geworden dankzij een aantal aanpassingen. Ongeacht welke versie wordt gekozen, elke XV heeft naast de toch al rijke standaarduitrusting ook zaken als onder meer LED-verlichting, Apple Car Play en een opgewaardeerd infotainmentsysteem met groot aanraakscherm.

    Gebleven zijn de standaard vierwielaandrijving voor maximale grip onder alle omstandigheden en natuurlijk de Lineartronic CVT-automatische transmissie die de motor altijd in zijn optimale en dus zuinige toerengebied houdt. Het rijdersassistentiesysteem EyeSight dat meekijkt met de bestuurder en helpt ongelukken voorkomen, is eveneens standaard. 

    De nieuwe Subaru XV is per direct te testen bij Jan Hop. Hij is er vanaf € 31.995,- voor de XV 1.6i Pure. De duurste versie, met onder meer lederen bekleding en schuifdak staat voor € 39.695,- in de prijslijst. Uitgebreid proefrijden kan tijdens de Testdagen.