Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • Een waarschuwing vooraf is misschien wel op zijn plaats, want onze jarenlange ervaring met het mooie merk, Subaru leert dat toekomstige Subaru-rijders na een grondige proefrit meteen zijn verkocht! 

  Bij Jan Hop kunt u altijd uitgebreid kennis maken met de mooie en capabele modellen van Subaru. Een crossover als de XV bijvoorbeeld, die ondanks zijn compacte formaat toch 1400 kg voort mag trekken, of een rots in de branding in de vorm van de machtige Forester met een trekgewicht van maar liefst 2000 kg. Aan de top staat nog steeds de luxueuze en stoere stationwagon, Outback die ondanks zijn chique en representatieve voorkomen met eenzelfde gemak een 2000kg zware paardentrailer door de modder trekt. 

  Wat kunt u ervaren tijdens de Subaru Experience bij Jan Hop?
  Naast het kennismaken met de auto, ervaart u op een dynamische wijze de auto en het Subaru-DNA middels speciale proefritten, al dan niet mét caravan! Ook zullen wij u uitgebreid kennis laten maken met het actieve veiligheidssysteem, EyeSight middels demonstraties en zal u op dat moment de pure kwaliteit, de extra veiligheid en stabiliteit en het uitgebalanceerde comfort van Subaru ervaren. 

  Ook Subaru's unieke Symmetrical AWD aandrijfsysteem komt uitgebreid aan bod. Niet alleen statisch, maar ook in actie! Zo demonstreren wij het systeem middels een speciale 'Ramp'. Een set van drie rollers waarmee we aan zullen tonen dat een Subaru zelfs op de meest lastige momenten grip zal verkrijgen. Zelfs met één wiel! 

   

  ja ik meld mij aan

Aanmelden voor Jan Hop Subaru Experience